Αστυνομικό Τμήμα Αστυνομικό Τμήμα URL ΔΥΚΤΙΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Κυπαρισσία: Βάνδαλοι διαρρήκτες έσπασαν ακόμη και τον… κουμπαρά

ΔΥΚΤΙΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Σε ένα συρτάρι ντετεκτιβ θεσσαλονικη βρήκαν μετρητά ύψους 4.500 ευρώ που φύλαγαν οι γονείς, ντετεκτιβ θεσσαλονικη ενώ άρπαξαν και όσα Γραφεία Ντετέκτιβ Αθήνα κοσμήματα και χρυσαφικά βρήκαν και μαζί με αυτά τις… βέρες του ζευγαριού

…”

Κυπαρισσία: Βάνδαλοι διαρρήκτες έσπασαν ακόμη και τον… κουμπαρά ΔΥΚΤΙΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ

Σε ένα συρτάρι βρήκαν μετρητά ύψους 4.500 ευρώ που φύλαγαν οι γονείς, ενώ άρπαξαν και όσα κοσμήματα και χρυσαφικά βρήκαν και μαζί με αυτά τις… βέρες του ζευγαριού

«Γης Μαδιάμ» τα έκαναν οι διαρρήκτες με… σύνδρομο καταστροφής που εισέβαλαν στο σπίτι μιας πολύτεκνης οικογένειας στη Σταφιδόβρυση Κυπαρισσίας και άρπαξαν όλες τις οικονομίες της! Οι κακοποιοί βρήκαν κάλυψη από την έντονη βροχόπτωση και διέλυσαν το σπίτι, ενώ άρπαξαν μέχρι και τον… κουμπαρά του μικρότερου παιδιού!

Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού με τη σύζυγό του και τον έναν από τους γιους τους έλειπαν στα χωράφια, ο άλλος γιος τους βρισκόταν στο λογιστικό γραφείο που διατηρεί στην πόλη και η κόρη τους ήταν στο σχολείο της. Έτσι, οι εισβολείς παραβίασαν εύκολα μια πόρτα στο πίσω μέρος του σπιτιού, μπήκαν μέσα και το έκαναν άνω– κάτω προκαλώντας ζημιές σε έπιπλα και αντικείμενα καθώς αναζητούσαν χρήματα!

Σε ένα συρτάρι βρήκαν μετρητά ύψους 4.500 ευρώ που φύλαγαν οι γονείς, ενώ άρπαξαν και όσα κοσμήματα και χρυσαφικά βρήκαν και μαζί με αυτά τις… βέρες του ζευγαριού! 

Όμως, δεν τους φάνηκαν αρκετά και έσπασαν ακόμη και τον κουμπαρά για να αρπάξουν τα κέρματα που περιείχε, ενώ άνοιξαν και ένα μικρό πορτοφολάκι από το οποίο πήραν γύρω στα 20 ευρώ! Τα θύματα ενημέρωσαν το αστυνομικό τμήμα της περιοχής όταν επέστρεψαν και βρήκαν το σπίτι λεηλατημένο και οι έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών βρίσκονται σε εξέλιξη.

ΔΥΚΤΙΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΔΥΚΤΙΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Ασία: Ένας στους τέσσερις άνδρες παραδέχεται ότι είναι βιαστής!

Στην Παπούα Νέα Γουινέα, περίπου το 62% των ερωτηθέντων παραδέχτηκαν ότι έχουν συνευρεθεί ερωτικά με γυναίκα χωρίς την συγκατάθεσή της…Το ένα τέταρτο των Ασιατών παραδέχεται ότι έχει βιάσει γυναίκα, σύμφωνα με έρευνα των Ηνωμένων Εθνών που πραγματοποιήθηκε σε έξι χώρες της περιοχής και δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα.

Στην Παπούα Νέα Γουινέα, περίπου το 62% των ερωτηθέντων παραδέχτηκαν ότι έχουν συνευρεθεί ερωτικά με γυναίκα χωρίς την συγκατάθεσή της, σύμφωνα με την έρευνα του ΟΗΕ.

“Τα συμπεράσματα της έκθεσης επιβεβαιώνουν την ύπαρξη της βίας κατά των γυναικών στην περιοχή. Και η βία είναι απολύτως συνδεδεμένη με την ιδιωτικοί ερευνητέσ θεσσαλονίκη ανισότητα μεταξύ των δύο φύλων”, δήλωσε η Έμα Φούλου, εκ των επικεφαλής της έρευνας.

