χρέος χρέος χρέος ΔΙΑΖΥΓΙΟ «Θα μπούμε σε λογαριασμούς»

ΔΙΑΖΥΓΙΟ «Όποιος έχει μπει σε ρύθμιση και έχει σκάφος στην Ολλανδία, να ξέρει ότι θα μπούμε στο λογαριασμό του» είπε, μεταξύ άλλων, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του……

«Θα μπούμε σε λογαριασμούς» ΔΙΑΖΥΓΙΟ Θεοχάρης: Διαφορετική αντιμετώπιση θα έχουν οι μπαταχτσήδες

«Όποιος έχει μπει σε ρύθμιση και έχει σκάφος στην Ολλανδία, να ξέρει ότι θα μπούμε στο λογαριασμό του» είπε, μεταξύ άλλων, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του MEGA ο γενικός γραμματέας εσόδων.

Ο κ. Θεοχάρης τόνισε: «Η υποφορολόγηση ή η υπερφορολόγηση είναι θέμα φορολογικής πολιτικής. Δεν μπορούμε να ασχολούμαστε με υποθέσεις που έχουν παραγραφεί και να αφήνουμε τη φοροδιαφυγή να οργιάζει. Άλλη αντιμετώπιση θα έχουν αυτοί που δεν μπορούν να πληρώσουν και είναι συνεπείς, από τους μπαταχτσήδες. Θα αντιμετωπίσουμε με επιείκεια οφειλέτες που θέλουν, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ αλλά δεν μπορούν να αποπληρώσουν το χρέος τους. Κάποιος που είναι σε ρύθμιση και έχει σκάφος στην Ολλανδία, να ξέρει ότι θα μπούμε στο λογαριασμό του».

ΔΙΑΖΥΓΙΟ ΔΙΑΖΥΓΙΟ Δικαστική προστασία για 37χρονη άνεργη δανειολήπτρια

Το Ειρηνοδικείο Καλαμάτας απαγορεύσε τον πλειστηριασμό της κύριας κατοικίας της

Tην απαγόρευση του πλειστηριασμού της κύριας κατοικίας μιας 37χρονης δανειολήπτριας που είναι άνεργη από το 2009, αποφάσισε το Ειρηνοδικείο Καλαμάτας.

Παράλληλα, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ προσδιόρισε μηδενικές καταβολές για το συνολικό χρέος, ύψους 93.517,98 ευρώ, προς την πιστώτρια τράπεζα μέχρι τις 13-2-2014, όποτε σε νέα δικάσιμο θα διερευνήσει την περίπτωση επαναπροσδιορισμού των μηνιαίων μηδενικών καταβολών, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ λόγω σοβαρού προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει η 37χρονη και εξαιτίας των οποίων προσέφυγε στη Δικαιοσύνη.

Ειδικότερα, μεταξύ άλλων, το δικαστήριο με την 32/2013 απόφασή του, έκρινε ότι υπό τις κοινωνικοοικονομικές συνθήκες της 37χρονης, η κύρια κατοικία της πρέπει να εξαιρεθεί χωρίς ταυτόχρονα να υποχρεωθεί να ικανοποιήσει τους πιστωτές της με την καταβολή χρηματικού ποσού. Τούτο, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ όπως σημειώνει, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ επιβάλλεται στη συγκεκριμένη περίπτωση ενόψει της αποδεδειγμένης πραγματικής αδυναμίας της να επιβιώσει με την πενιχρή σύνταξη που λαμβάνει και λόγω της φύσεως της πάθησής της, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ σε συνδυασμό με την αδυναμία εξεύρεσης εργασίας λόγω της γενικότερης οικονομικής κρίσης.

ΔΙΑΖΥΓΙΟ Μπαρόζο: ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Προσοχή να μην εκτροχιάσει η εύθραυστη ανάκαμψη

Στην ετήσια ομιλία του για την “Κατάσταση της Ένωσης” την οποία εκφώνησε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο αφού η κρίση του χρέους στην ευρωζώνη έχει αμβλυνθεί σημαντικά, ο Μπαρόζο προειδοποίησε ότι η Ένωση δεν μπορεί να αισθάνεται ικανοποιημένη όταν η ανεργία βρίσκεται σε επίπεδο ρεκόρ και ζήτησε να υπάρξει “σταθερότητα’.

“Μην απατάσθε — δεν υπάρχει τρόπος να επιστρέψουμε στα παλιά“, δήλωσε προς το ευρωκοινοβούλιο στο Στρασβούργο. “Μερικοί πιστεύουν πως έπειτα απ’ αυτό, όλα θα γίνουν όπως ήταν πριν. Κάνουν λάθος. Δεν θα επιστρέψουμε στην ‘παλιά’ ομαλότητα, πρέπει να διαμορφώσουμε μια ‘νέα’ ομαλότητα”.

Η ευρωζώνη επέστρεψε στην ανάπτυξη φέτος την άνοιξη, έπειτα από τη μακρότερη ύφεση που κατέγραψε ποτέ και η οποία προέκυψε από το χρέος και την τραπεζική κρίση .

“Η ανάκαμψη είναι ορατή. Αυτό θα μας σπρώξει να συνεχίσουμε τις προσπάθειές μας … Το οφείλουμε στα 26 εκατομμύρια των ανέργων μας”, δήλωσε. “Με μια εύθραυστη ανάκαμψη, το μεγαλύτερο μειονέκτημα που βλέπω είναι πολιτικό”.

Ο Μπαρόζο, η θητεία του οποίου λήγει τον ερχόμενο χρόνο, προσπάθησε να απαντήσει στην αντίδραση που συναντούν οι οδυνηρές μεταρρυθμίσεις στις οποίες καλούνται να προβούν χώρες από τη Γαλλία ως την Πορτογαλία, προειδοποιώντας ότι εξακολουθεί να μην είναι πλήρως πεπεισμένος ότι η ευρώπη έχει ξεπεράσει τα προβλήματά της.

“Σ’ αυτή τη φάση της κρίσης, η δουλειά μιας κυβέρνησης είναι να παρέχει βεβαιότητα και προβλεψιμότητα που λείπουν ακόμη από τις αγορές”, δήλωσε ο Μπαρόζο. “Τα τελευταία χρόνια είδαμε πως οτιδήποτε δημιουργεί αμφιβολίες για την προσήλωση μιας κυβέρνηση στις μεταρρυθμίσεις τιμωρείται αυτοστιγμεί”.

ΠΗΓΗ ΑΜΝΑ

ΔΙΑΖΥΓΙΟ

source: http://www.newsbeast.gr/financial/arthro/617606/tha-boume-se-logariasmous/




ΔΙΑΖΥΓΙΟ…

Leave a Reply