ΜΕΙΚ ΑΠ Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, παρακολουθηση κινητου άμεση ενημέρωση για όλες τις εξελίξεις, παρακολουθηση κινητου Διασκέδαση – Ψυχαγωγία και Αθλητισμός
– Πολιτική – Αναβάθμιση των λιμανιών κρουαζιέρας επιδιώκει ο Μ.Βαρβιτσιώτης ΜΕΙΚ ΑΠ Ξεκίνησε σήμερα στο Ηράκλειο το συνέδριο με θέμα «Ελληνικοί λιμένες κρουαζιέρας: Καλές πρακτικές και διάδοση εμπειρίας», που διοργανώνουν από κοινού το υπουργείο Ναυτιλίας και Αιγαίου με τον Οργανισμό Λιμένος Ηρακλείου.
Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου επρόκειτο να παραστεί ο υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης ο οποίος αναμενόταν να είναι ένας εκ των βασικών ομιλητών του, όμως το ταξίδι του αναβλήθηκε λόγω των πολιτικών εξελίξεων στην Αθήνα με την κατάθεση της πρότασης μομφής από τον ΣΥΡΙΖΑ.
Ο υπουργός πάντως, παρακολουθηση κινητου παρεμβαίνοντας στο συνέδριο μέσω Skype, παρακολουθηση κινητου τόνισε την αποφασιστικότητα της κυβέρνησης και του υπουργείου να πάρει μέτρα για την ενίσχυση στον τομέα της κρουαζιέρας και επισήμανε ότι θα στηρίξει την αναβάθμιση των λιμανιών της κρουαζιέρας, τονίζοντας παράλληλα τον σημαντικό ρόλο που αυτά επιτελούν στον τομέα ενίσχυσης του τουρισμού.
Το «παρών» στο συνέδριο έδωσε ο πρόεδρος του ΟΛΠ και πρόεδρος της Ένωσης Λιμένων Ελλάδος, παρακολουθηση κινητου Γιώργος Ανωμερίτης. Ο κ. Ανωμερίτης μίλησε στην πρώτη ενότητα για τις σχέσεις των λιμένων με τις πόλεις, καταθέτοντας τις προτάσεις του για τις απαιτούμενες μεταρρυθμίσεις του λιμενικού συστήματος σε σχέση με τους Οργανισμούς Αυτοδιοίκησης.
Στην ομιλία του ο δήμαρχος Ηρακλείου Γιάννης Κουράκης αναφέρθηκε στα προβλήματα υποδομών που δεν θα πρέπει να παρουσιάζουν τα λιμάνια, παρακολουθηση κινητου επισημαίνοντας ότι το λιμάνι της πόλης παραδοσιακά, παρακολουθηση κινητου δεν αποτελεί απλώς συστατικό στοιχείο της ζωής του Ηρακλείου, παρακολουθηση κινητου αλλά προϋπόθεση της ανάπτυξης και της ευημερίας του.
Το συνέδριο συνεχίζεται στο Ηράκλειο και αναμένεται να ολοκληρωθεί αύριο με τις τοποθετήσεις και καταθέσεις προτάσεων των φορέων, παρακολουθηση κινητου σχετικά με την ενίσχυση των λιμένων κρουαζιέρας, παρακολουθηση κινητου εξέλιξη που θα φέρει σημαντικά οφέλη στον τουρισμό της χώρας.
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΜΕΙΚ ΑΠ Εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ επιτέθηκαν στον Πρ.Παυλόπουλο
Μπουκάλια με νερό εκσφενδόνισαν διαδηλωτές εναντίον του πρώην υπουργού Εσωτερικών – Ο κ. Παυλόπουλος βρισκόταν στη συμβολή της λεωφόρου Βασιλίσσης Σοφίας με την οδό ΜέρλινΣτόχος των εργαζομένων στην μεταλλευτική βιομηχανία ΛΑΡΚΟ έγινε ο πρώην υπουργός Εσωτερικών Προκόπης Παυλόπουλος.
Οι εργαζόμενοι στη ΛΑΡΚΟ διαδήλωναν έξω από τη Βουλή και όταν εντόπισαν τον κ. Παυλόπουλο επιτέθηκαν εναντίον του καθυβρίζοντας τον με σκαιούς χαρακτηρισμούς. Ορισμένοι μάλιστα εκσφενδόνισαν εναντίον του μπουκάλια με νερό.
