ΗΛΙΑΚΟΙ ΘΕΜΡΟΣΙΦΩΝΕΣ ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ τιμεσ ηλιακων ηλιακοι θερμοσιφωνες τιμοκαταλογος ηλιακοσ θερμοσιφωνασ θεσσαλονικη ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ Επιστήμονες από την ηλιακα θερμοσιφωνα θεσσαλονικη Σκωτία και ηλιακοσ ηλιακός θερμοσίφωνας τριπλής ενέργειας τιμές φουρνοσ τον Καναδά ανατρέπουν όσα ξέραμε για τον σωστό τρόπο καθίσματος: ηλιακοι θερμοσιφωνες βολος εγκατασταση ηλιακου θερμοσιφωνα «Το να κάθεται κάποιος με ίσια την πλάτη βλάπτει την σπονδυλική ηλιακοι θερμοσιφωνεσ ηλιακα θερμοσιφωνα θεσσαλονικη τιμεσ στήλη» λένε…”
Είναι λάθος να κάθεστε με ίσια την πλάτη λένε οι ειδικοί! ΗΛΙΑΚΟΙ ΘΕΜΡΟΣΙΦΩΝΕΣ ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ
Επιστήμονες από την Σκωτία και τον Καναδά ανατρέπουν όσα ξέραμε για τον σωστό τρόπο καθίσματος: «Το να κάθεται κάποιος με ίσια την πλάτη βλάπ ΤΕΙ την σπονδυλική στήλη» λένεΜέχρι τώρα πιστεύαμε ότι ο καλύτερος τρόπος για να κάτσει κανείς στο γραφείο είναι να έχει την πλάτη του ίσια-δηλαδή σε κλίση 90 μοιρών. Ωστόσο, τα δεδομένα άλλαξαν σύμφωνα με μία νέα έρευνα που πραγματοποίησαν ερευνητές από την Σκωτία και τον Κανάδα που κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι η σωστή στάση του σώματος είναι το να γέρνει κανείς ελαφρά το σώμα του πίσω στην καρέκλα με την πλάτη του να σχηματίζει αμβλεία γωνία σε κλίση 135 μοιρών.
«Το να κάθεται κάποιος με ίσια την πλάτη βλάπ ΤΕΙ την σπονδυλική στήλη» λένε οι ειδικοί που χρησιμοποίησαν στην έρευνα μία νέα μορφή μαγνητικής τομογραφίας. Όπως έδειξε η νέα μαγνητική τομογραφία, το να καθόμαστε με ίσια την πλάτη στο κάθισμα μπορεί να προκαλέσει πόνο χαμηλά.
Η έρευνα πραγματοποιήθηκε στο Woodend Hospital στο Αμπερντήν στην Σκωτία και συμμετείχαν σε αυτή 22 εθελοντές που δεν αντιμετώπιζαν κανένα πρόβλημα με την πλάτη τους. Στο πλαίσιο της μελέτης, οι εθελοντές πήραν τρεις διαφορετικές θέσεις: στην πρώτη έγερναν μπροστά, πλησιάζοντας το πάνω μέρος του σώματος τους στο γραφείο, στη δεύτερη κάθονταν σε ορθή γωνία 90 μοιρών και στην τρίτη έγερναν πίσω στην καρέκλα σχηματίζοντας με τον κορμό τους μία αμβλεία γωνία 135 μοιρών.
Όπως αποδείχτηκε από τις μετρήσεις, η χαλαρή θέση (των 135 μοιρών) είναι αυτή που καταπονεί λιγότερο τη σπονδυλική στήλη, σε αντίθεση με τις άλλες δύο.
«Ένας στους τρεις, υποφέρει από πόνους χαμηλά στην πλάτη λόγω της καθιστικής ζωής. Τα σώματα δεν έχουν κατασκευαστεί για να κάθονται!» τόνισε ο Rishi Loatey μέλος της Βρετανικής Ένωσης Χειροπρακτικών.
Σύμφωνα με τα στοιχεία που έφερε στο φως η Βρετανική Ένωση Χειροπρακτικών το 32% του πληθυσμού περνάει περισσότερες από δέκα ώρες καθημερινά στην καρέκλα ενώ οι μισοί από αυτούς δεν αφήνουν ούτε λεπτό τα γραφεία τους. Τα δύο τρίτα του ποσοστού, κάθονται και αφού τελειώσουν την δουλειά τους στο γραφείο, επιστρέφοντας στο σπίτι.
ΗΛΙΑΚΟΙ ΘΕΜΡΟΣΙΦΩΝΕΣ ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΗΛΙΑΚΟΙ ΘΕΜΡΟΣΙΦΩΝΕΣ ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ Σοκ στην Κρήτη: Η μία αυτοκτονία μετά την άλλη
Ηράκλειο: 27χρονος κρεμάστηκε με τη ζώνη του – Χανιά: 61χρονος αυτοπυροβολήθηκε με καραμπίναΝεκρός βρέθηκε ένας 27χρονος από τη Λιθουανία, σε διαμέρισμα στην περιοχή της Αμμουδάρας, περίπου στις 00.30 μετά τα μεσάνυχτα.
Ο νέος άνδρας κρεμάστηκε μέσα στη ντουλάπα του με τη ζώνη του, ενώ είχε προηγηθεί καβγάς με την κοπέλα του.
Τις συνθήκες της αυτοχειρίας ερευνά η Αστυνομία.
Πηγή: Cretalive.gr
Και δεύτερη αυτοκτονία μέσα σε λίγες ώρες
Το πρώτο σοκ από την αυτοκτονία του νεαρού, διαδέχεται ένα δεύτερο σοκ, αφού όπως αποκαλύφθηκε άλλος ένας συμπολίτης μας έβαλε τέλος στη ζωή του στον Αποκόρωνα Χανίων.
Πρόκειται για έναν 61χρονο άντρα ο οποίος το πρωί εντοπίστηκε νεκρός μέσα σε μια λίμνη αίματος στο σπίτι συγγενικού του προσώπου στο χωριό Αμυγδάλου Καλαμίτσι στον Αποκόρωνα Χανίων..
Ο αυτόχειρας, προκάλεσε το θάνατό του με καραμπίνα καταφέροντας το μοιραίο χτύπημα στο πάνω μέρος του σώματός του, και συγκεκριμένα στη μασχάλη.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr, ο 61χρονος άφησε σημείωμα με το οποίο ζητά συγγνώμη από τους οικείους του και εξηγεί ότι δεν άντεχε άλλο τα οικονομικά του προβλήματα.
Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, αναφέρουν ότι ο άτυχος άντρας έπασχε από την επάρατο νόσο.
Στο σημείο σπεύδει Αστυνομική δύναμη ενώ η σορός του 61χρονου θα διακομισθεί στο νοσοκομείο Χανίων για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.
Πηγή: Flashnews.gr
ΗΛΙΑΚΟΙ ΘΕΜΡΟΣΙΦΩΝΕΣ ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ Η Scarlett λάμπει και στο κινηματογραφικό φεστιβάλ του Τορόντο
Στη δεύτερη αυτή εμφάνιση η Johansson έκλεψε την παράσταση καθώς έλαμπε μέσα στο ασύμμετρο φόρεμά της, Vivienne Westwood, το οποίο είχε συνδυάσει με Roger Vivier παπούτσια και υπέροχα κοσμήματα Tiffany&Co.Ιδιαίτερα ντροπαλή εμφανίστηκε αυτές τις μέρες η ηθοποιός Scarlett Johansson στο Τορόντο του Καναδά, στο 2013 Toronto Film Festival, καθώς οι φωτογράφοι προσπαθούσαν να εστιάσουν στο δαχτυλίδι και εκείνη αντιδρούσε κρύβοντας το χέρι της.
Η 29χρονη σταρ, η οποία πριν από λίγες μέρες ανακοίνωσε τον αρραβώνα της με τον Γάλλο φίλο της, τον 31χρονο Romain Dauriac, έχει εμφανιστεί δυο φορές μέχρι τώρα στο Τορόντο. Την πρώτη επισκέφτηκε για συνέντευξη το Variety Studio, φορώντας ένα φόρεμα Sachin+Babi, που παρέπεμπε στη δεκαετία του ‘40, και μαύρα, όχι ιδιαίτερα κομψά, παπούτσια, και τη δεύτερη στην πρεμιέρα της ταινίας της «Under the Skin», που, όπως ξέρουμε, δεν έτυχε και της καλύτερης αποδοχής στη Βενετία.
Στη δεύτερη αυτή εμφάνιση έκλεψε την παράσταση καθώς έλαμπε μέσα στο ασύμμετρο φόρεμά της, Vivienne Westwood, το οποίο είχε συνδυάσει με Roger Vivier παπούτσια και υπέροχα κοσμήματα Tiffany&Co.
Και μπορεί η Scarlett να λάμπει λόγω της προσωπικής της ζωής, τα μίντια όμως την κατηγορούν ότι η ανακοίνωση του αρραβώνα της χρονικά μόνο τυχαία δεν είναι καθώς συνέπεσε με τις πρεμιέρες της ταινίας της σε Βενετία και Τορόντο.
ΗΛΙΑΚΟΙ ΘΕΜΡΟΣΙΦΩΝΕΣ ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ
source: http://www.protothema.gr/ugeia/article/324293/einai-lathos-na-katheste-me-isia-tin-plati-lene-oi-eidikoi/
ΗΛΙΑΚΟΙ ΘΕΜΡΟΣΙΦΩΝΕΣ ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ…
