ντετεκτιβ παρακολουθηση κινητου https://detectiv.gr/ATHENS-000024-PARAKOLOUTHISI-KINITOY.html; ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Ειδήσεις, ντετεκτιβ χρεώσεις επικαιρότητα και τα τελευταία νέα της Ελλάδας και του Κόσμου απο το Nooz.gr. Οικονομία, ιδιωτικοι ντετεκτιβ θεσσαλονικη τιμεσ ντετεκτιβ τιμες λαρισα Επιχειρήσεις και Χρηματιστήριο.”
Οργανωμένος χρυσαυγίτης ο δολοφόνος του Φύσσα
ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ
Είναι χρυσαυγίτης ο δολοφόνος του Παύλου Φύσσα, ο 45χρονος Γιώργος Ρουπακιάς;
Η Χ.Α. έσπευσε εξ αρχής να αποποιηθεί των ευθυνών, ωστόσο ο ίδιος ο δράστης ομολόγησε την ιδεολογική του ταύτιση με το ακροδεξιό κόμμα, ενώ προκύπτουν ντοκουμέντα που αποδεικνύουν την ενεργή του δράση σε αυτό.
Ο ίδιος ο δράστης φέρεται να παραδέχθηκε την υποστήριξη του στη Χ.Α. καθώς και το ότι επισκεπτόταν τακτικά (τουλάχιστον 5-6 φορές την εβδομάδα) τα γραφεία του κόμματος.
Πάντως δήλωσε ότι δεν διέθετε κομματική ταυτότητα.
Συγκλίνουσες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Ρουπακιάς ήταν πρωτοκλασάτο στέλεχος της Τοπικής Οργάνωσης της Χρυσής Αυγής στη Νίκαια.
Συγκεκριμένα, υπάρχουν φωτογραφίες και βίντεο που δείχνουν τον Ρουπακιά να συμμετέχει ενεργά σε εκδηλώσεις της Χ.Α. φορώντας μάλιστα φανέλα με τα σύμβολα του κόμματος.
<img class="decoded" alt="http://admin.nooz.gr/Uploads/roupa Kias199134.jpg” src=”http://admin. ντετεκτιβ τιμες λαρισα nooz.gr/Uploads/roupa Kias199134.jpg” />
<param name="movie" value="//www. YouTube-nocookie.com/v/hjHbMnMSwWY?hl=en_US&version=3″>
<embed src="//www. YouTube-nocookie.com/v/hjHbMnMSwWY?hl=en_US&version=3″ type=”application/x-shockwave-flash” allowscriptaccess=”always” allowfullscreen=”true” height=”315″ width=”560″>
Υπάρχει φωτογραφία- ντοκουμέντο και βίντεο που δείχνει τον Ρουπακιά σε ρατσιστικό συσσίτιο της Χ.Α. στη Νίκαια, καθώς και φωτογραφία που τον απεικονίζει μαζί με ομοϊδεάτες του σε κατασκήνωση στη Νέδα της ακροδεξιάς οργάνωσης.
Όλοι φορούν τις στολές των ταγμάτων εφόδου της Χ.Α., ενώ δίπλα τους ανεμίζουν η σημαία με το σύμβολο του κόμματος καθώς και σημαία με τον κέλτικο σταυρό (white power).
<img width="559" height="419" class="decoded" alt="http://admin.nooz.gr/Uploads/roupa Kias199131.jpg” src=”http://admin.nooz.gr/Uploads/roupa Kias199131.jpg” />
<img alt="" width="560" height="420" src="/Uploads/aaaa/mparmparousisroupa Kias189131.jpg” />
Επίσης, στις έρευνες της ΕΛ.ΑΣ στην οικία του εντοπίστηκε έντυπο υλικό της Χ.Α., ενώ η σύζυγος (μέλος επίσης της Χ.Α., η οποία και συνελήφθη) επιχείρησε -όπως προκύπ ΤΕΙ– να αποκρύψει στοιχεία που τον συνδέουν με την οργάνωση.
Η Χρυσή Αυγή αρχικώς είχε σπεύσει να αρνηθεί ότι έχει οποιαδήποτε σχέση με τον 45χρονο.
Ο Ρουπακιάς εργαζόταν στην ιχθυόσκαλα ως οδηγός βυτιοφόρου και το καλοκαίρι έκανε διανομές σε τουριστικά νησιά.
Χαρτζιλίκι από τη Χ.Α.
Δημοσιογράφος του “Βήματος” συνομίλησε με στενό φίλο του Ρουπακιά, ο οποίος είπε:
“Ο ΓΡΑΦΕΙΑ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΛΑΡΙΣΑ Γιώργος έπαιρνε μεροκάματα από την ” Χρυσή Αυγή” όπως και άλλα μέλη της οικογένειάς του. Δούλευε στο κυλικείο των γραφείων του κόμματος, ιδιωτικοσ ντετεκτιβ ηρακλειο όπως και η γυναίκα του που δούλευε σαν καθαρίστρια αλλά και η κόρη του. Συμμετείχε σε διανομή τροφίμων της Χρυσής Αυγής αλλά και σε άλλες κινήσεις της τοπικής οργάνωσης και έπαιρνε λίγα χρήματα.
