ΟΤΕ Χρηματιστήριο Twitter κατασκευη ιστοσελιδων κατασκευη eshop κατασκευη sites – Τεχνολογία – Τιτιβίσματα από το Twitter θα συνεχίσει να φέρνει το Bing

κατασκευη ιστοσελιδων κατασκευη eshop κατασκευη sites Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, κατασκευη eshop άμεση ενημέρωση για όλες τις εξελίξεις, κατασκευη eshop Διασκέδαση – Ψυχαγωγία και Αθλητισμός

– Τεχνολογία – Τιτιβίσματα από το Twitter θα συνεχίσει να φέρνει το Bing κατασκευη ιστοσελιδων κατασκευη eshop κατασκευη sites Σε ανανέωση της συνεργασίας της με το twitter προχώρησε η Microsoft, προκειμένου να διασφαλίσει ότι στα αποτελέσματα της δικής της μηχανής αναζήτησης θα συνεχίσουν να εμφανίζονται και δημόσια tweet. «Στο Bing θεωρούμε πως για κάθε αναζήτηση υπάρχει κάποιος που μπορεί να βοηθήσει», αναφέρεται στο σχετικό blog post. Η αναζήτηση στο twitter γίνεται σε σχεδόν πραγματικό χρόνο, δηλώνει η ομάδα του Bing.

Στην λιτή ανακοίνωση της ανανέωσης της συνεργασίας των δύο εταιρειών δεν αποσαφηνίζεται η διάρκεια της νέας συμφωνίας, είναι όμως φανερό ότι τα συμφέροντα είναι αμοιβαία, αφού και το twitter έχει αναφερθεί στην συμβολή των μηχανών αναζήτησης γενικότερα στην αύξηση της επισκεψιμότητάς του στην αναφορά που δημοσίευσε πριν την πρώτη είσοδό του στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης.

Το Bing επιστρέφει αποτελέσματα από το facebook, κατασκευη eshop το twitter, κατασκευη eshop το κοινωνικό δίκτυο ερωτοαπαντήσεων Quora και το Foursquare. Εάν ο χρήστης του Bing έχει συνδέσει τον λογαριασμό Microsoft (Bing) με τον λογαριασμό του στο facebook, τότε σε κάθε αναζήτηση επιστρέφονται αποτελέσματα και "From Friends". Η επιλογή των αποτελεσμάτων γίνεται με βάση όχι μόνο τις λέξεις-κλειδιά της αναζήτησης αλλά και από τα Like, τις φωτογραφίες, τα post ή τα link που σχετίζονται με αυτές. Ωστόσο, κατασκευη eshop μπορεί να μην εμφανίζονται σχετικά αποτελέσματα εάν τα Like, κατασκευη eshop οι φωτογραφίες, τα post ή τα link έχουν ανέβει στο facebook μία ή δύο ημέρες πριν την αναζήτηση. Επίσης, το Bing δεν μπορεί να παραβλέψει τις ρυθμίσεις απορρήτου που τυχόν έχουν θέσει «οι φίλοι» στο facebook.

Για τα αποτελέσματα από το twitter (και blog), το Bing τα εντάσσει κάτω από μια ενότητα την οποία ονομάζει From Social Networks γενικότερα και δηλώνει πως εμφανίζονται ακόμα και όταν ο χρήστης δεν έχει συνδέσει την μια υπηρεσία (Bing) με «τα άλλα» κοινωνικά δίκτυα.

ΠΗΓΗ: in.gr

κατασκευη ιστοσελιδων κατασκευη eshop κατασκευη sites Εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ επιτέθηκαν στον Πρ.Παυλόπουλο

Μπουκάλια με νερό εκσφενδόνισαν διαδηλωτές εναντίον του πρώην υπουργού Εσωτερικών – Ο κ. Παυλόπουλος βρισκόταν στη συμβολή της λεωφόρου Βασιλίσσης Σοφίας με την οδό ΜέρλινΣτόχος των εργαζομένων στην μεταλλευτική βιομηχανία ΛΑΡΚΟ έγινε ο πρώην υπουργός Εσωτερικών Προκόπης Παυλόπουλος.

