Συκής – http://lithorama.com.gr/index.asp?Keyword=0000000002.%CE%A3%CF%85%CE%BA%CE%AE%CF%82.html. ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΠΕΤΡΕΣ ΑΠΟ ΛΑΤΟΜΕΙΟ Η 7χρονη πολική αρκούδα Giovanna γέννησε δίδυμα στον ζωολογικό κήπο του Μονάχου, προκαλώντας μεγάλη χαρά στο προσωπικό του. Είναι μάλιστα η πρώτη φορά που η γέννα μιας πολικής αρκούδας καταγράφεται σε……

Διπλά γεννητούρια στον ζωολογικό κήπο του Μονάχου ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΠΕΤΡΕΣ ΑΠΟ ΛΑΤΟΜΕΙΟ Πολική αρκούδα έφερε στον κόσμο δίδυμα- Δείτε το βίντεο
Η 7χρονη πολική αρκούδα Giovanna γέννησε δίδυμα στον ζωολογικό κήπο του Μονάχου, πετρες προκαλώντας μεγάλη χαρά στο προσωπικό του. Είναι μάλιστα η πρώτη φορά που η γέννα μιας πολικής αρκούδας καταγράφεται σε έγχρωμο βίντεο.
Μέσα σε μία ώρα η Giovanna έφερε στον κόσμο και τα δύο μικρά της. Το πρώτο ζύγιζε περίπου 400 γραμμάρια και λίγο μετά γεννήθηκε και το δίδυμο αδελφάκι του.
«Δεν θα μπορούσαμε να ευχηθούμε κάτι περισσότερο»μ δήλωσε ο διευθυντής του κήπου Andreas Knieriem.
Μπορεί οι επισκέπτες να ανυπομονούν να δουν τα αρκουδάκια αλλά η Giovanna θα πρέπει να τους δώσει απερίσπαστη όλη της τη φροντίδα καθώς τα πολικά αρκουδάκια αντιμετωπίζουν υψηλό κίνδυνο θνησιμότητας την πρώτη εβδομάδα της ζωής τους, λατομεια πηλιου υψηλότερο από κάθε άλλο θηλαστικό.
Οι υπεύθυνοι του κήπου πρέπει να την αφήσουν να αναλάβει τα μικρά της, πλακες καρυστου όπως θα έκανε αν όλοι ζούσαν ελεύθεροι.
Δείτε το βίντεο
<iframe width="640" height="360" frameborder="0" src="http://www.newsbeast.gr//www. YouTube.com/embed/GWOSNE3NKWY?rel=0″>
ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΠΕΤΡΕΣ ΑΠΟ ΛΑΤΟΜΕΙΟ ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΠΕΤΡΕΣ ΑΠΟ ΛΑΤΟΜΕΙΟ Απεργία διαρκείας στα σχολεία- “Λουκέτα” σε ΑΕΙ
Σε αναβρασμό ο χώρος της Παιδείας μετά την απόφαση της ΟΛΜΕ για πενθήμερες επαναλαμβανόμενες απεργίες από τις 16 Σεπ Τεμβρίου.
Κοινό ΒΗΜΑτισμό με τους καθηγητές της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης αποφάσισαν οι δάσκαλοι, στη διάρκεια συνάντησης της ΟΛΜΕ με τη ΔΟΕ.
Απεργία στις 16 και 17 Σεπ Τεμβρίου ανακοίνωσαν και οι ιδιωτικοί εκπαιδευτικοί.
“Λουκέτο” και στο Καποδιστριακό για μία εβδομάδα, καθώς εργαζόμενοι και καθηγητές αντιδρούν στο σχέδιο διαθεσιμότητας.
Κλειστά, επίσης, τα περισσότερα ΑΕΙ και Α ΤΕΙ.
Για το απόγευμα έχει προγραμματιστεί πανελλαδική συγκέντρωση στα γραφεία της ΟΛΜΕ και πορεία στο Σύνταγμα.
Οι καθηγητές ψήφισαν για πενθήμερες επαναλαμβανόμενες απεργίες, στη μαραθώνια συνεδρίασή τους η οποία ολοκληρώθηκε αργά το βράδυ της Δευτέρας.
Υπέρ της συγκεκριμένης πρότασης ψήφισαν 72 ΕΛΜΕ από τις 85 που έλαβαν μέρος στη συνεδρίαση.
Μιλώντας στους καθηγητές ο πρόεδρος της ΟΛΜΕ, Θέμης Κοτσιφάκης, – ο οποίος τέθηκε επίσης στο πρόγραμμα κινητικότητας / διαθεσιμότητας – ανέφερε πως από τις συνελεύσεις βγαίνει το συμπέρασμα πως ο κλάδος οδεύει σε μεγάλο απεργιακό αγώνα διαρκείας από τις 16 του μήνα.
