υπουργός προεδρία Eurogroup ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΙΝΗΤΟΥ Τον Ιούνιο οι αποφάσεις για το χρέος

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΙΝΗΤΟΥ Μολονότι ο Αντώνης Σαμαράς επιδιώκει πριν από την έναρξη της ελληνικής προεδρίας ένα θετικό μήνυμα των εταίρων για την ελάφρυνση του χρέους……

Τον Ιούνιο οι αποφάσεις για το χρέος ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΙΝΗΤΟΥ Süddeutsche Zeitung: Ο Σαμαράς επιδιώκει παραχωρήσεις πριν από την έναρξη της ελληνικής προεδρίας

Μολονότι ο Αντώνης Σαμαράς επιδιώκει πριν από την έναρξη της ελληνικής προεδρίας ένα θετικό μήνυμα των εταίρων για την ελάφρυνση του χρέους, κύκλοι του Eurogroup παραπέμπουν στον Ιούνιο του 2014, όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα της Süddeutsche Zeitung του Μονάχου, επικαλούμενη πηγές των Βρυξελλών.

Όπως μεταδίδει η Deutsche Welle, σήμερα στις Βρυξέλλες, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ συνοδευόμενος από πέντε υπουργούς του, με τους οποίους θα παρουσιάσει το βασικό σχέδιο της ελληνικής προεδρίας, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ θα επιδιώξει κυρίως μια συμφωνία με τους διεθνείς δανειστές με στόχο να διασφαλίσει περαιτέρω ελαφρύνσεις στο πεδίο της εξυπηρέτησης του χρέους, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ για παράδειγμα την παράταση της αποπληρωμής των δανείων. «Ο συντηρητικός πολιτικός θα ήθελε πριν από την έναρξη της ελληνικής προεδρίας μια παραχώρηση στο θέμα αυτό», αναφέρει το δημοσίευμα της SZ, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ωστόσο όπως διευκρινίζεται από κύκλους του Eurogroup διέρρευσε χθες «ότι κάτι τέτοιο είναι αδύνατο».

Μια συμφωνία θα προκύψει αργότερα από ό,τι προγραμματιζόταν, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ καθώς η Αθήνα θα πρέπει -παρά τα εύσημα που της απονέμουν Βρυξέλλες και Βερολίνο– να ανταποκριθεί στις δεσμεύσεις της, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ αναφέρουν πηγές του Eurogroup. Και στις δεσμεύσεις αυτές ανήκει μεταξύ άλλων η κάλυψη του δημοσιονομικού κενού για το 2014, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ αλλά και συγκεκριμένα διαρθρωτικά μέτρα.

Στο ρεπορτάζ υπενθυμίζεται επίσης ότι τον Απρίλιο και εν μέσω της ελληνικής προεδρίας προβλέπεται να γ ΕλλάδαΕλλάδας και εκεί θα διαπιστωθεί εάν το ελληνικό χρέος είναι βιώσιμο. Σύμφωνα με πηγές των Βρυξελλών που επικαλείται η γερμανική Εφημερίδα, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ο έλεγχος των στοιχείων θα γίνει πιθανότατα τον Ιούνιο.

Τέλος, η Süddeutsche Zeitung αναφέρεται στους πολιτικούς συσχετισμούς στην Ελλάδα ενόψει των ευρωεκλογών και επισημαίνεται ότι εκτός από τον ΣΥΡΙΖΑ η ελληνική κυβέρνηση είναι αντιμέτωπη με τους νεοναζί της Χρυσής Αυγής, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ η οποία παραμένει τρίτο κόμμα στις δημοσκοπήσεις. «Μια περαιτέρω ενίσχυση των νεοναζί θέλουν όλοι να αποτρέψουν, στην Αθήνα, στις Βρυξέλλες και το Βερολίνο. Ωστόσο η συνταγή για αυτό δεν είναι ακόμη σαφής», ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ καταλήγει το δημοσίευμα.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΙΝΗΤΟΥ Εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ επιτέθηκαν στον Πρ.Παυλόπουλο

Μπουκάλια με νερό εκσφενδόνισαν διαδηλωτές εναντίον του πρώην υπουργού Εσωτερικών – Ο κ. Παυλόπουλος βρισκόταν στη συμβολή της λεωφόρου Βασιλίσσης Σοφίας με την οδό Μέρλιν

Στόχος των εργαζομένων στην μεταλλευτική βιομηχανία ΛΑΡΚΟ έγινε ο πρώην υπουργός Εσωτερικών Προκόπης Παυλόπουλος.