Οι εργαζόμενοι στη ΛΑΡΚΟ διαδήλωναν έξω από τη Βουλή και όταν εντόπισαν τον κ. Παυλόπουλο επιτέθηκαν εναντίον του καθυβρίζοντας τον με σκαιούς χαρακτηρισμούς. Ορισμένοι μάλιστα εκσφενδόνισαν εναντίον του μπουκάλια με νερό.

DNApi.kaltura.com/p/787781/sp/78778100/embedIframeJs/uiconf_id/12749501/partner_id/787781?iframeembed=true&playerId=kaltura_player_1378813378&entry_id=0_125xf6ga&flashvars[akamaiHD.loadingPolicy]=preInitialize&flashvars[akamaiHD.asyncInit]=true&flashvars[streamerType]=hdnetwork” allowfullscreen=”” webkitallowfullscreen=”” mozallowfullscreen=”” style=”width: 640px; height: 480px;” itemprop=”video” itemscope=”” itemtype=”http://schema.org/VideoObject” frameborder=”0″ height=”480″ width=”640″>

<span itemprop=”name” content=”Εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ επιτέθηκαν στον Πρ.Παυλόπουλο”></span>

<span itemprop=”description” content=””></span>

<span itemprop=”duration” content=””></span>

<span itemprop=”thumbnail” content=””></span>

<span itemprop=”width” content=”640″></span>

<span itemprop=”height” content=”480″></span>

κατασκευη ιστοσελιδων κατασκευη eshop κατασκευη sites Βασάνισαν νεοσύλλεκτο επειδή αρνήθηκε να βγει για ποτό με συστρατιώτες του!

Δείτε σοκαριστικές φωτογραφίες που δείχνουν τον βασανισμό του 18χρονου νεοσύλλεκτου Βρετανού στρατιώτη – Τον έγδυσαν, τον κάρφωσαν στο πάτωμα και κόλλησαν τα γεννητικά του όργανα με ταινία!Ένα απίστευτο βασανιστήριο περίμενε έναν νεοσύλλεκτο Βρετανό στρατιώτη σε στρατόπεδο στη Γερμανία, μετά την άρνησή του να βγει για ποτό με συστρατιώτες του.

Οι «φίλοι» θέλοντας να τον… τιμωρήσουν για την στάση του απέναντί τους του συμπεριφέρθηκαν με τον πιο βάναυσο τρόπο, καθώς τον έδεσαν, τον έγδυσαν και αφού τον κάρφωσαν στο πάτωμα κόλλησαν τα γεννητικά του όργανα με ταινία.

Στη συνέχεια τον άφησαν σε έναν διάδρομο και αφού τον έβγαλαν φωτογραφίες, πήγαν για να καπνίσουν.

Οι φωτογραφίες που δημοσιεύονται στην «Daily Mail» με την άδεια του Βρετανού στρατιώτη, δείχνουν τα βασανιστήρια που υπέστη ο 18χρονος και προκαλούν σοκ!

Αν και ο ίδιος, όπως είπε, κατάφερε στη συνέχεια να ξεπεράσει το περιστατικό, έμαθε στη συνέχεια ότι κάποιες φωτογραφίες είχαν αναρτηθεί στο facebook.

Μήνες μετά την επίθεση μην μπορώντας να αντέξει τις διάφορες μορφές εκφοβισμού και γενικότερα την επικρατούσα κατάσταση στο στρατό  έφυγε από την Γερμανία, χωρίς άδεια, για το σπίτι του στο Ηνωμένο Βασίλειο, γνωρίζοντας ότι θα τι μωρούνταν για την πράξη του.

Πλέον θα υπηρετήσει σε στρατιωτική φυλακή (ως τιμωρία) πριν ξεκινήσει την πεντάμηνη περιοδεία του στο Αφγανιστάν.

κατασκευη ιστοσελιδων κατασκευη eshop κατασκευη sites

source: http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=274597&catID=22

κατασκευη ιστοσελιδων κατασκευη eshop κατασκευη sites…

Leave a Reply