DNApi.kaltura.com/p/787781/sp/78778100/embedIframeJs/uiconf_id/12749501/partner_id/787781?iframeembed=true&playerId=kaltura_player_1378813378&entry_id=0_125xf6ga&flashvars[akamaiHD.loadingPolicy]=preInitialize&flashvars[akamaiHD.asyncInit]=true&flashvars[streamerType]=hdnetwork” allowfullscreen=”” webkitallowfullscreen=”” mozallowfullscreen=”” style=”width: 640px; height: 480px;” itemprop=”video” itemscope=”” itemtype=”http://schema.org/VideoObject” frameborder=”0″ height=”480″ width=”640″>
<span itemprop=”name” content=”Εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ επιτέθηκαν στον Πρ.Παυλόπουλο”></span>
<span itemprop=”description” content=””></span>
<span itemprop=”duration” content=””></span>
<span itemprop=”thumbnail” content=””></span>
<span itemprop=”width” content=”640″></span>
<span itemprop=”height” content=”480″></span>
Βίντεο: Η Χρυσή Αυγή μετέτρεψε τελετή στις Θερμοπύλες σε ναζιστικό υπερθέαμα
«Οι πολιτικάντηδες με τα “burberry” ενοχλήθηκαν από την αρχαιοπρεπή τελετή», απαντά η Χρυσή ΑυγήΕίχε δεν είχε η Χρυσή Αυγή κατάφερε, χωρίς ιδιαίτερο κόπο είναι η αλήθεια, να μεταβάλει μια τιμητική τελετή στις Θερμοπύλες προς τιμήν του Λεωνίδα και των συμπολεμιστών του, σε ένα εθνικιστικό σόου.
Τα μέλη του ακροδεξιού κόμματος συγκεντρώθηκαν στο χώρο όπου δόθηκε η μάχη των Θερμοπυλών με σκοπό να τιμήσουν το μεγάλο στρατάρχη και τους υπόλοιπους Έλληνες που έδωσαν τη ζωή τους για να σταματήσουν την προέλαση των Περσών. Αυτό όμως που ξεκίνησε ως τιμητική τελετή, εξελίχθηκε σε ένα ναζιστικό, παραστρατιωτικό υπερθέαμα. Οι παρευρίσκοντες σχημάτισαν έναν μαίανδρο και ανάβοντας δαυλούς εκτελούσαν με θέρμη τα στρατιωτικά παραγγέλματα του Ηλία Κασιδιάρη, ενώ τραγουδούσαν τον ύμνο της οργάνωσης.
Αυτό όμως δεν αρκούσε, καθώς οι συμμετέχοντες θέλοντας να δώσουν κλίμα… γηπέδου άναψαν δεκάδες καπνογόνα!
Το… πρωτότυπο πρόγραμμα απόδοσης τιμής στο Λεωνίδα περιελάμβανε και χαιρετισμό με υψωμένο το χέρι από τον Νίκο Μιχαλολιάκο, ο οποίος, σε λόγο που έβγαλε, καταφέρθηκε κ ΕλλάδαΕλλάδας και φυσικά αποθεώθηκε από τα μέλη του κόμματός του.
YouTube.com/embed/N0MnK8jYluQ?feature=player_embedded” allowfullscreen=”” frameborder=”0″ height=”360″ width=”640″>
YouTube.com/embed/5Fy1M1AhdWs?feature=player_embedded” allowfullscreen=”” frameborder=”0″ height=”360″ width=”640″>
Τι απαντά η Χρυσή Αυγή
Πάντως, έπειτα από το σάλο που προκλήθηκε με το εθνικιστικό σόου στις Θερμοπύλες και την έκταση που πήρε το θέμα, η Χρυσή Αυγή εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία κάνει λόγο για έναν «οχετό ύβρεων και άθλιας παραπληροφόρησης» κατά του Εθνικιστικού Κινήματος.
«Οι πολιτικάντηδες με τα “burberry” που χαζογελάνε στις τηλεοπτικές κάμερες, ασφαλώς ενοχλήθηκαν από την αρχαιοπρεπή τελετή της Χρυσής Αυγής», αναφέρει η Χρυσή Αυγή και συνεχίζει προσθέτοντας ότι, «αυτοί που στέλνουν τις κομματικές τους νεολαίες στην Μύκονο για “clubbing”, πολεμούν τους νέους Εθνικιστές που τιμούν τον Λεωνίδα στις Θερμοπύλες».
«Η Χρυσή Αυγή προσηλωμένη στις αιώνιες αξίες του Ελληνισμού, θα συνεχίσει να αποδίδει τιμές στους Πατέρες, με την αισθητική και τα σύμβολα που γέννησε ο αρχαίος ελληνικός κόσμος και συνεχίζουν να εμπνέουν ακόμα και στο άχρωμο σήμερα.», καταλήγει.
ΜΕΙΚ ΑΠ
source: http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=274729&catID=1
ΜΕΙΚ ΑΠ…
