ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΚΕΣ Οι περισσότεροι τον θυμάστε από τους Ζιγκ Ζαγκ. Ήταν ο συνθέτης και τραγουδιστής των μεγαλύτερων επιτυχιών του συγκροτήματος. Όμως, ο……
Τι κάνει σήμερα ο Γιώργος Σαρρής; ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΚΕΣ Ήταν ο πρώτος τραγουδιστής των Ζιγκ Ζαγκ
Οι περισσότεροι τον θυμάστε από τους Ζιγκ Ζαγκ. Ήταν ο συνθέτης και τραγουδιστής των μεγαλύτερων επιτυχιών του συγκροτήματος.
Όμως, ο τραγουδιστής έχει αποχωρήσει εδώ και χρόνια από το συγκρότημα, χαράσσοντας τους δικούς του προσωπικούς δρόμους στην δισκογραφία. Στα περισσότερα τραγούδια του μάλιστα κυριαρχεί η κοινωνική και πολιτική ματιά του δημιουργού όπως έχει διαμορφωθεί σήμερα.
Ο Γιώργος Σαρρής μιλώντας στο newsbeast.gr επισημαίνει ότι αυτή την περίοδο βρίσκεται μαζί με τον Χρήστο Παπαδόπουλο στο Διπλόχορδο στο Γαλάτσι και ανεβάζουν το κέφι. «Ένα παλιό ” παιδί από την Πάτρα” και ένας παλιός “Ζιγκ Ζαγκ” ενωθήκαμε για να διασκεδάσουμε τον κόσμο σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς», λέει προσθέτοντας ότι στο συγκεκριμένο μαγαζί εμφανίζονται κάθε Παρασκευή και Σάββατο.
«Έχουμε λίγο διάστημα που έχουμε ξεκινήσει. Η σκέψη μας είναι στο πρόγραμμα και στο πως θα διασκεδάζουμε τον κόσμο», αναφέρει ο τραγουδιστής ξεκαθαρίζοντας ότι κατά τη διάρκεια του προγράμματος και οι δύο ερμηνευτές ξεσηκώνουν τον κόσμο με τραγούδια από τα συγκροτήματα που συμμετείχαν.
«Οι Ζιγκ Ζαγκ ήταν το καλύτερο κομμάτι της ζωής μου», λέει χαρακτηριστικά ο Γιώργος Σαρρής.
Ο τραγουδιστής στον ελεύθερό του χρόνο γράφει μουσική και παρακολουθεί τις εξελίξεις σε πολιτικό και κοινωνικό επίπεδο. Στο προσωπικό του μπλογκ μάλιστα δημοσιεύει κείμενά του κριτικάροντας τα «κακώς κείμενα» της εποχής. «Από την πρώτη στιγμή κατέγραφα τις εξελίξεις που βιώνει η χώρα μας. Βλέπετε όσα γίνονται στον κόσμο, ξέρετε. Οπότε, πλάκες πεζοδρομίου πρέπει να αντιδράσουμε. Οι αλλαγές μας επηρεάζουν όλους», πλακες καβαλας λέει.
Ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρει ότι όσοι νέοι έχουν ταλέντο αξίζει να ασχοληθούν με τη μουσική όμως ξεκαθαρίζει ότι τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν είναι η ειδικότητα που θα προσφέρει σε ένα νέο εύκολα μία θέση στην αγορά εργασίας. «Είναι η ειδικότητα που έχει τσακιστεί πάρα πολύ. Η δισκογραφία δεν υπάρχει. Ο κόσμος δεν αγοράζει δίσκους, δεν έχει χρήματα να βγει έξω και να διασκεδάζει όπως στο παρελθόν», επισημαίνει.
Όμως, το δίδυμο Παπαδόπουλος-Σαρρής προσπαθούν να τους διασκεδάσουν έστω και τη δεδομένη χρονική στιγμή έχοντας οικονομικές κυβολιθοι τιμές. Άλλωστε και οι δυο τους ξέρει τι σημαίνει κρίση. Γι’ αυτό και θα εμφανίζονται στο συγκεκριμένο μαγαζί μέχρι το τέλος του χειμώνα, όπως λέει ο Γιώργος Σαρρής.
Δείτε εδώ όλα τα πρόσωπα της στήλης «Πού βρίσκεται σήμερα;».
ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΚΕΣ ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΚΕΣ Σοκ στην Κρήτη: Η μία αυτοκτονία μετά την άλλη
Ηράκλειο: 27χρονος κρεμάστηκε με τη ζώνη του – Χανιά: 61χρονος αυτοπυροβολήθηκε με καραμπίναΝεκρός βρέθηκε ένας 27χρονος από τη Λιθουανία, σε διαμέρισμα στην περιοχή της Αμμουδάρας, Πλάκες κόκκινες περίπου στις 00.30 μετά τα μεσάνυχτα.
Ο νέος άνδρας κρεμάστηκε μέσα στη ντουλάπα του με τη ζώνη του, ενώ είχε προηγηθεί καβγάς με την κοπέλα του.
Τις συνθήκες της αυτοχειρίας ερευνά η Αστυνομία.
Πηγή: Cretalive.gr
Και δεύτερη αυτοκτονία μέσα σε λίγες ώρες
Το πρώτο σοκ από την αυτοκτονία του νεαρού, διαδέχεται ένα δεύτερο σοκ, Πλάκες Καβάλας αφού όπως αποκαλύφθηκε άλλος ένας συμπολίτης μας έβαλε τέλος στη ζωή του στον Αποκόρωνα Χανίων.
Πρόκειται για έναν 61χρονο άντρα ο οποίος το πρωί εντοπίστηκε νεκρός μέσα σε μια λίμνη αίματος στο σπίτι συγγενικού του προσώπου στο χωριό Αμυγδάλου Καλαμίτσι στον Αποκόρωνα Χανίων..
Ο αυτόχειρας, προκάλεσε το θάνατό του με καραμπίνα καταφέροντας το μοιραίο χτύπημα στο πάνω μέρος του σώματός του, και συγκεκριμένα στη μασχάλη.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr, ο 61χρονος άφησε σημείωμα με το οποίο ζητά συγγνώμη από τους οικείους του και εξηγεί ότι δεν άντεχε άλλο τα οικονομικά του προβλήματα.
Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, αναφέρουν ότι ο άτυχος άντρας έπασχε από την επάρατο νόσο.
Στο σημείο σπεύδει Αστυνομική δύναμη ενώ η σορός του 61χρονου θα διακομισθεί στο νοσοκομείο Χανίων για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.
Πηγή: κυβόλιθος τιμές Flashnews.gr
ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΚΕΣ Ημερίδα για τον καρκίνο του τραχήλου της μήτρας και του μαστού στην Ύδρα
Οι τελευταίες εξελίξεις για την πρόληψη, διάγνωση και θεραπεία του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας και του μαστού θα παρουσιαστούν σε επιστημονική ημερίδα που διοργανώνει η κλινική στις 21/9Οι τελευταίες εξελίξεις για την πρόληψη, διάγνωση και θεραπεία για τον καρκίνο του τραχήλου της μήτρας και του μαστού, καθώς επίσης και οι νεότερες εξελίξεις που υπάρχουν στο πρόγραμμα του Εθνικού εμβολιασμού, πρόκειται να παρουσιαστούν σε επιστημονική ημερίδα που διοργανώνει η κλινική ΡΕΑ στην Ύδρα.
Η ημερίδα με θέμα «Νεότερα Δεδομένα στην Πρόληψη, Διάγνωση & Θεραπεία στη γυναίκα και το παιδί» θα διεξαχθεί στην Ύδρα, πετρα λατομειου τιμη το Σάββατο 21 Σεπ Τεμβρίου, στην Αίθουσα Συνεδρίων της Ιεράς Μητρόπολης.
Παράλληλα με την ημερίδα, Πλάκες κόκκινες που διοργανώνεται με την ευγενική υποστήριξη της Ιεράς Μητρόπολης Ύδρας, Σπετσών, Πρέκια Αιγίνης, του Δήμου Ύδρας, κυβόλιθος τιμές του Κουλούρειου νοσοκομείου και του Υδραϊκού Ναυτικού Ομίλου, η ΡΕΑ συνεχίζει το πρόγραμμα ιατρικής βοήθειας με τίτλο «Η ΡΕΑ ταξιδεύει και προστατεύει» και θα προσφέρει δωρεάν γυναικολογικές εξετάσεις από ομάδα ιατρών της, πλάκες εξωτερικού χώρου στο Κουλούρειο νοσοκομείο Ύδρας από την Πέμπτη 19 Σεπ Τεμβρίου έως και το Σάββατο 21 Σεπ Τεμβρίου.
ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΚΕΣ
source: http://www.newsbeast.gr/greece/arthro/602777/ti-kanei-simera-o-giorgos-sarris-/
ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΚΕΣ…
