ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΦΘΗΝΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ONLINE ΜΕΙΚ ΑΠ Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, απιστια άμεση ενημέρωση για όλες τις εξελίξεις, Διασκέδαση – Ψυχαγωγία και Αθλητισμός

– Κοινωνία – Η Σύγκλητος του πανεπιστημίου Αθηνών στηρίζει τους διοικητικούς υπαλλήλους ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΦΘΗΝΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ONLINE ΜΕΙΚ ΑΠ Στο κατακόρυφο βρίσκεται η αγωνία των φοιτητών του πανεπιστημίου Αθηνών, απιστια καθώς οι διοικητικοί υπάλληλοι του πανεπιστημιακού ιδρύματος συνεχίζουν για όγδοη εβδομάδα την απεργία τους αντιδρώντας στην κινητικότητα. Πλέον τα χρονικά περιθώρια για το εξάμηνο στενεύουν ασφυκτικά. Οι διοικητικές υπηρεσίες έχουν σταματήσει να λειτουργούν, ενώ ούτε η εξεταστική του Σεπ Τεμβρίου έχει ξεκινήσει, με αποτέλεσμα να πηγαίνει πίσω ολόκληρος ο ακαδημαϊκός προγραμματισμός.
Στο κλίμα αυτό τα μέλη της Συγκλήτου του πανεπιστημίου Αθηνών εξέδωσαν ανακοίνωση στην οποία εκφράζουν την αμέριστη στήριξη και συμπαράστασή τους στον δίκαιο -όπως τον χαρακτηρίζουν- αγώνα των διοικητικών υπαλλήλων. Ειδική αναφορά έγινε ,στη συνεδρίαση, απιστια στην πάγια και σταθερή θέση της Συγκλήτου για την ανάγκη διεξ αγωγής των μαθημάτων και ολοκλήρωσης των εξετάσεων.
Παράλληλα, η Σύγκλητος όρισει τριμελή Επιτ ροπή Συγκλητικών για να εξετάσουν από κοινού με το Διοικητικό Προσωπικό τις δυνατότητες αντιμετώπισης ιδιαιτέρως επιτακτικών λειτουργιών.
Τα μέλη της Συγκλήτου του Εθνικού και Καποδιστριακού πανεπιστημίου Αθηνών στη σημερινή συνεδρία:
Διαπίστωσαν ότι η εφαρμογή του μέτρου της διαθεσιμότητας στο Πανεπιστήμιο Αθηνών οδηγεί αντικειμενικώς σε βέβαιη διακοπή των ακαδημαϊκών λειτουργιών, παρά τη βούληση της πανεπιστημιακής κοινότητας να συνεχίσει να προσφέρει το Πανεπιστήμιο ακαδημαϊκό έργο.
Κατέγραψαν την έντονη δυσφορία τους και την αντίθεσή τους για τον τρόπο με τον οποίο ο Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, βασιζόμενος στην έκθεση της Ομάδας Διαχείρισης Έργου, εισηγήθηκε να υπολογισθούν οι ανάγκες των Πανεπιστημίων, απιστια και ιδιαιτέρως του πανεπιστημίου Αθηνών, σε διοικητικό προσωπικό.
Πιο συγκεκριμένα ,τονίζουν οι συγκλητικοί του ΕΚΠΑ, απιστια στην εισήγησή του, που έγινε δεκτή από το Κυβερνητικό Συμβούλιο Μεταρρύθμισης και ενσωματώθηκε στην σχετική Κ.Υ.Α, προβλέπεται δείκτης που ορίζει 1 διοικητικό υπάλληλο ανά 100 μέλη Δ.Ε.Π.! Σύμφωνα με αυτόν τον δείκτη, το Πανεπιστήμιο Αθηνών θα έπρεπε να έχει μόνο 20 διοικητικούς υπαλλήλους στο σύνολό του, απιστια ενώ ορισμένα Α.Ε.Ι. δεν θα έπρεπε να έχουν καθόλου διοικητικούς υπαλλήλους! Σημειώνεται ότι ο διεθνής μέσος όρος, απιστια σύμφωνα με έγκυρες μετρήσεις, απιστια κυμαίνεται από 70 έως 110 διοικητικούς υπαλλήλους ανά 100 μέλη Δ.Ε.Π.,
Κατά τον ίδιο τρόπο, απιστια υπογραμμίζει η Σύγκλητος, υπολογίζονται από τον αρμόδιο Υπουργό 1,5 διοικητικοί υπάλληλοι ανά 100 φοιτητές, απιστια ενώ σύμφωνα με τις ίδιες διεθνείς μετρήσεις ο μέσος όρος στα ξένα Πανεπιστήμια είναι 7-10 διοικητικοί ανά 100 φοιτητές.
