Google Google τραγουδίστρια ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΙΝΗΤΟΥ Αναβάλλεται η αυριανή συναυλία της Ευανθίας Ρεμπούτσικα

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΙΝΗΤΟΥ Λόγω σοβαρού ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ατυχήματος του ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ επικεφαλής ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ τεχνικού και στενού συνεργάτη ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ της ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ δημιουργού…”

Αναβάλλεται η αυριανή συναυλία της Ευανθίας Ρεμπούτσικα ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΙΝΗΤΟΥ

Λόγω σοβαρού ατυχήματος του επικεφαλής τεχνικού και στενού συνεργάτη της δημιουργού

Η μουσική παράσταση «Πολίτικη Κουζίνα-Η ομπρέλα του Βοσπόρου ταξιδεύει 10 χρόνια…» που ήταν να παρουσιαστεί αύριο -Τρίτη 10 Δεκεμβρίου-στο Παλλάς αναβάλλεται λόγω σοβαρού ατυχήματος του επικεφαλής τεχνικού και στενού συνεργάτη της Ευανθίας Ρεμπούτσικα. Οι κάτοχοι των εισιτηρίων μπορούν να τα εξαργυρώσουν απευθυνόμενοι στο ταμείο του Παλλάς (Βουκουρεστίου 5, City Link).

Προηγήθηκαν δύο συναυλίες  (18 και 19/11) στον ίδιο χώρο, όπου η Ευανθία Ρεμπούτσικα παρουσιάσε ζωντανά τα τραγούδια από το soundtrack της ταινίας «Πολίτικη Κουζίνα», πλαισιωμένη από τους Athens Academica, ένα μουσικό σύνολo 15 εγχόρδων και 6 σολίστες, τη Νατάσα Θεοδωρίδου και την Τουρκάλα τραγουδίστρια Dilec Koc.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΙΝΗΤΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΙΝΗΤΟΥ Μια μαγική βραδιά με την Χάρις Αλεξίου

Ταξίδεψε το κοινό με την φωνή και τη μουσική της

Η Χάρις Αλεξίου εμφανίστηκε στο θέατρο «Βράχων» Μελίνα Μερκούρη του δήμου Βύρωνα, το βράδυ της Δευτέρας, στο πλαίσιο της καλοκαιρινής της περιοδείας.

Η καταξιωμένη τραγουδίστρια μάγεψε για ακόμη μια φορά το κοινό με την φωνή και τα τραγούδια της και εισέπραξε το πιο θερμό χειροκρότημα.

Επόμενη στάση στην περιοδεία της θα είναι ο Πειραιάς και το Βεάκειο Θέατρο ενώ  θα δώσει και τρεις συναυλίας στην Κύπρο. Τη χθεσινή βραδιά άνοιξε το συγκρότημα «Nouveau Sextet» που ακολουθεί όλο το καλοκαίρι πιστά την Χάρις Αλεξίου.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΙΝΗΤΟΥ Η Scarlett λάμπει και στο κινηματογραφικό φεστιβάλ του Τορόντο

Στη δεύτερη αυτή εμφάνιση η Johansson έκλεψε την παράσταση καθώς έλαμπε μέσα στο ασύμμετρο φόρεμά της, Vivienne Westwood, το οποίο είχε συνδυάσει με Roger Vivier παπούτσια και υπέροχα κοσμήματα Tiffany&Co.

Ιδιαίτερα ντροπαλή εμφανίστηκε αυτές τις μέρες η ηθοποιός Scarlett Johansson στο Τορόντο του Καναδά, στο 2013 Toronto Film Festival, καθώς οι φωτογράφοι προσπαθούσαν να εστιάσουν στο δαχτυλίδι και εκείνη αντιδρούσε κρύβοντας το χέρι της.

Η 29χρονη σταρ, η οποία πριν από λίγες μέρες ανακοίνωσε τον αρραβώνα της με τον Γάλλο φίλο της, τον 31χρονο Romain Dauriac, έχει εμφανιστεί δυο φορές μέχρι τώρα στο Τορόντο. Την πρώτη επισκέφτηκε για συνέντευξη το Variety Studio, φορώντας ένα φόρεμα Sachin+Babi, που παρέπεμπε στη δεκαετία του ‘40, και μαύρα, όχι ιδιαίτερα κομψά, παπούτσια, και τη δεύτερη στην πρεμιέρα της ταινίας της «Under the Skin», που, όπως ξέρουμε, δεν έτυχε και της καλύτερης αποδοχής στη Βενετία.

Στη δεύτερη αυτή εμφάνιση έκλεψε την παράσταση καθώς έλαμπε μέσα στο ασύμμετρο φόρεμά της, Vivienne Westwood, το οποίο είχε συνδυάσει με Roger Vivier παπούτσια και υπέροχα κοσμήματα Tiffany&Co. 

Και μπορεί η Scarlett να λάμπει λόγω της προσωπικής της ζωής, τα μίντια όμως την κατηγορούν ότι η ανακοίνωση του αρραβώνα της χρονικά μόνο τυχαία δεν είναι καθώς συνέπεσε με τις πρεμιέρες της ταινίας της σε Βενετία και Τορόντο.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΙΝΗΤΟΥ

source: http://www.protothema.gr/culture/article/335434/anavalletai-i-auriani-sunaulia-tis-euanthias-reboutsika/




ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΙΝΗΤΟΥ…

Leave a Reply