φωτογραφίες ανάπτυξη ανάπτυξη ΓΡΑΦΕΙΑ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Ένα… οπλοστάσιο για τα παιδιά της οικογένειας Evans

ΓΡΑΦΕΙΑ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Οπλισμένη και πανέτοιμη, η οικογένεια Evans υπερασπίζεται ξεκάθαρα το δικαίωμά της να οπλοφορεί. Οι εξάχρονες Raealonie και Charlisse νιώθουν απολύτως άνετα κρατώντας όπλο -σαν να παίζουν με κούκλες- ενώ τα αδέρφια τους……

Ένα… οπλοστάσιο για τα παιδιά της οικογένειας Evans ΓΡΑΦΕΙΑ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Υπέρ της αυτοπροστασίας ο μπαμπάς τους – Δείτε τις φωτογραφίες και το βίντεο

Οπλισμένη και πανέτοιμη, η οικογένεια Evans υπερασπίζεται ξεκάθαρα το δικαίωμά της να οπλοφορεί. Οι εξάχρονες Raealonie και Charlisse νιώθουν απολύτως άνετα κρατώντας όπλο -σαν να παίζουν με κούκλες- ενώ τα αδέρφια τους Verenise, ηλιακοι θερμοσιφωνες skroutz 14 ετών, Roberto, ξυλοσομπεσ με λεβητα και φουρνο 12 και Celeste, μποιλερ ηλιακου τιμεσ 10 έχουν τα δικά τους όπλα και εξασκούνται τακτικά.

«Όταν πατάς τη σκανδάλη, μου αρέσει η έξαψη που νιώθεις. Καθαρή αδρεναλίνη», λέει η 14χρονη Verenise.

Στη 10χρονη Celeste αρέσουν περισσότερο τα ημι-αυτόματα. «Δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι κάθε φορά που πυροβολείς. Μπορείς να ρίξεις δέκα βολές μεμιάς», ξυλόσομπες λέβητας λέει.

Παρά τις πρόσφατες τραγωδίες με όπλα στις ΗΠΑ, όπως αυτό που συνέβη στο δημοτικό σχολείο Sandy Hook, pelletech 25 ο 37χρονος μπαμπάς τους Treves πιστεύει πως η απάντηση είναι… ακόμα περισσότερα όπλα.

«Με όλα τα τελευταία περιστατικά πυροβολισμών νιώθω πως οι οπλισμένοι πολίτες είναι μια καλή γραμμή άμυνας. Περισσότερα όπλα, λιγότερο έγκλημα», λέει στη Daily Mail.

Κάποιοι γονείς θα σοκάρονταν και μόνο στην εικόνα των παιδιών τους με όπλα, ωστόσο ο Treves όχι απλά είναι ενθουσιασμένος με αυτό αλλά ενθαρρύνει και εκπαιδεύει τα παιδιά του στην οπλοχρησία, για να μπορούν να αμυνθούν αν κάποιος επιχειρήσει να τα απάγει, βοθροι απορροφητικοι όπως λέει.

Στο σπίτι της οικογένειας το οπλοστάσιο περιλαμβάνει 15 όπλα και ο Treves τονίζει πως θέλει τα παιδιά του να ξέρουν πώς να χειρίζονται όπλα για την περίπτωση που τα χρειαστούν.

Επισημαίνει πως η εκπαίδευση είναι θεμελιώδης για την ανάπτυξη υγιούς σεβασμού προς τα όπλα. «Το πρώτο πράγμα είναι να τους διδάξεις την Ασφάλεια των όπλων και μετά να τους αφήσεις να χειριστούν ένα όπλο. Δεν υπάρχει κανένα μυστήριο για τα παιδιά μου, δεν είναι κάτι απαγορευμένο στο σπίτι μας, δεν πρόκειται να πάρουν όπλα κρυφά και να πυροβολήσουν ενώ εγώ λείπω», λεβητεσ πυρηνασ τιμεσ προσθέ ΤΕΙ.

