ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΙΝΗΤΟΥ Μήνυση για συκοφαντική ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ δυσφήμιση ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ στους δημοτικούς συμβούλους της αντιπολίτευση κατέθεσε ο ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ δήμαρχος – ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Ζητά 1,5 ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ εκατ. ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ευρώ
…”

Τρίπολη: Μαλλιά κουβάρια το δημοτικό συμβούλιο της Γορτυνίας ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΙΝΗΤΟΥ
Μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση στους δημοτικούς συμβούλους της αντιπολίτευση κατέθεσε ο δήμαρχος – Ζητά 1,5 εκατ. ευρώ
Οι κατηγορίες για παράνομες αναθέσεις από την αντιπολίτευση στον δήμο Γορτυνίας, στην Τρίπολη, στάθηκε αφορμή για να γίνουν μαλλιά κουβάρια στο δημοτικό συμβούλιο.
Ειδικότερα, ο δήμαρχος, Γιάννης Γιαννόπουλος, μήνυσε τους δημοτικούς συμβούλους, επικεφαλής των παρατάξεων της αντιπολίτευσης, για συκοφαντική δυσφήμιση, σχετικά με τις καταγγελίες που έκαναν στον Γενικό Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης.
Ο δήμαρχος στις δηλώσεις του, υπογραμμίζει ότι θα καταθέσει και αγωγή, για ηθική βλάβη διεκδικώντας 1,5 εκατ. ευρώ, τα οποία – εφόσον δικαιωθεί στα δικαστήρια – θα τα διαθέσει στον δήμο.
Ο κ. Γιαννόπουλος υπογραμμίζει ότι όλα όσα τον κατηγορεί η αντιπολίτευση είναι ψέματα και ο δήμος, λειτουργεί απολύτως νόμιμα και με διαφανείς διαδικασίες, ενώ όλες οι δαπάνες έχουν προκαταβολικά ελεγχθεί από τους αρμόδιους ελεγκτικούς μηχανισμούς των δήμων και δεν υπάρχει τίποτα μεμπτό.
ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΙΝΗΤΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΙΝΗΤΟΥ Αντ. Σαμαράς: «Συγγνώμη, δήμαρχε, που έφτασα πριν από σένα!»
Αιφνιδιαστική εμφάνιση του Πρωθυπουργού στο δείπνο Μιχελάκη – δημάρχων σε ταβέρνα της Κηφισιάς
Σε ιδιαιτέρως φιλικό κλίμα δείπνησαν το βράδυ της Δευτέρας, στη γνωστή ταβέρνα της Κηφισιάς, «Τηλέμαχος», ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, ο υπουργός Εσωτερικών, Γιάννης Μιχελάκης και δήμαρχοι της Αττικής, που εκλέγονται στη Β’ Αθηνών.
Ο πρωθυπουργός, αλλά και ο υπουργός Εσωτερικών, άκουσαν τις απόψεις των δημάρχων για το νομοσχέδιο που προωθεί η κυβέρνηση και προβλέπει τις αλλαγές στον τρόπο εκλογής δημάρχων και δημοτικών συμβούλων στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου 2014, ενώ ενημερώθηκαν και για τα θέματα που απασχολούν την Τοπική Αυτοδιοίκηση.
Η είδηση ωστόσο είναι ότι οι δήμαρχοι δεν είχαν ενημερωθεί για την παρουσία του Πρωθυπουργού, καθώς εκείνος εμφανίστηκε αιφνιδιαστικά στην ταβέρνα στις 10 το βράδυ.
Κάποιοι από τους δημάρχους μάλιστα είχαν αποφασίσει να μην παραστούν, προφανώς επειδή θεώρησαν ότι η προγραμματισμένη συνάντησή τους με τον υπουργό Εσωτερικών, κ. Γιάννη Μιχελάκη, θα ήταν υπόθεση ρουτίνας.
Ο πρωθυπουργός, ωστόσο, είχε διαφορετική άποψη και έδωσε κανονικά το «παρών», προκαλώντας… πανικό στους απόντες.
Αμέσως, σήμανε συναγερμός και όσοι απουσίαζαν σχεδόν… τσακίστηκαν για να ανέβουν στην Κηφισιά, με απόκλιση από μισή μέχρι μία ώρα, ανάλογα με την περιοχή που βρισκόταν ο καθένας.
Ο κ. Σαμαράς δεν άφησε να περάσει απαρατήρητη η απουσία τους και, απευθυνόμενος σε έναν εξ αυτών, του είπε: «Συγγνώμη, δήμαρχε, που έφτασα πριν από σένα».
Τότε, ο κ. Μιχελάκης πήρε το λόγο και, απευθυνόμενος προς τους παρευρισκόμενους, πρόσθεσε χαριτολογώντας: «Αν ταξιδέψεις με τον πρωθυπουργό, για να τον προλάβεις, πρέπει να φύγεις με την προηγούμενη πτήση!».ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΙΝΗΤΟΥ Παράταση στα εισιτήρια διαρκείας της ΑΕΚ
Να δώσουν παράταση στην διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της ομάδας μέχρι της 20 Σεπ Τεμβρίου αποφάσισαν οι διοικούντες την ΑΕΚ.
Οι άνθρωποι της Ένωσης, βλέποντας το τεράστιο ενδιαφέρον που υπάρχει από τους οπαδούς της ομάδας, παρότι η ομάδα θα αγωνιστεί φέτος στην Γ΄ Εθνική, αποφάσισαν να δώσουν τη δυνατότητα στον κόσμο να προμηθευτεί ετήσια κάρτα μέχρι και δύο μέρες πριν τη σέντρα του πρωταθλήματος και εννέα πριν το πρώτο επίσημο παιχνίδι στο ΟΑΚΑ. Σύμφωνα με την ενημέρωση της διοίκησης, έχουν διατεθεί ήδη περισσότερα από δέκα χιλιάδες εισιτήρια διαρκείας.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Λόγω της ζήτησης που υπάρχει από τους φιλάθλους της ομάδας μας και αφού ο πρώτος επίσημος αγώνας της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ θα πραγματοποιηθεί στις 29 Σεπ Τεμβρίου, παρατείνεται η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας μέχρι τις 20 Σεπ Τεμβρίου».
Πηγή: sport-fm.gr
ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΙΝΗΤΟΥ
source: http://www.protothema.gr/greece/article/333986/tripoli-mallia-kouvaria-to-dimotiko-sumvoulio-tis-gortunias/
ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΙΝΗΤΟΥ…
