Ρωσία Σύλληψη Σύλληψη ΜΕΙΚ ΑΠ Ιερέας κατηγορείται για παιδεραστία

ΜΕΙΚ ΑΠ Ένας Ρώσος κληρικός που συνδέεται απιστια απιστια με απιστια την ποδοσφαιρική ομάδα του Αντρέι Αρσάβιν, απιστια την Ζενίτ της απιστια Αγίας Πετρούπολης”

Ιερέας κατηγορείται για παιδεραστία ΜΕΙΚ ΑΠ

 

Ο Γκλεμπ Γκροζόφσκι, 34 ετών, ιερέας και πνευματικός του γενικού διευθυντή της ομάδας, καταζητείται για επιθέσεις σε βάρος δύο μικρών κοριτσιών, ηλικίας 9 και 12 ετών, τον περασμένο Ιούνιο στην Κω, σύμφωνα με τις εισαγγελικές αρχές.

Ένας εκπρόσωπος των ρωσικών αρχών δήλωσε στο πρακτορείο Ιντερφάξ ότι ο Γκροζόφσκι, σε βάρος του οποίου έχει εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης, σήμερα βρίσκεται στο Ισραήλ.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εισαγγελίας οι κατηγορίες με τις οποίες βαρύνεται ο ιερέας αφορούν τις επιθέσεις σε βάρος των δύο παιδιών σε μια παιδική κατασκήνωση μιας ορθόδοξης οργάνωσης στην Κω. Φέρεται όμως να έχει προβεί σε παρόμοιες πράξεις και στην Αγία Πετρούπολη.

Ο Γκροζόφσκι συνεργαζόταν με μια οργάνωση για την προστασία των ορφανών παιδιών, πρέσβης της οποίας στη Ρωσία είναι ο Αρσάβιν, ανέφεραν τα ρωσικά μέσα ενημέρωσης.

Η ομάδα ωστόσο σε ανακοίνωσή της τονίζει ότι η υπόθεση αυτή δεν έχει καμία σχέση με το ποδόσφαιρο και τις δραστηριότητές της. “ απιστια Όλοι ξέρουν ότι ο Γκλεμπ απιστια Γκροζόφσκι υπήρξε μαθητής στη σχολή ποδοσφαίρου της απιστια Αγίας Πετρούπολης και επομένως δεν αποτελεί έκπληξη ότι οι ποδοσφαιριστές απιστια της Ζενίτ απευθύνονταν σ’ εκείνον με την ιδιότητά του ιερέα“, σημειώνεται στην ανακοίνωση.

Λόγω της έρευνας που διεξάγεται σε βάρος του ο ιερέας έχει απομακρυνθεί από τα καθήκοντά του, δήλωσε στο πρακτορείο Ria Novosti ένας εκπρόσωπος της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας, ο Αλεξέι Μπόλτσκοφ.

ΜΕΙΚ ΑΠ ΜΕΙΚ ΑΠ ΔΟΕ: Δεν υπάρχουν λεφτά ούτε για κιμωλίες

Οι δάσκαλοι ζητούν να δοθεί άμεσα λύση στα με γάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν – Γ.Μιχελάκης: Θα προσπαθήσουμε να δώσουμε και την 4η δόση της επιχορήγησης

Άμεση λύση στα με γάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει η δημόσια εκπαίδευση και τα οποία απειλούν να τινάξουν στον «αέρα» τη νέα σχολική χρονιά, που ξεκινάει αύριο, ζήτησαν οι δάσκαλοι από τον υπουργό Εσωτερικών Γιάννη Μιχελάκη, με τον οποίο συναντήθηκαν σήμερα.

Το Δ.Σ.της ΔΟΕ ανέφερε με λεπτομέρειες όλα τα ανοικτά «μέτωπα» που θα κληθούν να αντιμετωπίσουν οι εκπαιδευτικοί με το άνοιγμα των σχολείων, όπως είναι η υπολειτουργία των σχολικών επιτροπών και η αδυναμία τους λόγω της υποχρηματοδότησης να εκπληρώσουν τις συσσωρευμένες υποχρεώσεις τους (θέρμανση, πληρωμή λογαριασμών ΟΤΕ, ΔΕΗ, αγορά κιμωλιών και αναλώσιμων, κ.α.), η απουσία καθαριστριών, σχολικών τροχονόμων και σχολικών φυλάκων από τα σχολεία, η μετακίνηση των μαθητών και οι πειθαρχικές διατάξεις που «προκαλούν διωγμούς και αδικία».

