YouTube Νάξο Λονδίνο ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΙΝΗΤΟΥ – Media – Μετά τον Λευκό Οίκο, τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ!

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΙΝΗΤΟΥ Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, άμεση ενημέρωση για όλες τις εξελίξεις, Διασκέδαση – Ψυχαγωγία και Αθλητισμός

– Media – Μετά τον Λευκό Οίκο, τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ! ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΙΝΗΤΟΥ Μετά το "Olympus has fallen" -"Ο Όλυμπος έπεσε" -όπου τρομοκράτες επιτίθενται στον Λευκό Οίκο και ο ειδικός πράκτορας Gerard Butler προσπαθεί να σώσει τον πρόεδρο και την ανθρωπότητα, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ τώρα ο Σκωτσέζος ηθοποιός αποκαλύπ ΤΕΙ πως οι συντελεστές της ταινίας ετοιμάζουν τη συνέχεια, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ όπου η επίθεση θα πραγματοποιηθεί επί λονδρέζικου εδάφους.

Στόχος; Τα πάντα: ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Ανάκτορο του Μπάκιγχαμ, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ η Γεφυρα του Λονδίνου, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ η Ντάουνινγκ 10. Σε εκδήλωση που παραβρέθηκε ο Butler είπε: "Μπορεί να υπάρξει συνέχεια, θα δούμε. Τώρα το ετοιμάζουν". Και όταν ρωτήθηκε ποιος θα είναι ο στόχος στο Λονδίνο, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ απάντησε: "Αισίως θα τα ανατινάξουμε όλα και όλους, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ό,τι είναι ιερό!". Σύμφωνα με την πλοκή, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ όπως φημολογείται, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ θα γίνει τρομοκρατική ενέργεια στο Λονδίνο την ώρα της κηδείας του Βρετανιού Πρωθυπουργού

<param value="//www. YouTube.com/v/vwx1f0kyNwI?hl=el_GR&version=3″ name=”movie” />

<embed type="application/x-shockwave-flash" height="315" width="560" allowfullscreen="true" allowscriptaccess="always" src="//www. YouTube.com/v/vwx1f0kyNwI?hl=el_GR&version=3″>

Ο Butler πρόσφατα μετακόμισε στο Μαλιμπού όπου επιδίδεται στο αγαπημένο του σοπρ τελευταία, το σέρφινγκ. Αυτήν τη στιγμή βρίσκεται στη Δυτική Αφρική σε ανθρωπιστική αποστολή.

ΠΗΓΗ: NEW YORK POST

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΙΝΗΤΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΙΝΗΤΟΥ ΔΟΕ: Δεν υπάρχουν λεφτά ούτε για κιμωλίες

Οι δάσκαλοι ζητούν να δοθεί άμεσα λύση στα με γάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν – Γ.Μιχελάκης: Θα προσπαθήσουμε να δώσουμε και την 4η δόση της επιχορήγησης

Άμεση λύση στα με γάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει η δημόσια εκπαίδευση και τα οποία απειλούν να τινάξουν στον «αέρα» τη νέα σχολική χρονιά, που ξεκινάει αύριο, ζήτησαν οι δάσκαλοι από τον υπουργό Εσωτερικών Γιάννη Μιχελάκη, με τον οποίο συναντήθηκαν σήμερα.

Το Δ.Σ.της ΔΟΕ ανέφερε με λεπτομέρειες όλα τα ανοικτά «μέτωπα» που θα κληθούν να αντιμετωπίσουν οι εκπαιδευτικοί με το άνοιγμα των σχολείων, όπως είναι η υπολειτουργία των σχολικών επιτροπών και η αδυναμία τους λόγω της υποχρηματοδότησης να εκπληρώσουν τις συσσωρευμένες υποχρεώσεις τους (θέρμανση, πληρωμή λογαριασμών ΟΤΕ, ΔΕΗ, αγορά κιμωλιών και αναλώσιμων, κ.α.), η απουσία καθαριστριών, σχολικών τροχονόμων και σχολικών φυλάκων από τα σχολεία, η μετακίνηση των μαθητών και οι πειθαρχικές διατάξεις που «προκαλούν διωγμούς και αδικία».

Από την πλευρά του, ο κ. Μιχελάκης ανέφερε, σύμφωνα με την Ομοσπονδία ότι σε ό,τι αφορά τις λειτουργικές δαπάνες έχει διατεθεί από το υπουργείο Εσωτερικών το ποσό των 21,4 εκατ. ευρώ και ότι θα γίνει προσπάθεια για χορήγηση της 4ης δόσης της επιχορήγησης.

Για το θέμα των καθαριστριών δήλωσε πως έχει κατατεθεί τροπολογία στο νομοσχέδιο για το νέο Λύκειο που προβλέπει την παράταση των συμβάσεων για δυο χρόνια, ενώ παράταση συμβάσεων ανακοίνωσε και για το θέμα της μεταφοράς των μαθητών μέχρις ότου γίνει η προκήρυξη για νέες συμβάσεις.

Για το θέμα των σχολικών φυλάκων αναφέρθηκε στην πρόσληψη 3.800 φυλάκων μέσω κονδυλίων του ΕΣΠΑ, ενώ για τους σχολικούς τροχονόμους δήλωσε ότι έχει διατεθεί έ<a href="http:/ ΑστυνομίαΑστυνομίας σε περιπτώσεις που δεν είναι δυνατή η ύπαρξη σχολικού τροχονόμου.Χρηματιστήριο: Έπιασε τις 1.000 μονάδες ο Γενικός Δείκτης

Έπιασε και τις 1.000 μονάδες ο Γενικός Δείκτης με το τζίρο να ξεπερνά τα 120 εκατ. ευρώ

Με τους τρεις «σωματοφύλακες», τις τράπεζες Εθνική, Πειραιώς και Αlpha Bank, η αγορά έπιασε τις 1.000 μονάδες, καθώς μετά το χθεσινό ράλι 4% αλλά και τα πλούσια ραντεβού από το road show στο Λονδίνο, η στάση των επενδυτών έχει αλλάξει.

Το πιο ενδιαφέρον στοιχείο είναι ο τζίρος που διακινούν οι τρεις κύριες τραπεζικές μετοχές αφού σε σύνολο 98 εκατ. ευρώ, τα 44 εκατ. ευρώ αφορούν  την Alpha Βank, την τράπεζα Πειραιώς και την Εθνική. Οι αποδόσεις των τραπεζικών μετοχών δεν είναι αμελητέες αφού η Πειραιώς απέδωσε ήδη έως 23%, η Εθνική έως 10% και η Alpha Bank 14%.

To Χρηματιστήριο, με την δραστηριότητα των ξένων στις τράπεζες,

έφερε τον Γενικό Δείκτη μέχρι και τις 1. 001 μονάδες με κέρδη 2,40% για

να υποχωρήσει αργότερα στις 991 μονάδες (+1,37%), με ΕλλάδαΕλλάδας στις αγορές. Διαβάστε περισσότερα στο newmoney.gr

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΙΝΗΤΟΥ

source: http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=282132&catID=7




ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΙΝΗΤΟΥ…

Leave a Reply