Η έκθεση με τίτλο “Γιατί Ορισμένοι Άνδρες Χρησιμοποιούν Βία Κατά των Γυναικών και Πώς Μπορούμε να το Αποφύγουμε;” βασίστηκε σε συνεντεύξεις που δόθηκαν κατά το διάστημα 2010-2013 από 10.000 άνδρες και 3.000 γυναίκες στο Μπανγκλαντές, την Καμπότζη, την Κίνα, την Ινδονησία, την Σρι Λάνκα και την Παπούα Νέα Γουινέα.

Η έκθεση παρείχε λεπτομερή στοιχεία για την βία που ασκούν οι άνδρες εις βάρος των γυναικών και τα κίνητρά τους.

Η περιοχή της Ασίας-Ειρηνικού επιλέχτηκε για την πρώτη τέτοια έκθεση κυρίως επειδή τα Ηνωμένα Έθνη διαθέτουν πολλά ενεργά προγράμματα για την αντιμετώπιση της βίας κατά των γυναικών στην Ασία.

Από την έρευνα προέκυψε ότι το ποσοστό σωματικής και σεξουαλικής βίας εις βάρος συζύγων και συντρόφων είναι υψηλό, καθώς στην Ινδονησία, για παράδειγμα, κυμαίνεται στο 26%, ενώ στην Παπούα Νέα Γουινέα στο 80%.

Μεταξύ των βιαστών που παραδέχονται την πράξη τους, το πιο κοινό κίνητρο που επικαλούνται είναι η αίσθηση σεξουαλικής κυριότητας.

“Παρότι το αλκοόλ συχνά θεωρείται ότι είναι ένας κοινός παράγοντας διάπραξης βίαιου εγκλήματος, γραφεια ιδιωτικων τιμες ιδιωτικων ντετεκτιβ ερευνων ηρακλειο ντετεκτιβ θεσσαλονικη τιμεσ Ιδιωτικοί ήταν η λιγότερο ιδιωτικοι ντετεκτιβ ξανθη κοινή απάντηση Γραφεία Ντετέκτιβ Ρόδος που έδωσαν οι ερωτηθέντες”, σύμφωνα με την έρευνα.

Η έρευνα αποπειράθηκε επίσης να εξετάσει το θέμα του βιασμού με θύματα άνδρες.

Στο Μπανγκλαντές, την Κίνα και την Ινδονησία, περίπου το 2% των ερωτηθέντων παραδέχτηκαν ότι έχουν βιάσει άλλον άνδρα, ενώ στη Σρι Λάνκα και την Καμπότζη το ποσοστό ανέρχεται, κατά μέσον όρο, σε 3% με 4% και στην Παπούα Νέα Γουιένα σε 8%.

Όπως προκύπ ΤΕΙ, η Παπούα Νέα Γουινέα έχει σχετικά χαμηλό επίπεδο ισότητας των δύο φύλων, έλλειψη νομοθεσίας κατά του βιασμού, ενώ οι πρόσφατες συγκρούσεις έχουν οδηγήσει στην αποδοχή της βίας, εξηγεί η Φούλου.

Η έκθεση διαπίστωσε ότι περίπου το 72% με 97% των ανδρών που παραδέχτηκαν ότι έχουν βιάσει δεν αντιμετώπισαν τις συνέπειες του νόμου.

ΔΥΚΤΙΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Χιώτης: «Η τρόικα πήρε τα λεφτά της Μαρίας!»

Ο Διονύσης Χιώτης βοηθάει ένα κοριτσάκι που έχει ιατρική ανάγκη, αλλά ενημέρωσε πως η τρόικα πήρε τα λεφτά για τη νοσηλεία της στην Αμερική.Ο Ελληνας τερματοφύλακας ενημέρωσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook πως τα νέα για την υγεία της μικρής Μαρίας Μόκα είναι ευχάριστα, αλλά υπάρχει πρόβλημα με τα χρήματα, για τα οποία έγιναν τεράστιες προσπάθειες να συγκεντρωθούν τα τελευταία τρία χρόνια.

Ο Διονύσης Χιώτης έγραψε συγκεκριμένα: «Θέλω να σας ενημερώσω ότι, ενώ τα νέα είναι για την υγεία της μικρής Μαρίας Μόκα είναι ευχαρίστα, δυστυχώς δεν καταφέραμε να πείσουμε την τρόικα ότι τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν για την βοήθειά της, ήταν για αυτό τον σκοπό.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

ΔΥΚΤΙΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ

source: http://www.protothema.gr/greece/article/329001/kuparissia-vandaloi-diarriktes-espasan-akomi-kai-ton-koubara/

ΔΥΚΤΙΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ…

Leave a Reply