Ιδιωτικοι Ντετεκτιβ Καρδιτσα ΔΥΚΤΙΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Συνάντηση Σαμαρά-Βενιζέλου στις γραφεια ντετεκτιβ πατρα 12 το μεσημέρι της Κυριακής – Θα έχει προηγηθεί στις 10:30 σύσκεψη στο ντετεκτιβ τιμεσ θεσσαλονικη Μαξίμου ιδιωτικοι ντετεκτιβ κερκυρα Γραφεία Ντετέκτιβ Αθήνα με το οικονομικό ιδιωτικοι ντετεκτιβ κερκυρα επιτελείο της κυβέρνησης…”

Τη Δευτέρα η συνάντηση Στουρνάρα-Τρόικας ΔΥΚΤΙΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ
Συνάντηση Σαμαρά-Βενιζέλου στις 12 το μεσημέρι της Κυριακής – Θα έχει προηγηθεί στις 10:30 σύσκεψη στο Μαξίμου με το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης
Τη Δευτέρα θα πραγματοποιηθεί τελικά η προγραμματισμένη αρχικά για την Κυριακή συνάντηση του υπουργού Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα, με τους εκπροσώπους των δανειστών.
Αυτό έγινε γνωστό το βράδυ του Σαββάτου μετά την ολοκλήρωση της σύσκεψης που είχαν στο Μέγαρο Μαξίμου ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, με το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης.
Παρόντες στη σύσκεψη υπό τον Αντώνη Σαμαρά, ήταν ο Γιάννης Στουρνάρας, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας, ο υπουργός Εργασίας, Γιώργος Βρούτσης, ο υπουργός Ανάπτυξης Κωστής Χατζηδάκης, ο υφυπουργός Ανάπτυξης, Θανάσης Σκορδάς και ο υφ υπουργός Οικονομικών, Γιώργος Μαυραγάνης.
Η συνάντηση, σύμφωνα με πληροφορίες, αναβλήθηκε καθώς και οι δύο πλευρές θέλουν περισσότερο χρόνο προκειμένου να καταλήξουν στη μεταξύ τους διαπραγμάτευση. Για τον λόγο αυτό εξάλλου το πρωί της Κυριακής προγραμματίστηκε νέα σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου με τη συμμετοχή και πάλι του οικονομικού επιτελείου.
Παράλληλα το μεσημέρι της Κυριακής, στις 12:00, ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς θα συναντηθεί με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, Ευάγγελο Βενιζέλο, προκειμένου να συζητήσουν κατ’ ιδίαν τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από το θέμα των διαπραγματεύσεων με την τρόικα.
Της συνάντησης αυτής θα προηγηθεί στις 10:30 νέα σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου με τη συμμετοχή των υπουργών που απαρτίζουν το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης.
Λίστα με μέτρα 1,3 δισ. ευρώ θα παρουσιάσει ο Στουρνάρας
Μετά από αμοιβαίες υποχωρήσεις και πολύμηνα παζάρια, η ελληνική πλευρά δέχτηκε να ανεβάσει τις προβλέψεις της για την «τρύπα» του 2014, από 500-800 εκατ. ευρώ που υποστήριζε αρχικά, ενώ η τρόικα υποχώρησε σε πιο «λογικές» απαιτήσεις, «πέφτοντας» από τα 2,9 δισ. σε 1,5-2 δισ. ευρώ.
Ο Γιάννης Στουρνάρας θα θέσει πλέον την μόνη «κόκκινη γραμμή» που έχει κρατήσει ως τώρα η κυβέρνηση, υποστηρίζοντας πως η εξοικονόμηση των 1,3 δισ. μπορεί να επιτευχθεί χωρίς πρόσθετα «οριζόντια» μέτρα, δηλαδή νέους φόρους και μειώσεις μισθών και συντάξεων.
Για να το επιτύχει, ποντάρει πολλά και στο σχέδιο του Γιάννη Βρούτση κατά της εισφοροαποφυγής, που εκτιμάται πως μπορεί να καλύψει σχεδόν τα 2/3 του «πακέτου», δηλαδή έως και 800 εκατ. ευρώ. Για το λόγο αυτό, ο κ.Στουρνάρας θα έχει την Κυριακή το απόγευμα και ξεχωριστή συνάντηση με τον υπουργό Εργασίας. Διαβάστε περισσότερα εδώ
ΔΥΚΤΙΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΔΥΚΤΙΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Αντ. Σαμαράς: «Συγγνώμη, δήμαρχε, που έφτασα πριν από σένα!»
Αιφνιδιαστική εμφάνιση του Πρωθυπουργού στο δείπνο Μιχελάκη – δημάρχων σε ταβέρνα της Κηφισιάς
Σε ιδιαιτέρως φιλικό κλίμα δείπνησαν το βράδυ της Δευτέρας, στη γνωστή ταβέρνα της Κηφισιάς, «Τηλέμαχος», ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, ο υπουργός Εσωτερικών, Γιάννης Μιχελάκης και δήμαρχοι της Αττικής, που εκλέγονται στη Β’ Αθηνών.
