ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΠΕΤΡΕΣ ΑΠΟ σκεπές ΛΑΤΟΜΕΙΟ Η νεαρή τραγουδίστρια πλακεσ καρυστου ανήρτησε Πέτρες Καρύστου στο Πλάκες Καρύστου Twitter μια αποκαλυπτική, πλακεσ καρυστου εορταστική φωτογραφία στην οποία απεικονίζεται να σηκώνει την μπλούζα της για να δείξει το στήθος Σκεπή της…”

Miley Cyrus: Μας εύχεται «Καλά Χριστούγεννα» δείχνοντας το στήθος της ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΠΕΤΡΕΣ ΑΠΟ ΛΑΤΟΜΕΙΟ
Η νεαρή τραγουδίστρια ανήρτησε στο twitter μια αποκαλυπτική, εορταστική φωτογραφία στην οποία απεικονίζεται να σηκώνει την μπλούζα της για να δείξει το στήθος της
Η Miley Cyrus εύχεται στους θαυμαστές της «Καλά Χριστούγεννα» και το κάνει με τον δικό της… ιδιαίτερο τρόπο.
Η νεαρή τραγουδίστρια ανήρτησε στο twitter μια αποκαλυπτική, εορταστική φωτογραφία στην οποία απεικονίζεται να σηκώνει την μπλούζα της για να δείξει το στήθος της.
Ωστόσο, η Cyrus είχε φροντίσει να τοποθετήσει στα επίμαχα σημεία δύο χριστουγεννιάτικες καρδιές, ενώ στη λεζάντα της εν λόγω φωτογραφίας έγραψε: «Καλά Χριστούγεννα. Ευχαριστώ Νέα Υόρκη, γιατί είσαι μια από τις λίγες πολιτείες που @free the nipple».
Το κίνημα Free The Nipple, θέλει να νομιμοποιήσει το δικαίωμα των γυναικών να μπορούν να δείχνουν το στήθος τους ακόμα και στο δρόμο.
Μάλιστα, ο σάλος που προκάλεσε η φωτογραφία της Miley, την ανάγκασε ουσιαστικά να επανέλθει στο twitter με ένα νέο σχόλιο στο οποίο ανέφερε: «Η φωτογραφία δεν σας λέει να δείχνετε το στήθος σας! Έχει να κάνει με την ισότητα!»
ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΠΕΤΡΕΣ ΑΠΟ ΛΑΤΟΜΕΙΟ Μια μαγική βραδιά με την Χάρις Αλεξίου
Ταξίδεψε το κοινό με την φωνή και τη μουσική της
Η Χάρις Αλεξίου εμφανίστηκε στο θέατρο «Βράχων» Μελίνα Μερκούρη του δήμου Βύρωνα, το βράδυ της Δευτέρας, στο πλαίσιο της καλοκαιρινής της περιοδείας.
Η καταξιωμένη τραγουδίστρια μάγεψε για ακόμη μια φορά το κοινό με την φωνή και τα τραγούδια της και εισέπραξε το πιο θερμό χειροκρότημα.
Επόμενη στάση στην περιοδεία της θα είναι ο Πειραιάς και το Βεάκειο Θέατρο ενώ θα δώσει και τρεις συναυλίας στην Κύπρο. Τη χθεσινή βραδιά άνοιξε το συγκρότημα «Nouveau Sextet» που ακολουθεί όλο το καλοκαίρι πιστά την Χάρις Αλεξίου.




ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΠΕΤΡΕΣ ΑΠΟ ΛΑΤΟΜΕΙΟ Η Αρχιεπισκοπή Αμερικής κοντά στην “Αποστολή”
Οι Έλληνες ομογενείς θα συνεχίσουν να βρίσκονται στο πλευρό των α Δελφών τους, μέσω των προγραμμάτων της Εκκλησίας είπε ο Αρχιεπίσκοπος κ. Δημήτριος
Πυλώνα κοινωνικής σταθερότητας χαρακτήρισε την ΄΄Αποστολή΄΄ ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Δημήτριος στη συνάντηση που είχε στη Νέα Υόρκη με τον Γενικό Διευθυντή του Οργανισμού κ. Κωνσταντίνο Δήμτσα.
