Χρυσής Αυγής αστυνομικοί Χρυσής Αυγής ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Ψάχνουν αυτούς που τηλεφώνησαν για τη δολοφονική ενέδρα

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Στον εντοπισμό αυτών που τηλεφώνησαν και έστησαν ενέδρα στον 34χρονο μουσικό Παύλο Φύσσα, ντετεκτιβ αμοιβες ο οποίος έπεσε νεκρός από τις μαχαιριές του 45χρονου……

Ψάχνουν αυτούς που τηλεφώνησαν για τη δολοφονική ενέδρα ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Άρση απορρήτου ζήτησε η Ασφάλεια

Στον εντοπισμό αυτών που τηλεφώνησαν και έστησαν ενέδρα στον 34χρονο μουσικό Παύλο Φύσσα, ο οποίος έπεσε νεκρός από τις μαχαιριές του 45χρονου, Ιδιωτικοι ντετεκτιβ προχθές το βράδυ στο Κερατσίνι, εστιάζονται οι έρευνες της Ασφάλειας Αττικής, προκειμένου να οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη και άλλα άτομα για το ειδεχθές έγκλημα.

Όπως αναφέρει το ΑΜΠΕ, οι αστυνομικοί πιστεύουν ότι το τηλεφώνημα έγινε πιθανότατα από κάποιον από τους δύο που βρίσκονταν στην καφετέρια και αντάλλαξαν έντονες ματιές με τον 34χρονο, την ώρα που έβλεπαν το ποδόσφαιρο.

Γι’ αυτό και όταν το θύμα βγήκε στο δρόμο, τους περίμεναν ήδη περίπου 20 άτομα και άρχισε ο διαπληκτισμός, κατά τη διάρκεια του οποίου έφτασε στο σημείο ο 45χρονος και μαχαίρωσε τον Παύλο Φύσσα.

Τις τηλεφωνικές συνομιλίες ή την ανταλλαγή μηνυμάτων αναμένεται να εντοπίσει η έρευνα, ντετεκτιβ παρακολουθηση κινητων μετά την άρση απορρήτου που ζήτησε η Ασφάλεια.

Έχει ξεκαθαριστεί πάντως, ότι ο δράστης ειδοποιήθηκε τηλεφωνικά για να πάει στο σημείο που ήταν ο 34χρονος αντιφασίστας και οι φίλοι του. Αυτό το καταθέ ΤΕΙ και η σύζυγος του, ντετεκτιβ χρεώσεις η οποία λέει ότι ο άνδρας της έβλεπε το ποδόσφαιρο στο σπίτι, όταν του τηλεφώνησαν και έφυγε άρον άρον.

Σημειώνεται ότι μετά το αιματηρό περιστατικό, η σύζυγος του δράστη μετέφερε ένα γκλόμπ και υλικό της Χρυσής Αυγής, Γραφειο ντετεκτιβ που υπήρχε στο σπίτι της στο σπίτι της εξαδέλφης της, γι’ αυτό συνελήφθησαν και οι δύο.

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Βίντεο: Η Χρυσή Αυγή μετέτρεψε τελετή στις Θερμοπύλες σε ναζιστικό υπερθέαμα

«Οι πολιτικάντηδες με τα “burberry” ενοχλήθηκαν από την αρχαιοπρεπή τελετή», απαντά η Χρυσή Αυγή

Είχε δεν είχε η Χρυσή Αυγή κατάφερε, χωρίς ιδιαίτερο κόπο είναι η αλήθεια, να μεταβάλει μια τιμητική τελετή στις Θερμοπύλες προς τιμήν του Λεωνίδα και των συμπολεμιστών του, σε ένα εθνικιστικό σόου.

Τα μέλη του ακροδεξιού κόμματος συγκεντρώθηκαν στο χώρο όπου δόθηκε η μάχη των Θερμοπυλών με σκοπό να τιμήσουν το μεγάλο στρατάρχη και τους υπόλοιπους Έλληνες που έδωσαν τη ζωή τους για να σταματήσουν την προέλαση των Περσών. Αυτό όμως που ξεκίνησε ως τιμητική τελετή, εξελίχθηκε σε ένα ναζιστικό, παραστρατιωτικό υπερθέαμα. Οι παρευρίσκοντες σχημάτισαν έναν μαίανδρο και ανάβοντας δαυλούς εκτελούσαν με θέρμη τα στρατιωτικά παραγγέλματα του Ηλία Κασιδιάρη, ενώ τραγουδούσαν τον ύμνο της οργάνωσης.

Αυτό όμως δεν αρκούσε, καθώς οι συμμετέχοντες θέλοντας να δώσουν κλίμα… γηπέδου άναψαν δεκάδες καπνογόνα!