Οι εργαζόμενοι στη ΛΑΡΚΟ διαδήλωναν έξω από τη Βουλή και όταν εντόπισαν τον κ. Παυλόπουλο επιτέθηκαν εναντίον του καθυβρίζοντας τον με σκαιούς χαρακτηρισμούς. Ορισμένοι μάλιστα εκσφενδόνισαν εναντίον του μπουκάλια με νερό.

<iframe src="http://c DNApi.kaltura.com/p/787781/sp/78778100/embedIframeJs/uiconf_id/12749501/partner_id/787781?iframeembed=true&playerId=kaltura_player_1378813378&entry_id=0_125xf6ga&flashvars[akamaiHD.loadingPolicy]=preInitialize&flashvars[akamaiHD.asyncInit]=true&flashvars[streamerType]=hdnetwork” allowfullscreen=”” webkitallowfullscreen=”” mozallowfullscreen=”” style=”width: 640px; height: 480px;” itemprop=”video” itemscope=”” itemtype=”http://schema.org/VideoObject” frameborder=”0″ height=”480″ width=”640″>

&amp;amp;amp;amp;lt;span itemprop=”name” content=”Εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ επιτέθηκαν στον Πρ.Παυλόπουλο”&amp;amp;amp;amp;gt;&amp;amp;amp;amp;lt;/span&amp;amp;amp;amp;gt;

&amp;amp;amp;amp;lt;span itemprop=”description” content=””&amp;amp;amp;amp;gt;&amp;amp;amp;amp;lt;/span&amp;amp;amp;amp;gt;

&amp;amp;amp;amp;lt;span itemprop=”duration” content=””&amp;amp;amp;amp;gt;&amp;amp;amp;amp;lt;/span&amp;amp;amp;amp;gt;

&amp;amp;amp;amp;lt;span itemprop=”thumbnail” content=””&amp;amp;amp;amp;gt;&amp;amp;amp;amp;lt;/span&amp;amp;amp;amp;gt;

&amp;amp;amp;amp;lt;span itemprop=”width” content=”640″&amp;amp;amp;amp;gt;&amp;amp;amp;amp;lt;/span&amp;amp;amp;amp;gt;

&amp;amp;amp;amp;lt;span itemprop=”height” content=”480″&amp;amp;amp;amp;gt;&amp;amp;amp;amp;lt;/span&amp;amp;amp;amp;gt;

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΙΝΗΤΟΥ Σοκ στην Κρήτη: Η μία αυτοκτονία μετά την άλλη

Ηράκλειο: 27χρονος κρεμάστηκε με τη ζώνη του – Χανιά: 61χρονος αυτοπυροβολήθηκε με καραμπίνα

Νεκρός βρέθηκε ένας 27χρονος από τη Λιθουανία, σε διαμέρισμα στην περιοχή της Αμμουδάρας, περίπου στις 00.30 μετά τα μεσάνυχτα.

Ο νέος άνδρας κρεμάστηκε μέσα στη ντουλάπα του με τη ζώνη του, ενώ είχε προηγηθεί καβγάς με την κοπέλα του.

Τις συνθήκες της αυτοχειρίας ερευνά η Αστυνομία.

Πηγή: Cretalive.gr

Και δεύτερη αυτοκτονία μέσα σε λίγες ώρες

Το πρώτο σοκ από την αυτοκτονία του νεαρού, διαδέχεται ένα δεύτερο σοκ, αφού όπως αποκαλύφθηκε άλλος ένας συμπολίτης μας έβαλε τέλος στη ζωή του στον Αποκόρωνα Χανίων.

Πρόκειται για έναν 61χρονο άντρα ο οποίος το πρωί εντοπίστηκε νεκρός μέσα σε μια λίμνη αίματος στο σπίτι συγγενικού του προσώπου στο χωριό Αμυγδάλου Καλαμίτσι στον Αποκόρωνα Χανίων..

Ο αυτόχειρας, προκάλεσε το θάνατό του με καραμπίνα καταφέροντας το μοιραίο χτύπημα στο πάνω μέρος του σώματός του, και συγκεκριμένα στη μασχάλη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr, ο 61χρονος άφησε σημείωμα με το οποίο ζητά συγγνώμη από τους οικείους του και εξηγεί ότι δεν άντεχε άλλο τα οικονομικά του προβλήματα.

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, αναφέρουν ότι ο άτυχος άντρας έπασχε από την επάρατο νόσο.

Στο σημείο σπεύδει Αστυνομική δύναμη ενώ η σορός του 61χρονου θα διακομισθεί στο νοσοκομείο Χανίων για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Πηγή: Flashnews.gr

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΙΝΗΤΟΥ

source: http://www.newsbeast.gr/financial/arthro/616609/ton-iounio-oi-apofaseis-gia-to-hreos/




ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΙΝΗΤΟΥ…

Leave a Reply