«Χωρίς την κοινωνική προσφορά της Εκκλησίας, χωρίς την προσπάθεια του Αρχιεπισκόπου κ. Ιερωνύμου και της ΄΄Αποστολής΄΄ η οικονομική κρίση στην Ελλάδα θα ήταν βαθύτερη και ανεξέλεγκτη», είπε ο Σεβ. κ. Δημήτριος, ο οποίος δήλωσε εντυπωσιασμένος από το μέγεθος του έργου, τη μεθοδικότητα και τη διαφάνεια του Οργανισμού της Αρχιεπισκοπής.
Ο Αρχιεπίσκοπος της Αμερικής και ο Γενικός Διευθυντής της ΄΄Αποστολής΄΄, στη δίωρη συνάντησή τους, εξέτασαν λεπτομερώς τα νέα δεδομένα και την εξέλιξη της κρίσης στην Ελλάδα καθώς και τις επιπτώσεις που δημιουργεί στην οικογένεια και κυρίως στα παιδιά.
Ο κ. Δήμτσας παρουσίασε οικονομικό απολογισμό των προγραμμάτων που βρίσκονται σε εξέλιξη ανάμεσα στην Αρχιεπισκοπή Αμερικής, τον IOCC και την ΄΄Αποστολή΄΄ και ενημέρωσε διεξοδικά για τα νέα προγράμματα που έχουν σχεδιαστεί.
«Οι Έλληνες υποφέρουν και αυτό το βιώνουμε καθημερινά», είπε ο κ. Δήμτσας και πρόσθεσε, «για να έχει κανείς μία τάξη μεγέθους της κρίσης θα αναφέρω ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα: Τα δέματα αγάπης που προσφέρει η ΄΄Αποστολή΄΄ σε οικογένειες που ζουν κάτω από 8.000 ευρώ ετησίως, το 2011 έφθασαν τα 7.851, το 2012 διανεμήθηκαν 35.583 και μόνο το α΄εξάμηνο του 2013, 33527».
Επίσης ο κ. Δήμτσας ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπο Αμερικής και έκανε λόγο για την μεγαλοψυχία και τη γενναιοδωρία την Ελλήνων ομογενών που στάθησαν στους εμπερίστατους αδελφούς τους.
Ο Σεβ. Δημήτριος αναφέρθηκε εκτενώς στο έργο του Αρχιεπισκόπου κ. Ιερωνύμου, ευχαρίστησε τον κ. Δήμτσα για την αναλυτική ενημέρωση και πρόσθεσε: «Η Αρχιεπισκοπή Αμερικής, οι Έλληνες ομογενείς θα συνεχίσουν να βρίσκονται στο πλευρό των α Δελφών τους, μέσω των προγραμμάτων της ΄΄Αποστολής΄΄. Είμαι πεπεισμένος ότι γρήγορα η κρίση θα ξεπεραστεί και η Ελλάδα θα βρει τη θέση της. Οι προσπάθειες στήριξης μας συνεχίζονται, εξετάζουμε το ενδεχόμενο άμεσης νέας βοήθειας».
Μ.Κ.Ο. ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗΣ ΑΘΗΝΩΝ
Ήρας 8 & Δέσπως Σέχου 37, Ν. Κόσμος (πλατεία Κυνοσάργους), Τ.Κ.: 11743, Τηλ.: 213 0184400,www.mkoapostoli
ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΠΕΤΡΕΣ ΑΠΟ ΛΑΤΟΜΕΙΟ
source: http://www.protothema.gr/life-style/Hollywood/article/337438/miley-cyrus/
ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΠΕΤΡΕΣ ΑΠΟ ΛΑΤΟΜΕΙΟ…