Το… πρωτότυπο πρόγραμμα απόδοσης τιμής στο Λεωνίδα περιελάμβανε και χαιρετισμό με υψωμένο το χέρι από τον Νίκο Μιχαλολιάκο, ο οποίος, σε λόγο που έβγαλε, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ καταφέρθηκε κ ΕλλάδαΕλλάδας και φυσικά αποθεώθηκε από τα μέλη του κόμματός του.

<iframe src="http://www. YouTube.com/embed/N0MnK8jYluQ?feature=player_embedded” allowfullscreen=”” frameborder=”0″ height=”360″ width=”640″>

<iframe src="http://www. YouTube.com/embed/5Fy1M1AhdWs?feature=player_embedded” allowfullscreen=”” frameborder=”0″ height=”360″ width=”640″>

Τι απαντά η Χρυσή Αυγή

Πάντως, έπειτα από το σάλο που προκλήθηκε με το εθνικιστικό σόου στις Θερμοπύλες και την έκταση που πήρε το θέμα, η Χρυσή Αυγή εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία κάνει λόγο για έναν «οχετό ύβρεων και άθλιας παραπληροφόρησης» κατά του Εθνικιστικού Κινήματος.

«Οι πολιτικάντηδες με τα “burberry” που χαζογελάνε στις τηλεοπτικές κάμερες, ασφαλώς ενοχλήθηκαν από την αρχαιοπρεπή τελετή της Χρυσής Αυγής», αναφέρει η Χρυσή Αυγή και συνεχίζει προσθέτοντας ότι, «αυτοί που στέλνουν τις κομματικές τους νεολαίες στην Μύκονο για “clubbing”, πολεμούν τους νέους Εθνικιστές που τιμούν τον Λεωνίδα στις Θερμοπύλες».

«Η Χρυσή Αυγή προσηλωμένη στις αιώνιες αξίες του Ελληνισμού, θα συνεχίσει να αποδίδει τιμές στους Πατέρες, με την αισθητική και τα σύμβολα που γέννησε ο αρχαίος ελληνικός κόσμος και συνεχίζουν να εμπνέουν ακόμα και στο άχρωμο σήμερα.», καταλήγει.Τούρκος σκότωσε Βρετανίδα και τραυμάτισε μέλη της οικογένειάς της

Η άτυχη Catherine Bury που έμενε στη Βρετανία είχε πάει για διακοπές στη βίλα που διατηρούσε σε τουριστικό θέρετρο της Τουρκίας

Σε τραγωδία εξελίχθηκαν οι διακοπές μιας βρετανικής οικογένειας στην Τουρκία. Η 56χρονη Catherine Bury είχε πάει στη βίλα της στο τουριστικό θέρετρο Dalyan για να γιορτάσει τα 56α γενέθλιά της. Ο κηπουρός του σπιτιού όμως είχε άλλα σχέδια για την οικογένεια. Αφού πυροβόλησε τον 24χρονο γιο της Alex στο πόδι και την 87χρονη μητέρα της Cecille στην πλάτη η άτυχη Catherine Bury για να γλιτώσει από τα πυρά κρύφτηκε στο μπάνιο του σπιτιού. Ο μανιακός κηπουρός «γάζωσε» κυριολεκτικά την πόρτα με κυνηγετική καραμπίνα με αποτέλεσμα η γυναίκα να πέσει νεκρή.

Ο κηπουρός γνωστός με τα αρχικά V.A. συνελήφθη από την Αστυνομία και οδήγηθε στον εισαγγέλεα. Σύμφωνα με γείτονες ο κηπουρός και η Catherine Bury είχαν τσακωθεί την περασμένη Παρασκευή και ο άνδρας την είχε απειλήσει ότι θα σκοτώσει την ίδια και την οικογένειά της. Η γυναίκα που έδωσε βάση στις απειλές πήγε στην Αστυνομία και κατήγγειλε το γεγονός. Ο V.A. συνελήφθη, κρατήθηκε τη νύχτα αλλά οι αστυνομικοί την επόμενη ημέρα έκριναν ότι έπρεπε να τον αφήσουν ελεύθερο.

Τότε ο άνδρας πήρε το κυνηγετικό του όπλο και πήγε στην βίλα της οικογένειας με σκοπό να σκοτώσει. Σύμφωνα με γείτονες και συγγενείς η οικογένεια δεν προκαλούσε ποτέ, ήταν αγαπητή. Μάλιστα οι συγγενείς της Bury είχαν πάει νωρίτερα στη βίλα και την είχαν στολίσει με μπαλόνια.

πηγή: dailymail

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ

source: http://www.newsbeast.gr/society/arthro/584498/psahnoun-autous-pou-tilefonisan-gia-ti-dolofoniki-enedra/




ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ…

Leave a Reply