Από την πλευρά του, ο κ. Μιχελάκης ανέφερε, σύμφωνα με την Ομοσπονδία ότι σε ό,τι αφορά τις λειτουργικές δαπάνες έχει διατεθεί από το υπουργείο Εσωτερικών το ποσό των 21,4 εκατ. ευρώ και ότι θα γίνει προσπάθεια για χορήγηση της 4ης δόσης της επιχορήγησης.

Για το θέμα των καθαριστριών δήλωσε πως έχει κατατεθεί τροπολογία στο νομοσχέδιο για το νέο Λύκειο που προβλέπει την παράταση των συμβάσεων για δυο χρόνια, ενώ παράταση συμβάσεων ανακοίνωσε και για το θέμα της μεταφοράς των μαθητών μέχρις ότου γίνει η προκήρυξη για νέες συμβάσεις.

Για το θέμα των σχολικών φυλάκων αναφέρθηκε στην πρόσληψη 3.800 φυλάκων μέσω κονδυλίων του ΕΣΠΑ, ενώ για τους σχολικούς τροχονόμους δήλωσε ότι έχει διατεθεί έ<a href="http:/ ΑστυνομίαΑστυνομίας σε περιπτώσεις που δεν είναι δυνατή η ύπαρξη σχολικού τροχονόμου. ΜΕΙΚ ΑΠ Γερμανία: Συνελήφθη ακροδεξιός που σχεδίαζε βομβιστικές επιθέσεις

Έρευνες στα σπίτια κι άλλων υπόπτων που εμπλέκονται σε επιθέσεις εναντίον αντιεξουσιαστών

Στη σύλληψη ενός 23χρονου δεξιού εξτρεμιστή, που φέρεται να σχεδίαζε επίθεση εναντίον πολιτικών του αντιπάλων, πυροδοτώντας μία βόμβα που θα ήταν κατασκευασμένη από αεροπλανάκι-μινιατούρα, ζωσμένο με εκρηκτικά, προχώρησε η γερμανική Αστυνομία.

Ο συλληφθείς κατηγορείται πως υποκίνησε έναν άλλον άνδρα, 42 ετών, να κατασκευάσει τον εκρηκτικό μηχανισμό, όπως ανακοίνωσαν η Αστυνομία και η εισαγγελία της Στουτγάρδης. Ο άνδρας που συνελήφθη είχε συμμετάσχει στη διαδήλωση της αντιμεταναστευτικής ομάδας Die Rechte στις 31 Αυγούστου, κατά την διάρκεια της οποίας είχε πετάξει κροτίδες εναντίον ομάδας αντιεξουσιαστών που πραγματοποιούσαν αντιδιαδήλωση, προκαλώντας τον τραυματισμό πέντε ανθρώπων.

Στο μεταξύ συνεχίζονται οι έρευνες σε βάρος δύο ακόμη υπόπτων, 22 και 24 ετών, που φέρονται να εμπλέκονται στην ίδια υπόθεση. Έρευνες έχουν γίνει στα σπίτια τους, που βρίσκονται στο κρατίδιο της Βάδης-Βυρ Τεμβέργης.

Εξάλλου η Αστυνομία βρήκε εκρηκτικά υλικά, χημικά προϊόντα και πολλά αεροπλάνα μινιατούρες στο σπίτι του 42χρονου άνδρα, που είναι γνωστός στον χώρο της άκρας δεξιάς. Ο άνδρας αυτός αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

ΜΕΙΚ ΑΠ

source: http://www.newsbomb.gr/diethnh/story/366814/iereas-katigoreitai-gia-paiderastia




ΜΕΙΚ ΑΠ…

Leave a Reply