ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΚΕΣ Γιώργος Μαζωνάκης: επενδυση πετρα «Έχω κάνει σεξ σε πετρα στον τοιχο δημόσιο χώρο» “

Γιώργος Μαζωνάκης: «Έχω κάνει σεξ σε δημόσιο χώρο» ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΚΕΣ
Ο τραγουδιστής έπρεπε να επιλέξει τρεις από τις τέσσερις κάρτες που είχαν κάποιες ερωτήσεις και να βγάλει στην τύχη μια που δεν θα απαντούσε. Η πρώτη ερώτηση ήταν αν έχει κάνει σεξ σε δημόσιο χώρο και με ειλικρίνεια και χωρίς ταμπού απάντησε ότι ναι, το έχει κάνει.
Διαβάστε περισσότερα στο gossip-tv.gr
ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΚΕΣ Ασία: Ένας στους τέσσερις άνδρες παραδέχεται ότι είναι βιαστής!
Στην Παπούα Νέα Γουινέα, περίπου το 62% των ερωτηθέντων παραδέχτηκαν ότι έχουν συνευρεθεί ερωτικά με γυναίκα χωρίς την συγκατάθεσή της…
Το ένα τέταρτο των Ασιατών παραδέχεται ότι έχει βιάσει γυναίκα, σύμφωνα με έρευνα των Ηνωμένων Εθνών που πραγματοποιήθηκε σε έξι χώρες της περιοχής και δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα.
Στην Παπούα Νέα Γουινέα, περίπου το 62% των ερωτηθέντων παραδέχτηκαν ότι έχουν συνευρεθεί ερωτικά με γυναίκα χωρίς την συγκατάθεσή της, σύμφωνα με την έρευνα του ΟΗΕ.
“Τα συμπεράσματα της έκθεσης επιβεβαιώνουν την ύπαρξη της βίας κατά των γυναικών Επενδυση Καρυστου στην περιοχή. Και η βία είναι απολύτως συνδεδεμένη με λατομεια πηλιου την ανισότητα μεταξύ των δύο φύλων”, δήλωσε η Έμα Φούλου, εκ των επικεφαλής της έρευνας.
Η έκθεση με τίτλο “Γιατί Ορισμένοι Άνδρες Χρησιμοποιούν Βία Κατά των Γυναικών και Πώς Μπορούμε να το Αποφύγουμε;” βασίστηκε σε συνεντεύξεις που δόθηκαν κατά το διάστημα 2010-2013 από 10.000 άνδρες και 3.000 γυναίκες στο Μπανγκλαντές, την Καμπότζη, την Κίνα, την Ινδονησία, την Σρι Λάνκα και την Παπούα Νέα Γουινέα.
Η έκθεση παρείχε λεπτομερή στοιχεία για την βία που ασκούν οι άνδρες εις βάρος των γυναικών και τα κίνητρά τους.
Η περιοχή της Ασίας-Ειρηνικού επιλέχτηκε για την πρώτη τέτοια έκθεση κυρίως επειδή τα Ηνωμένα Έθνη διαθέτουν πολλά ενεργά προγράμματα για την αντιμετώπιση της βίας κατά των γυναικών στην Ασία.
Από την έρευνα προέκυψε ότι το ποσοστό σωματικής και σεξουαλικής βίας εις βάρος συζύγων και συντρόφων είναι υψηλό, καθώς στην Ινδονησία, για παράδειγμα, κυμαίνεται στο 26%, ενώ στην Παπούα Νέα Γουινέα στο 80%.
Μεταξύ των βιαστών που παραδέχονται την πράξη τους, το πιο κοινό κίνητρο που επικαλούνται είναι η αίσθηση σεξουαλικής κυριότητας.
“Παρότι το αλκοόλ συχνά θεωρείται ότι είναι ένας κοινός παράγοντας διάπραξης βίαιου εγκλήματος, πλακες πετρας ήταν τσιμεντοπλακες η λιγότερο κοινή απάντηση που έδωσαν οι ερωτηθέντες”, σύμφωνα με την έρευνα.
Η έρευνα αποπειράθηκε επίσης να εξετάσει το θέμα του βιασμού με θύματα άνδρες.
