σύγκρουση σύγκρουση σύγκρουση ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ΒΟΛΟΣ Σύγκρουση ΣΥΡΙΖΑ-Κεδίκογλου για το ταξίδι Σαμαρά στο Ισραήλ

seo – https://xenofon.gr/ATHENS-0000000034-seo.html. κατασκευή ιστοσελίδων τιμοκαταλογοσ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ΒΟΛΟΣ Για πολιτική «ουράς» απέναντι στο Τελ προώθηση ιστοσελίδασ Αβίβ διαφημισεις facebook κατασκευη ιστιοσελιδασ email marketing και παράλληλο «τυχοδιωκτισμό των μνημονίων» κάνει υποστήριξη ιστοσελίδων λόγο η Κουμουνδούρου, εταιρεια μαρκετινγκ βελτιστοποιηση ιστοσελιδων για υπονόμευση εθνικής προσπάθειας κάνει λόγο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος….”

Σύγκρουση ΣΥΡΙΖΑ-Κεδίκογλου για το ταξίδι Σαμαρά στο Ισραήλ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ΒΟΛΟΣ VIDEO

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ΒΟΛΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ΒΟΛΟΣ Σύγκρουση Παφίλη – Κεδίκογλου για την πώληση του «902»

VIDEO ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ΒΟΛΟΣ Τρομερό τροχαίο στα Ιωάννινα κοντά στο Τέροβο

Δύο νεκροί, νεαρής ηλικίας και τρεις σοβαρά τραυματίες – Το αυτοκίνητο συγκρούστηκε με φορτηγό και παρασύρθηκε από ένα δεύτερο που ακολουθούσε Δύο νεκροί και τρεις σοβαρά τραυματίες είναι ο απολογισμός τροχαίου που σημειώθηκε νωρίς το πρωί στην εθνική οδό Ιωαννίνων – Πρέβεζας στη θέση Χάνι Τερόβου.

Ένα Ι.Χ. με δύο επιβαίνοντες συγκρούστηκε με μία νταλίκα και στη συνέχεια τα δύο οχήματα παρασύρθηκαν από διερχόμενο φορτηγό.

Από τη σύγκρουση το αυτοκίνητο μετατράπηκε σε άμορφη μάζα σιδερικών και χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό των δυο νεκρών επιβατών του, νεαρής ηλικίας.

Οι δύο άλλοι οδηγοί καθώς και ο συνοδηγός του φορτηγού που παρέσυρε τα δύο οχήματα μεταφέρθηκαν σοβαρά τραυματισμένοι στο νοσοκομείο.

Διαβάστε περισσότερα εδώ 

 

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ΒΟΛΟΣ

source: http://www.skai.gr/news/politics/article/243522/sugrousi-suriza-kedikoglou-gia-to-taxidi-samara-sto-israil/

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ΒΟΛΟΣ…

Leave a Reply