Δείτε τις φωτογραφίες και το βίντεο…

YouTube.com/embed/D9om-QHutk0?rel=0″>

ΓΡΑΦΕΙΑ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΓΡΑΦΕΙΑ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Βασάνισαν νεοσύλλεκτο επειδή αρνήθηκε να βγει για ποτό με συστρατιώτες του!

Δείτε σοκαριστικές φωτογραφίες που δείχνουν τον βασανισμό του 18χρονου νεοσύλλεκτου Βρετανού στρατιώτη – Τον έγδυσαν, τον κάρφωσαν στο πάτωμα και κόλλησαν τα γεννητικά του όργανα με ταινία!Ένα απίστευτο βασανιστήριο περίμενε έναν νεοσύλλεκτο Βρετανό στρατιώτη σε στρατόπεδο στη Γερμανία, μετά την άρνησή του να βγει για ποτό με συστρατιώτες του.

Οι «φίλοι» θέλοντας να τον… τιμωρήσουν για την στάση του απέναντί τους του συμπεριφέρθηκαν με τον πιο βάναυσο τρόπο, καθώς τον έδεσαν, τον έγδυσαν και αφού τον κάρφωσαν στο πάτωμα κόλλησαν τα γεννητικά του όργανα με ταινία.

Στη συνέχεια τον άφησαν σε έναν διάδρομο και αφού τον έβγαλαν φωτογραφίες, πήγαν για να καπνίσουν.

Οι φωτογραφίες που δημοσιεύονται στην «Daily Mail» με την άδεια του Βρετανού στρατιώτη, δείχνουν τα βασανιστήρια που υπέστη ο 18χρονος και προκαλούν σοκ!

Αν και ο ίδιος, όπως είπε, κατάφερε στη συνέχεια να ξεπεράσει το περιστατικό, έμαθε στη συνέχεια ότι κάποιες φωτογραφίες είχαν αναρτηθεί στο facebook.

Μήνες μετά την επίθεση μην μπορώντας να αντέξει τις διάφορες μορφές εκφοβισμού και γενικότερα την επικρατούσα κατάσταση στο στρατό  έφυγε από την Γερμανία, χωρίς άδεια, για το σπίτι του στο Ηνωμένο Βασίλειο, γνωρίζοντας ότι θα τι μωρούνταν για την πράξη του.

Πλέον θα υπηρετήσει σε στρατιωτική φυλακή (ως τιμωρία) πριν ξεκινήσει την πεντάμηνη περιοδεία του στο Αφγανιστάν.

ΓΡΑΦΕΙΑ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Beyonce: Οι τελευταίες φωτογραφίες των διακοπών της

Μετά από την Ibiza και πριν επιστρέψουν στο Λος Αντζελες, η Beyonce και η οικογένειά της πέρασαν μερικές μέρες στο Capri της ΙταλίαςΜετά από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα διακοπών στη Μεσόγειο η τραγουδίστρια Beyonce, ο σύζυγός της Jay Z και η μικρή τους κόρη Blue Ivy επέστρεψαν στο σπίτι τους και στις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις στο Λος Αντζελες.

Η 32χρονη σταρ, η οποία γιόρτασε πάνω σε πολυτελές σκάφος, πριν από λίγες μέρες, τα 32α γενέθλιά της, φαίνεται πως ακόμα «βρίσκεται» στα υπέροχα μέρη που επισκέφτηκε το καλοκαίρι και για αυτό δεν σταματάει να ανεβάζει φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Όπως για παράδειγμα τις φωτογραφίες που ανέβασε τις τελευταίες μέρες, που είναι από τον τελευταίο σταθμό των διακοπών της διάσημης οικογένειας. Μετά λοιπόν από την Ibiza και πριν επιστρέψουν στο Λος Αντζελες, η τραγουδίστρια και η οικογένειά της πέρασαν μερικές μέρες στο Capri.

Αυτό το καλοκαίρι είναι το πρώτο που η δημοφιλής τραγουδίστρια έκανε διακοπές με την 18 μηνών κόρη της.

ΓΡΑΦΕΙΑ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ

source: http://www.newsbeast.gr/world/arthro/611316/ena-oplostasio-gia-ta-paidia-tis-oikogeneias-evans-/

ΓΡΑΦΕΙΑ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ…

Leave a Reply