Υπό τις παραπάνω συνθήκες, σημειώνουν τα μέλη της Συγκλήτου, απιστια έγινε πλέον σαφές ότι το Υπουργείο Παιδείας φέρει αποκλειστικά την ευθύνη για τη διαμορφωθείσα αδιέξοδη κατάσταση στο Πανεπιστήμιο, μια κατάσταση, η οποία μπορεί να δημιουργήσει μη αναστρέψιμες βλάβες στην επιτέλεση του ερευνητικού και εκπαιδευτικού έργου του.
ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΦΘΗΝΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ONLINE ΜΕΙΚ ΑΠ Εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ επιτέθηκαν στον Πρ.Παυλόπουλο
Μπουκάλια με νερό εκσφενδόνισαν διαδηλωτές εναντίον του πρώην υπουργού Εσωτερικών – Ο κ. Παυλόπουλος βρισκόταν στη συμβολή της λεωφόρου Βασιλίσσης Σοφίας με την οδό Μέρλιν
Στόχος των εργαζομένων στην μεταλλευτική βιομηχανία ΛΑΡΚΟ έγινε ο πρώην υπουργός Εσωτερικών Προκόπης Παυλόπουλος.
Οι εργαζόμενοι στη ΛΑΡΚΟ διαδήλωναν έξω από τη Βουλή και όταν εντόπισαν τον κ. Παυλόπουλο επιτέθηκαν εναντίον του καθυβρίζοντας τον με σκαιούς χαρακτηρισμούς. Ορισμένοι μάλιστα εκσφενδόνισαν εναντίον του μπουκάλια με νερό.
<iframe src="http://c DNApi.kaltura.com/p/787781/sp/78778100/embedIframeJs/uiconf_id/12749501/partner_id/787781?iframeembed=true&playerId=kaltura_player_1378813378&entry_id=0_125xf6ga&flashvars[akamaiHD.loadingPolicy]=preInitialize&flashvars[akamaiHD.asyncInit]=true&flashvars[streamerType]=hdnetwork” allowfullscreen=”” webkitallowfullscreen=”” mozallowfullscreen=”” style=”width: 640px; height: 480px;” itemprop=”video” itemscope=”” itemtype=”http://schema.org/VideoObject” frameborder=”0″ height=”480″ width=”640″>
&amp;amp;amp;lt;span itemprop=”name” content=”Εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ επιτέθηκαν στον Πρ.Παυλόπουλο”&amp;amp;amp;gt;&amp;amp;amp;lt;/span&amp;amp;amp;gt;
&amp;amp;amp;lt;span itemprop=”description” content=””&amp;amp;amp;gt;&amp;amp;amp;lt;/span&amp;amp;amp;gt;
&amp;amp;amp;lt;span itemprop=”duration” content=””&amp;amp;amp;gt;&amp;amp;amp;lt;/span&amp;amp;amp;gt;
&amp;amp;amp;lt;span itemprop=”thumbnail” content=””&amp;amp;amp;gt;&amp;amp;amp;lt;/span&amp;amp;amp;gt;
&amp;amp;amp;lt;span itemprop=”width” content=”640″&amp;amp;amp;gt;&amp;amp;amp;lt;/span&amp;amp;amp;gt;
&amp;amp;amp;lt;span itemprop=”height” content=”480″&amp;amp;amp;gt;&amp;amp;amp;lt;/span&amp;amp;amp;gt;




ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΦΘΗΝΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ONLINE ΜΕΙΚ ΑΠ Ο Βρετανός υπουργός Άμυνας λέει «ναι» σε μία ειρηνική επίλυση της κρίσης
Ο Φίλιπ Χάμοντ ωστόσο προειδοποιεί ότι ενδέχεται η πρόταση της Ρωσίας να πρόκειται για τακτική ώστε η Συρία να κερδίσει χρόνο
Ο Βρετανός υπουργός Άμυνας, Φίλιπ Χάμοντ, τάσσεται υπέρ μίας επιλογής διαφορετική από την στρατιωτική επέμβαση, ώστε να επιλυθεί η κρίση στη Συρία.
Παρόλα αυτά όπως δήλωσε στο πρακτορείο Reuters «θα χρειαστούν πολύ γρήγορα και ξεκάθαρα στοιχεία ότι πρόκειται για γνήσια, καλή τη πίσ ΤΕΙ πρόταση που μπορεί να οδηγήσει κάπου», τονίζοντας ωστόσο ότι ενδέχεται να πρόκειται για τακτική ώστε η Συρία να κερδίσει χρόνο.
ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΦΘΗΝΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ONLINE ΜΕΙΚ ΑΠ
source: http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=272114&catID=3
ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΦΘΗΝΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ONLINE ΜΕΙΚ ΑΠ…
