Google πληροφορίες πληροφορίες ΓΡΑΦΕΙΑ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Αίτηση αποφυλάκισης υπέβαλε ο Νίκος Μιχαλολιάκος

ΓΡΑΦΕΙΑ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Ο γγ της Χρυσής βοθροι απορροφητικοι Αυγής υποστηρίζει πως ξυλοσομπεσ ηλιακός θερμοσίφωνας skroutz με λεβητα και φουρνο δεν συντρέχει ηλιακοσ θερμοσιφωνασ μαλτεζοσ καμία από τις προϋποθέσεις που απαιτεί ο νόμος για ξυλόσομπες με λέβητα και φούρνο να ηλιακοι θερμοσιφωνες ast κρατείται κάποιος προσωρινά

…”

Αίτηση αποφυλάκισης υπέβαλε ο Νίκος Μιχαλολιάκος ΓΡΑΦΕΙΑ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ

Ο γγ της Χρυσής Αυγής υποστηρίζει πως δεν συντρέχει καμία από τις προϋποθέσεις που απαιτεί ο νόμος για να κρατείται κάποιος προσωρινάΜε αίτημά του ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος, ζητά την αποφυλάκισή του, καθώς -σύμφωνα με τον ίδιο- δεν συντρέχει στο πρόσωπό του καμία από τις προϋποθέσεις που απαιτεί ο νόμος για να κρατείται κάποιος προσωρινά. Το αίτημά του θα εξεταστεί από τις εφέτες ειδικές ανακρίτριες που έχουν αναλάβει την υπόθεση

Ανάλογο αίτημα, σύμφωνα με πληροφορίες, υπέβαλλε και η ανθυπαστυνόμος που είχε προφυλακιστεί επίσης για την ίδια υπόθεση και κρατείται στις φυλακές Ελαιώνα Θηβών, ενώ εκκρεμεί και το σχετικό αίτημα του κατηγορούμενου και έγκλειστου στις φυλακές Ναυπλίου Γιάννη Άγγου.

ΓΡΑΦΕΙΑ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Βίντεο: Η Χρυσή Αυγή μετέτρεψε τελετή στις Θερμοπύλες σε ναζιστικό υπερθέαμα

«Οι πολιτικάντηδες με τα “burberry” ενοχλήθηκαν από την αρχαιοπρεπή τελετή», απαντά η Χρυσή ΑυγήΕίχε δεν είχε η Χρυσή Αυγή κατάφερε, χωρίς ιδιαίτερο κόπο είναι η αλήθεια, να μεταβάλει μια τιμητική τελετή στις Θερμοπύλες προς τιμήν του Λεωνίδα και των συμπολεμιστών του, σε ένα εθνικιστικό σόου.

Τα μέλη του ακροδεξιού κόμματος συγκεντρώθηκαν στο χώρο όπου δόθηκε η μάχη των Θερμοπυλών με σκοπό να τιμήσουν το μεγάλο στρατάρχη και τους υπόλοιπους Έλληνες που έδωσαν τη ζωή τους για να σταματήσουν την προέλαση των Περσών. Αυτό όμως που ξεκίνησε ως τιμητική τελετή, εξελίχθηκε σε ένα ναζιστικό, παραστρατιωτικό υπερθέαμα. Οι παρευρίσκοντες σχημάτισαν έναν μαίανδρο και ανάβοντας δαυλούς εκτελούσαν με θέρμη τα στρατιωτικά παραγγέλματα του Ηλία Κασιδιάρη, ενώ τραγουδούσαν τον ύμνο της οργάνωσης.

Αυτό όμως δεν αρκούσε, καθώς οι συμμετέχοντες θέλοντας να δώσουν κλίμα… γηπέδου άναψαν δεκάδες καπνογόνα!

Το… πρωτότυπο πρόγραμμα απόδοσης τιμής στο Λεωνίδα περιελάμβανε και χαιρετισμό με υψωμένο το χέρι από τον Νίκο Μιχαλολιάκο, ο οποίος, σε λόγο που έβγαλε, καταφέρθηκε κ ΕλλάδαΕλλάδας και φυσικά αποθεώθηκε από τα μέλη του κόμματός του.

YouTube.com/embed/N0MnK8jYluQ?feature=player_embedded” allowfullscreen=”” frameborder=”0″ height=”360″ width=”640″>

YouTube.com/embed/5Fy1M1AhdWs?feature=player_embedded” allowfullscreen=”” frameborder=”0″ height=”360″ width=”640″>

Τι απαντά η Χρυσή Αυγή

Πάντως, έπειτα από το σάλο που προκλήθηκε με το εθνικιστικό σόου στις Θερμοπύλες και την έκταση που πήρε το θέμα, η Χρυσή Αυγή εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία κάνει λόγο για έναν «οχετό ύβρεων και άθλιας παραπληροφόρησης» κατά του Εθνικιστικού Κινήματος.

«Οι πολιτικάντηδες με τα “burberry” που χαζογελάνε στις τηλεοπτικές κάμερες, ασφαλώς ενοχλήθηκαν από την αρχαιοπρεπή τελετή της Χρυσής Αυγής», αναφέρει η Χρυσή Αυγή και συνεχίζει προσθέτοντας ότι, «αυτοί που στέλνουν τις κομματικές τους νεολαίες στην Μύκονο για “clubbing”, πολεμούν τους νέους Εθνικιστές που τιμούν τον Λεωνίδα στις Θερμοπύλες».

«Η Χρυσή Αυγή προσηλωμένη στις αιώνιες αξίες του Ελληνισμού, θα συνεχίσει να αποδίδει τιμές στους Πατέρες, με την αισθητική και τα σύμβολα που γέννησε ο αρχαίος ελληνικός κόσμος και συνεχίζουν να εμπνέουν ακόμα και στο άχρωμο σήμερα.», καταλήγει.

ΓΡΑΦΕΙΑ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Κρήτη: «Συναγερμός» για τουρίστα στο φαράγγι της Αγίας Ειρήνης

Ο άνδρας, πιθανόν ρωσικής κατ αγωγής, έπεσε από ύψος 3-4 μέτρων και χτύπησε στο πόδι, ενώ συμμετείχε σε εκδρομή – Στο σημείο μεταβαίνει ασθενοφόρο του  ΕΚΑΒ και δύναμη της πυροσβεστικής«Συναγερμός» έχει σημάνει στις αρχές για έναν τραυματία τουρίστα, στο φαράγγι της Αγίας Ειρήνης, στο Σέλινο Χανίων, στην έξοδο προς τη Σούγια.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο άνδρας, που είναι ηλικίας 50-55 ετών, και πιθανόν Ρώσος, έπεσε από ύψος 3-4 μέτρων και χτύπησε στο πόδι, ενώ συμμετείχε σε εκδρομή με ομάδα τουριστών.

Ο τουρίστας έχει επικοινωνία με το περιβάλλον και δεν διατρέχει κίνδυνο.

Στο σημείο μεταβαίνει ασθενοφόρο του  ΕΚΑΒ από τα Χανιά, ενώ σπεύδει και δύναμη της πυροσβεστικής.

Διαβάστε περισσότερα στο cretalive.gr

ΓΡΑΦΕΙΑ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ

source: http://www.protothema.gr/greece/article/330722/aitisi-apofulakisis-upevalle-o-nikos-mihaloliakos/

ΓΡΑΦΕΙΑ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ…

Leave a Reply