Παλιά υποστήριζε άλλο πολιτικό κόμμα και μας έλεγε ότι πήγε στην Χρυσή Αυγή για το χαρτζιλίκι. Ίσως η οικονομική εξάρτηση από την τοπική οργάνωση τον ώθησε να πάει απιστια στο σημείο της συμπλοκής. Όμως είναι αδιανόητο ότι τράβηξε μαχαίρι και σκότωσε τον άτυχο άνθρωπο. Ο Γιώργος μάς έδειχνε πάντα ότι ήθελε ντετεκτιβ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ αμοιβες να αποφεύγει τους καυγάδες…“.
Διαβάστε: Οι χρυσαυγίτες απαντούν με ύβρεις
Προθεσμία για την απολογία
Προθεσμία για να απολογηθεί το Σάββατο το πρωί στις 9, πήρε ο 45χρονος, δράστης της δολοφονικής επίθεσης με μαχαίρι εναντίον του 34χρονου Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι. Ο 45χρονος κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση και για παράβαση του νόμου περί όπλων.
Οι τρεις υπόλοιποι συλληφθέντες που τους βαρύνουν κατηγορίες πλημμεληματικού χαρακτήρα, αναμένεται να οδηγηθούν την Πέμπτη στις 3 το μεσημέρι στον ανακριτή στην Εισαγγελία Πειραιά, προκειμένου να απολογηθούν.
Οι δυο γυναίκες κατηγορούνται για ψευδορκία και για απόκρυψη στοιχείων, ενώ ο υπεύθυνος της τοπικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής στη Νίκαια, για παράβαση του νόμου περί όπλων.
Σημειώνεται ότι κατά τη διάρκεια έρευνας από την Αστυνομία στα γραφεία της Χ.Α. στη Νίκαια βρέθηκε ένα πτυσσόμενο γκλομπ.
Διαβάστε: Το Σάββατο απολογείται ο 45χρονος δράστης
Διαβάστε:
ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Νέο «τσεκούρι» στις συντάξεις
Αίσθηση από την παραδοχή της διοίκησης του ΙΚΑ ότι έγιναν λάθος υπολογισμοί στις περικοπές χιλιάδων συντάξεων – Κατόπιν εορτής, το Ίδρυμα ανακοίνωσε ότι θα προχωρήσει σε επανέλεγχο και αποκατάσταση των αδικιών
Σε μειώσεις συντάξεων και παροχών θα οδηγηθούν άμεσα τα ασφαλιστικά ταμεία, εξαιτίας της δεινής οικονομικής κατάστασης στην οποία έχουν περιέλθει, λόγω της υστέρησης εσόδων, της ύφεσης και της ανεργίας.
Σύμφωνα με την εκτίμηση του προέδρου της ομοσπονδίας των εργαζομένων στα ασφαλιστικά ταμεία, η κύρια σύνταξη θα υποστεί μείωση 10%, η επικουρική 30%, ενώ θα καταργηθεί εντελώς το εφάπαξ.
Οι εργαζόμενοι της υπηρεσίας στο υπουργείο Εργασίας (ασφαλιστικά ταμεία, ΟΑΕΔ κλπ) εξήγγειλαν επαναλαμβανόμενες πενθήμερες απεργίες, αρχής γενομένης από τις 16 Σεπ Τεμβρίου, διαμαρτυρόμενοι για τη διαθεσιμότητα 600 συναδέλφων τους.
«Δεν περισσεύει κανένας, αν αποχωρήσουν κι άλλοι υπάλληλοι» τόνισε ο πρόεδρος των εργαζομένων του ΙΚΑ, Γιώργος Κυριακόπουλος.
Και συμπλήρωσε: «Θα κάνουν διπλάσιο χρόνο να εκδοθούν οι κύριες συντάξεις. Ήδη, η καθυστέρηση φτάνει τους 15 μήνες, ενώ σε κάποια υποκαταστήματα της περιφέρειας, όπως της Χαλκίδας, φτάνουν τους 24».
Σύμφωνα με τους συνδικαλιστές του ΟΑΕΔ, οι εγγεγραμμένοι άνεργοι έχουν ξεπεράσει το 1.000.000. Κάτι το οποίο αποφεύγει να δημοσιοποιήσει ο Οργανισμός, καθώς δεν έχει ανακοινώσει τα στοιχεία για την ανεργία εδώ και τέσσερις μήνες, όπως αναφέρει το newmoney.gr.
«Κούρεψαν» κατά λάθος χιλιάδες συντάξεις
Εν τω μεταξύ, αίσθηση προκαλεί η παραδοχή, εκ μέρους της ηγεσίας του ΙΚΑ, ότι έγιναν λάθος υπολογισμοί στις περικοπές χιλιάδων συντάξεων.