“Η κατάσταση θα είναι δύσκολη. Αντιλαμβανόμαστε όλοι τις δικές μας ευθύνες. Όμως θα πρέπει αυτή τη φορά να βγούμε μπροστά” ανέφερε σύμφωνα με πληροφορίες.
Διαβάστε: Σε απεργία διαρκείας οι καθηγητές
<iframe width="560" height="315" frameborder="0" src="http://www. YouTube.com/embed/Ml3RBYKbz30?feature=player_embedded”>
“Λουκέτο” στο Καποδιστριακό
Αναστολή της λειτουργίας του πανεπιστημίου Αθηνών για μία εβδομάδα αποφάσισε η σύγκλητος σε συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη, καθώς επίκειται η υπαγωγή 1.600 διοικητικών υπαλλήλων σε διαθεσιμότητα ως τις 20 Σεπ Τεμβρίου, με αποτέλεσμα να βρίσκονται στον αέρα οι εγγραφές που ξεκινούν στις 11 Σεπ Τεμβρίου.
Απεργία ως τις 16 του μήνα αποφάσισαν οι καθηγητές στο Μετσόβιο, ενώ στις κινητοποιήσεις συμμετέχουν και οι διοικητικοί υπάλληλοι του ΑΠΘ και του πανεπιστημίου Μακεδονίας.
Ευ. Βενιζέλος
Να επικρατήσει στοιχειώδης κοινωνική υπευθυνότητα και τα σχολεία να μείνουν ανοικτά, ζήτησε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Ευ. Βενιζέλος, μιλώντας στον Αlpha 9,89.
“Θα συναντηθώ με τη διδασκαλική ομοσπονδία, πετρα τιμες τα σχολεία πρέπει να είναι ανοιχτά, σκεπές να κάνουν τα παιδιά τα μαθήματα τους”, είπε.
Διαβάστε:
<br / Σε συστράτευση καλεί η ΟΛΜΕ γονείςγονείς και μαθητές
ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΠΕΤΡΕΣ ΑΠΟ ΛΑΤΟΜΕΙΟ Ένταση στην Κωνσταντινούπολη για το θάνατο του νεαρού διαδηλωτή
Δρακόν ΤΕΙα μέτρα ασφαλείας γύρο από την π ΑστυνομίαΑστυνομίας-διαδηλωτών
Σε εκτεταμένη χρήση δακρυγόνων εναντίον εκατοντάδων διαδηλωτών προχώρησε η Αστυνομία στην Κωνσταντινούπολη.
Οι αστυνομικοί θέλησαν να διαλύσουν το πλήθος των συγκεντρωμένων, οι οποίοι διαδήλωσαν για τον θάνατο ενός διαδηλωτή χθες στην Αντιόχεια.
Σύμφωνα με μαρ τυρίες που επικαλείται το πρακτορείο Reuters, άνδρες των δυνάμεων ασφαλείας έκαναν εκτεταμένη χρήση δακρυγόνων, ενώ διέλυσαν το πλήθος από κεντρικό πεζόδρομο με κανόνι νερού. Έχουν στηθεί μπλόκα στην είσοδο της πλατείας Ταξίμ, ενώ τα μέτρα που έχουν ληφθεί είναι δρακόν ΤΕΙα, καθώς το μόνο που δε θέλει στην παρούσα στιγμή η κυβέρνηση Ερντογάν, είναι να βρεθεί και πάλι στο επίκεντρο της διεθνούς κριτικής για την Αστυνομική βία κατά των διαδηλωτών.
Ο λόγος της νέας έντασης είναι ο θάνατος του 22χρονου, Αχμετ Ατακάν, ο οποίος σκοτώθηκε χθες το βράδυ στην Αντιόχεια, κατά τη διάρκεια συγκρούσεων με την Αστυνομία. Ο νεαρός συμμετείχε σε συγκέντρωση στη μνήμη ενός από τα θύματα της καταστολής των αντικυβερνητικών συγκεντρώσεων στην Τουρκία τον περασμένο Ιούνιο.
<iframe width="420" height="315" src="//www. YouTube.com/embed/9XkXJD4OFvw” frameborder=”0″ allowfullscreen=””>
ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΠΕΤΡΕΣ ΑΠΟ ΛΑΤΟΜΕΙΟ
source: http://www.newsbeast.gr/environment/arthro/621321/dipla-gennitouria-ston-zoologiko-kipo-tou-monahou-/
ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΠΕΤΡΕΣ ΑΠΟ ΛΑΤΟΜΕΙΟ…