Στο Μπανγκλαντές, την Κίνα και την Ινδονησία, περίπου το 2% των ερωτηθέντων παραδέχτηκαν ότι έχουν βιάσει άλλον άνδρα, ενώ στη Σρι Λάνκα και την Καμπότζη το ποσοστό ανέρχεται, κατά μέσον όρο, σε 3% με 4% και στην Παπούα Νέα Γουιένα σε 8%.
Όπως προκύπ ΤΕΙ, η Παπούα Νέα Γουινέα έχει σχετικά χαμηλό επίπεδο ισότητας των δύο φύλων, έλλειψη νομοθεσίας κατά του βιασμού, ενώ οι πρόσφατες συγκρούσεις έχουν οδηγήσει στην αποδοχή της βίας, εξηγεί η Φούλου.
Η έκθεση διαπίστωσε ότι περίπου το 72% με 97% των ανδρών που παραδέχτηκαν ότι έχουν βιάσει δεν αντιμετώπισαν τις συνέπειες του νόμου.
ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΚΕΣ Γαλλία: Διαδηλώσεις για τις μεταρρυθμίσεις στο συνταξιοδοτικό
Η μεταρρύθμιση που προωθεί ο Γάλλος πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ και η οποία θα συζητηθεί στο κοινοβούλιο τον επόμενο μήνα έχει ως στόχο να περιοριστεί το ετήσιο έλλειμμα των συνταξιοδοτικών ταμείων
Χιλιάδες άνθρωποι διαδήλωσαν σήμερα σε όλη τη Γαλλία διαμαρτυρόμενοι για τις σχεδιαζόμενες μεταρρυθμίσεις στο συνταξιοδοτικό σύστημα της χώρας.
Από τη Μασσαλία μέχρι τη Λιόν κι από τη Νάντη μέχρι την Τουλούζη, εργάτες, δημόσιοι υπάλληλοι και φοιτητές έκαναν πορείες σε ένδειξη διαμαρ τυρίας για την πρόταση της κυβέρνησης περί σταδιακής αύξησης, από τα 41,5 σήμερα στα 43, των ετών εργασίας που απαιτούνται ώστε να δικαιούνται πλήρη σύνταξη.
Τα τέσσερα εργατικά συνδικάτα που οργάνωσαν τις διαδηλώσεις και τις απεργίες σχεδιάζουν μια μεγαλύτερη διαδήλωση, αργότερα σήμερα, στο Παρίσι. Μέχρι στιγμής πάντως οι κινητοποιήσεις και οι στάσεις εργασίας δεν έχουν προκαλέσει σημαντικά προβλήματα στα δρομολόγια των τρένων και των άλλων μέσων μεταφοράς.
Η μεταρρύθμιση που προωθεί ο Γάλλος πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ και η οποία θα συζητηθεί στο κοινοβούλιο τον επόμενο μήνα έχει ως στόχο να περιοριστεί το ετήσιο έλλειμμα των συνταξιοδοτικών ταμείων που προβλέπεται ότι, εάν συνεχιστεί η παρούσα κατάσταση θα εκτοξευτεί στα 20 δισεκατομμύρια ευρώ μέχρι το 2020.
Βασικός στόχος είναι να επεκταθεί η περίοδος καταβολής εισφορών στα 43 χρόνια μέχρι το 2035.
Ο Επίτροπος Οικονομικών και Νομισματικών Υποθέσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης Όλι Ρεν, σε συνέντευξή του στην Εφημερίδα Λε Φιγκαρό εκφράστηκε θετικά για τη μεταρρύθμιση, προειδοποιώντας ωστόσο ταυτόχρονα τον Ολάντ να φροντίσει να μην αυξηθεί το ήδη υψηλό κόστος εργασίας. “Είναι μια μεταρρύθμιση α-λα γαλλικά που οδεύει προς τη σωστή κατεύθυνση”, είπε χαρακτηριστικά.
ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΚΕΣ
source: http://www.newsbomb.gr/gossip/story/364939/giorgos-mazonakis-eho-kanei-sex-se-dimosio-horo
ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΚΕΣ…