ΓΡΑΦΕΙΑ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Στο κουφάρι του U-168 βρίσκονταν Immergas-Victrix-TT-ErP ακόμα οι σκελετοί των μελών του πληρώματος – Το συγκεκριμένο υποβρύχιο βυθίστηκε το 1944…”

Ανακαλύφθηκε ναυάγιο γερμανικού υποβρυχίου του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου ΓΡΑΦΕΙΑ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ
Στο κουφάρι του U-168 βρίσκονταν ακόμα οι σκελετοί των μελών του πληρώματος – Το συγκεκριμένο υποβρύχιο βυθίστηκε το 1944
Το ναυάγιο ενός γερμανικού υποβρυχίου του Β’ Παγκόσμίου Πολέμου ανακαλύφθηκε από ομάδα δυτών στην Ιάβα, στη θάλασσα της Ινδονησίας. Οι έρευνες για το σκάφος είχαν ξεκινήσει πριν από έναν μήνα, έπειτα από σχετικές πληροφορίες ντόπιων ψαράδων.
Το πολεμικό υποβρύχιο U-168 βυθίστηκε το 1944 από τορπίλες συμμαχικών πλοίων. Είχε ξεκινήσει τη δράση του το 1941 και μέχρι τη στιγμή της βύθισής του είχε καταφέρει να βυθίσει αρκετά πλοία των Συμμάχων, μεταξύ των οποίων και ορισμένα ελληνικά.
Το πλέον αξιοσημείωτο στην υπόθεση έχει να κάνει με το πλήθος των ευρημάτων που ανακαλύφθηκαν στο βυθισμένο κήτος, όπου εκτός των άλλων βρέθηκαν και δεκαεπτά σκελετοί μελών του πληρώματός του!
“Είναι η πρώτη ξυλοσομπεσ με λεβητα και φουρνο φορά που βρίσκουμε ένα πολεμικό πλοίο εκείνης της εποχής στα ηλιακοι θερμοσιφωνες gauzer νερά μας. Είναι ένα ηλιακοι θερμοσιφωνες θεσσαλονικη πολύ skroutz ηλιακοί σημαντικό εύρημα καθώς θα μας βοηθήσει τιμεσ ηλιακων θερμοσιφωνων να συγκεντρώσουμε περισσότερες πληροφορίες για τα γεγονότα sonne ηλιακοι που διαδραματίστηκαν στην αντισταση καυστηρα πελλετ ηλιακοι κενου περιοχή μας κατά τον Β’ Π.Π.”, δήλωσε ο επικεφαλής της ερευνητικής ομάδας του Εθνικού Αρχαιολογικού Κέντρου της Ινδονησίας που ανακάλυψε το υποβρύχιο.





ΓΡΑΦΕΙΑ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΓΡΑΦΕΙΑ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Beyonce: Οι τελευταίες φωτογραφίες των διακοπών της
Μετά από την Ibiza και πριν επιστρέψουν στο Λος Αντζελες, η Beyonce και η οικογένειά της πέρασαν μερικές μέρες στο Capri της Ιταλίας
Μετά από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα διακοπών στη Μεσόγειο η τραγουδίστρια Beyonce, ο σύζυγός της Jay Z και η μικρή τους κόρη Blue Ivy επέστρεψαν στο σπίτι τους και στις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις στο Λος Αντζελες.
Η 32χρονη σταρ, η οποία γιόρτασε πάνω σε πολυτελές σκάφος, πριν από λίγες μέρες, τα 32α γενέθλιά της, φαίνεται πως ακόμα «βρίσκεται» στα υπέροχα μέρη που επισκέφτηκε το καλοκαίρι και για αυτό δεν σταματάει να ανεβάζει φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.
Όπως για παράδειγμα τις φωτογραφίες που ανέβασε τις τελευταίες μέρες, που είναι από τον τελευταίο σταθμό των διακοπών της διάσημης οικογένειας. Μετά λοιπόν από την Ibiza και πριν επιστρέψουν στο Λος Αντζελες, η τραγουδίστρια και η οικογένειά της πέρασαν μερικές μέρες στο Capri.
Αυτό το καλοκαίρι είναι το πρώτο που η δημοφιλής τραγουδίστρια έκανε διακοπές με την 18 μηνών κόρη της.


ΓΡΑΦΕΙΑ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Αμαλιάδα: Καταδικάστηκε σε πέντε χρόνια φυλάκιση για τον βιασμό αγοριού
Ο 31χρονος κατηγορείται πως αποπλάνησε το 13χρονο παιδί σε ξενοδοχείο της Πάτρας, τον Σεπτέμβριο του 2012
Σε πέντε χρόνια φυλάκιση, χωρίς αναστολή, και καταβολή εγγύησης 50.000 ευρώ, καταδικάστηκε τη Δευτέρα από το Μικτό Ορκωτό δικαστήριο Αμαλιάδας ένας 31χρονος από την περιοχή της Πάτρας, για τον βιασμό ενός 13χρονου αθίγγανου αγοριού.
Η απόφαση αυτή ελήφθη παρά την πρόταση της Εισαγγελέως Αμαλιάδας ο 31χρονος να καταδικαστεί σε περισσότερα χρόνια και να του επιβληθεί μεγαλύτερη χρηματική ποινή.
Σύμφωνα με την Εφημερίδα «Πρωινή», ο κατηγορούμενος γνώριζε το ανήλικο αγόρι και την οικογένειά του, αφού το κατάστημα που διατηρούσε βρισκόταν κοντά στην περιοχή που ζούσε το παιδί.
Όπως ανέφερε στο δικαστήριο ο κατηγορούμενος, τον Σεπτέμβριο του 2012 οδήγησε τον ανήλικο σε ξενοδοχείο της Πάτρας, ισχυριζόμενος ότι το ίδιο το παιδί είχε ζητήσει να πλυθεί σε κάποιο μπάνιο, αφού είχε λερωθεί μετά από κάποιους αγώνες στους οποίους συμμετείχε.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο ανήλικος, φέρεται να κατέθεσε ότι ο 31χρονος δεν τον βίασε, αλλά του ζήτησε να υποκύψει σε κάποιες σεξουαλικές προτάσεις. Σύμφωνα με υπαλλήλους του ξενοδοχείου, οι επισκέψεις του 31χρονου με το ανήλικο αγόρι ήταν δύο και την δεύτερη κάλεσαν την Αστυνομία, θεωρώντας ότι κάτι περίεργο συνέβαινε.
Από την ιατροδικαστική έρευνα φαίνεται να προέκυψε ότι δεν υπήρξε βιασμός, ενώ σε αυτή την άποψη φέρεται κατέληξε και ο ψυχίατρος που εξέτασε τον ανήλικο, ωστόσο το δικαστήριο δεν πείστηκε ότι δεν υπήρξε ασέλγεια, μια κατηγορία που όταν αφορά σε ανηλίκους εμπίπ ΤΕΙ στην κατηγορία του βιασμού.
Ο 31χρονος έχει ήδη προφυλακιστεί για την υπόθεση και έχει ήδη εκτίσει έναν χρόνο.
ΓΡΑΦΕΙΑ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ
source: http://www.protothema.gr/world/article/330638/anakalufthike-nauagio-germanikou-upovruhiou-tou-v-pagosmiou-polemou/
ΓΡΑΦΕΙΑ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ…