Σύμφωνα με τον «Ελεύθερο Τύπο», η παραδοχή των λανθασμένων υπολογισμών έγινε μάλιστα από τον ίδιο το διοικητή του Ιδρύματος, Ροβέρτο Σπυρόπουλο, ο οποίος απέσ ΤΕΙλε χθες σχετικό έγγραφο προς τις αρμόδιες υπηρεσίες, τις οποίες και καλεί να σταματήσουν να διορθώνουν τα λάθη στις μειώσεις των συντάξεων που εντοπίζουν οι ίδιοι οι συνταξιούχοι, πηγαίνοντας στα υποκαταστήματα, καθώς στο εξής, όπως αναφέρει, η διαδικασία αυτή θα γίνει μαζικά για όλες τις συντάξεις όλων των Ταμείων κι εκεί θα φανεί αυτόματα πόσοι είχαν μεγαλύτερες μειώσεις από αυτές που δικαιολογούν οι μνημονιακοί νόμοι, οπότε και θα πρέπει να τους επιστραφούν τα ποσά, αλλά και πόσοι γλίτωσαν τις περικοπές, επειδή τα Ταμεία τους δεν είχαν αποστείλει τα ακριβή στοιχεία στο Ενιαίο Σύστημα Πληρωμής Συντάξεων της ΗΔΙΚΑ. Διαβάστε περισσότερα εδώ
Πλέον, κατόπιν… εορτής, το ΙΚΑ προχωρά σε επανέλεγχο των περικοπών στα ποσά των συντάξεων, έπειτα από τη διαπίστωση ότι υπήρξαν περιπτώσεις κατά τις οποίες παρακρατήθηκαν μεγαλύτερα ποσά και άλλες, όπου δεν έγιναν οι μειώσεις που είχαν προβλεφθεί.
Τα λάθη που έγιναν στη διαδικασία προσαρμογής των συντάξεων, είχαν σαν αποτέλεσμα να μην περικοπούν κατά 12% όλες οι συντάξεις άνω των 1.300 ευρώ, ενώ σε άλλες περιπτώσεις έγιναν μειώσεις αδίκως.
Κατά το επόμενο χρονικό διάστημα, το ΙΚΑ θα καταγράψει αναλυτικά σε ποιους πρέπει να επιστραφούν ποσά που έχουν παρακρατηθεί και σε ποιους πρέπει να επιβληθούν μειώσεις. Διαβάστε περισσότερα εδώ
Σοκ στην Κρήτη: Η μία αυτοκτονία μετά την άλλη
Ηράκλειο: 27χρονος κρεμάστηκε με τη ζώνη του – Χανιά: 61χρονος αυτοπυροβολήθηκε με καραμπίνα
Νεκρός βρέθηκε ένας 27χρονος από τη Λιθουανία, σε διαμέρισμα στην περιοχή της Αμμουδάρας, περίπου στις 00.30 μετά τα μεσάνυχτα.
Ο νέος άνδρας κρεμάστηκε μέσα στη ντουλάπα του με τη ζώνη του, ενώ είχε προηγηθεί καβγάς με την κοπέλα του.
Τις συνθήκες της αυτοχειρίας ερευνά η Αστυνομία.
Πηγή: Cretalive.gr
Και δεύτερη αυτοκτονία μέσα σε λίγες ώρες
Το πρώτο σοκ από την αυτοκτονία του νεαρού, διαδέχεται ένα δεύτερο σοκ, αφού όπως αποκαλύφθηκε άλλος ένας συμπολίτης μας έβαλε τέλος στη ζωή του στον Αποκόρωνα Χανίων.
Πρόκειται για έναν 61χρονο άντρα ο οποίος το πρωί εντοπίστηκε νεκρός μέσα σε μια λίμνη αίματος στο σπίτι συγγενικού του προσώπου στο χωριό Αμυγδάλου Καλαμίτσι στον Αποκόρωνα Χανίων..
Ο αυτόχειρας, προκάλεσε το θάνατό του με καραμπίνα καταφέροντας το μοιραίο χτύπημα στο πάνω μέρος του σώματός του, και συγκεκριμένα στη μασχάλη.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr, ο 61χρονος άφησε σημείωμα με το οποίο ζητά συγγνώμη από τους οικείους του και εξηγεί ότι δεν άντεχε άλλο τα οικονομικά του προβλήματα.
Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, αναφέρουν ότι ο άτυχος άντρας έπασχε από την επάρατο νόσο.
Στο σημείο σπεύδει Αστυνομική δύναμη ενώ η σορός του 61χρονου θα διακομισθεί στο νοσοκομείο Χανίων για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.
Πηγή: Flashnews.gr
ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ
source: http://www.nooz.gr/greece/organomenos-xrusaugitis-o-dolofonos-tou-fissa
ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ…