Ο πρωθυπουργός, αλλά και ο υπουργός Εσωτερικών, άκουσαν τις απόψεις των δημάρχων για το νομοσχέδιο που προωθεί η κυβέρνηση και προβλέπει τις αλλαγές στον τρόπο εκλογής δημάρχων και δημοτικών συμβούλων στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου 2014, ενώ ενημερώθηκαν και για τα θέματα που απασχολούν την Τοπική Αυτοδιοίκηση.
Η είδηση ωστόσο είναι ότι οι δήμαρχοι δεν είχαν ενημερωθεί για την παρουσία του Πρωθυπουργού, καθώς εκείνος εμφανίστηκε αιφνιδιαστικά στην ταβέρνα στις 10 το βράδυ.
Κάποιοι από τους δημάρχους μάλιστα είχαν αποφασίσει να μην παραστούν, προφανώς επειδή θεώρησαν ότι η προγραμματισμένη συνάντησή τους με τον υπουργό Εσωτερικών, κ. Γιάννη Μιχελάκη, θα ήταν υπόθεση ρουτίνας.
Ο πρωθυπουργός, ωστόσο, είχε διαφορετική άποψη και έδωσε κανονικά το «παρών», προκαλώντας… πανικό στους απόντες.
Αμέσως, σήμανε συναγερμός και όσοι απουσίαζαν σχεδόν… τσακίστηκαν για να ανέβουν στην Κηφισιά, με απόκλιση από μισή μέχρι μία ώρα, ανάλογα με την περιοχή που βρισκόταν ο καθένας.
Ο κ. Σαμαράς δεν άφησε να περάσει απαρατήρητη η απουσία τους και, απευθυνόμενος σε έναν εξ αυτών, του είπε: «Συγγνώμη, δήμαρχε, που έφτασα πριν από σένα».
Τότε, ο κ. Μιχελάκης πήρε το λόγο και, απευθυνόμενος προς τους παρευρισκόμενους, πρόσθεσε χαριτολογώντας: «Αν ταξιδέψεις με τον πρωθυπουργό, για να τον προλάβεις, πρέπει να φύγεις με την προηγούμενη πτήση!».ΔΥΚΤΙΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Σοκ στην Κρήτη: Η μία αυτοκτονία μετά την άλλη
Ηράκλειο: 27χρονος κρεμάστηκε με τη ζώνη του – Χανιά: 61χρονος αυτοπυροβολήθηκε με καραμπίνα
Νεκρός βρέθηκε ένας 27χρονος από τη Λιθουανία, σε διαμέρισμα στην περιοχή της Αμμουδάρας, περίπου στις 00.30 μετά τα μεσάνυχτα.
Ο νέος άνδρας κρεμάστηκε μέσα στη ντουλάπα του με τη ζώνη του, ενώ είχε προηγηθεί καβγάς με την κοπέλα του.
Τις συνθήκες της αυτοχειρίας ερευνά η Αστυνομία.
Πηγή: Cretalive.gr
Και δεύτερη αυτοκτονία μέσα σε λίγες ώρες
Το πρώτο σοκ από την αυτοκτονία του νεαρού, διαδέχεται ένα δεύτερο σοκ, αφού όπως αποκαλύφθηκε άλλος ένας συμπολίτης μας έβαλε τέλος στη ζωή του στον Αποκόρωνα Χανίων.
Πρόκειται για έναν 61χρονο άντρα ο οποίος το πρωί εντοπίστηκε νεκρός μέσα σε μια λίμνη αίματος στο σπίτι συγγενικού του προσώπου στο χωριό Αμυγδάλου Καλαμίτσι στον Αποκόρωνα Χανίων..
Ο αυτόχειρας, προκάλεσε το θάνατό του με καραμπίνα καταφέροντας το μοιραίο χτύπημα στο πάνω μέρος του σώματός του, και συγκεκριμένα στη μασχάλη.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr, ο 61χρονος άφησε σημείωμα με το οποίο ζητά συγγνώμη από τους οικείους του και εξηγεί ότι δεν άντεχε άλλο τα οικονομικά του προβλήματα.
Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, αναφέρουν ότι ο άτυχος άντρας έπασχε από την επάρατο νόσο.
Στο σημείο σπεύδει Αστυνομική δύναμη ενώ η σορός του 61χρονου θα διακομισθεί στο νοσοκομείο Χανίων για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.
Πηγή: Flashnews.gr
ΔΥΚΤΙΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ
source: http://www.protothema.gr/politics/article/328959/suskepsi-sto-maximou-enopsei-ton-neon-diapragmateuseon-me-tin-troika/
ΔΥΚΤΙΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ…
