ρούχα YouTube ρούχα ΕΠΙΠΛΑ Το πάρτι της Isabel Marant για την συλλογή της στο Παρίσι

ΚΡΕΒΑΤΟΚΑΜΑΡΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΒΟΛΟΣ, https://siarras.gr/ATHENS-0000000017-krevatokamares-prosfores-volos.html. ΕΠΙΠΛΑ Στις 14 Νοεμβρίου θα

χαρούν οι φασιονίστας όλου του κόσμου

τα ρούχα της Isabel Marant σε

πιο οικονομικές τιμές, ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΕΠΙΠΛΩΝ μέσα από την

σειρά που επιπλα βολος λανσάρει για ΚΡΕΒΑΤΟΚΑΜΑΡΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΒΟΛΟΣ το H&M….”

Το πάρτι της Isabel Marant για την συλλογή της στο Παρίσι ΕΠΙΠΛΑ

Στις 14 Νοεμβρίου θα

χαρούν οι φασιονίστας όλου του κόσμου

τα ρούχα της Isabel Marant σε

πιο οικονομικές τιμές, μέσα από την

σειρά που λανσάρει για το H&M.

Πάρα πολλοί

σελέμπριτις,φίλοι της σχεδιάστριας,

ανάμεσα τους οι Audrey Tautou, January Jones, Freida

Pinto, Astrid Bergès-Frisbey, Olga Kurylenko, Alice Dellal, Mélanie

Doutey και Lou Lesage, εμφανίστηκαν στο κόκκινο

χαλί του πάρτι, που έγινε φυσικά στη

γενέ ΤΕΙρα της Marant το

Παρίσι

για να γιορτάσουν τη νέα συνεργασία της

Γαλλίδας σχεδιάστριας με το σουηδικό

brand, σε ένα πάρτι που έμοιαζε

με συναυλία δρόμου όπου τραγούδησαν

οι Grandmaster Melle Mel και Rappers Delight, πρώην μέλη

των Sugarhill Gang.

«Θέλαμε να παρουσιάσουμε

τη συλλογή με τρόπο που να φαίνεται

αληθινός και ανεπίσημος, όχι με μια

θεαματική εκδήλωση στο κόκκινο χαλί:

έτσι βλέπω τη δουλειά μου. Σχεδιάζω για

όλους και εμπνέομαι συνέχεια από τον

κόσμο που βλέπω γύρω μου, γι’ αυτό μου

φαινόταν φυσικό να έχω για φόντο της

εκδήλωσης ένα αστικό σκηνικό. Και έπρεπε

 να είναι το Παρίσι, γιατί η πόλη είναι

μέρος του DNA μου», δήλωσε η Isabel Marant.

<iframe src="//www. YouTube.com/embed/Z9OEDwvOP8s” allowfullscreen=”” frameborder=”0″ height=”480″ width=”640″>

ΕΠΙΠΛΑ ΕΠΙΠΛΑ Βίντεο: Η Χρυσή Αυγή μετέτρεψε τελετή στις Θερμοπύλες σε ναζιστικό υπερθέαμα

«Οι πολιτικάντηδες με τα “burberry” ενοχλήθηκαν από την αρχαιοπρεπή τελετή», απαντά η Χρυσή Αυγή

Είχε δεν είχε η Χρυσή Αυγή κατάφερε, χωρίς ιδιαίτερο κόπο είναι η αλήθεια, να μεταβάλει μια τιμητική τελετή στις Θερμοπύλες προς τιμήν του Λεωνίδα και των συμπολεμιστών του, σε ένα εθνικιστικό σόου.

Τα μέλη του ακροδεξιού κόμματος συγκεντρώθηκαν στο χώρο όπου δόθηκε η μάχη των Θερμοπυλών με σκοπό να τιμήσουν το μεγάλο στρατάρχη και τους υπόλοιπους Έλληνες που έδωσαν τη ζωή τους για να σταματήσουν την προέλαση των Περσών. Αυτό όμως που ξεκίνησε ως τιμητική τελετή, εξελίχθηκε σε ένα ναζιστικό, παραστρατιωτικό υπερθέαμα. Οι παρευρίσκοντες σχημάτισαν έναν μαίανδρο και ανάβοντας δαυλούς εκτελούσαν με θέρμη τα στρατιωτικά παραγγέλματα του Ηλία Κασιδιάρη, ενώ τραγουδούσαν τον ύμνο της οργάνωσης.

Αυτό όμως δεν αρκούσε, καθώς οι συμμετέχοντες θέλοντας να δώσουν κλίμα… γηπέδου άναψαν δεκάδες καπνογόνα!

Το… πρωτότυπο πρόγραμμα απόδοσης τιμής στο Λεωνίδα περιελάμβανε και χαιρετισμό με υψωμένο το χέρι από τον Νίκο Μιχαλολιάκο, ο οποίος, σε λόγο που έβγαλε, καταφέρθηκε κ ΕλλάδαΕλλάδας και φυσικά αποθεώθηκε από τα μέλη του κόμματός του.

<iframe src="http://www. YouTube.com/embed/N0MnK8jYluQ?feature=player_embedded” allowfullscreen=”” frameborder=”0″ height=”360″ width=”640″>

<iframe src="http://www. YouTube.com/embed/5Fy1M1AhdWs?feature=player_embedded” allowfullscreen=”” frameborder=”0″ height=”360″ width=”640″>

Τι απαντά η Χρυσή Αυγή

Πάντως, έπειτα από το σάλο που προκλήθηκε με το εθνικιστικό σόου στις Θερμοπύλες και την έκταση που πήρε το θέμα, η Χρυσή Αυγή εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία κάνει λόγο για έναν «οχετό ύβρεων και άθλιας παραπληροφόρησης» κατά του Εθνικιστικού Κινήματος.

«Οι πολιτικάντηδες με τα “burberry” που χαζογελάνε στις τηλεοπτικές κάμερες, ασφαλώς ενοχλήθηκαν από την αρχαιοπρεπή τελετή της Χρυσής Αυγής», αναφέρει η Χρυσή Αυγή και συνεχίζει προσθέτοντας ότι, «αυτοί που στέλνουν τις κομματικές τους νεολαίες στην Μύκονο για “clubbing”, πολεμούν τους νέους Εθνικιστές που τιμούν τον Λεωνίδα στις Θερμοπύλες».

«Η Χρυσή Αυγή προσηλωμένη στις αιώνιες αξίες του Ελληνισμού, θα συνεχίσει να αποδίδει τιμές στους Πατέρες, με την αισθητική και τα σύμβολα που γέννησε ο αρχαίος ελληνικός κόσμος και συνεχίζουν να εμπνέουν ακόμα και στο άχρωμο σήμερα.», καταλήγει. ΕΠΙΠΛΑ Απεργία διαρκείας στα σχολεία- “Λουκέτα” σε ΑΕΙ

Σε αναβρασμό ο χώρος της Παιδείας μετά την απόφαση της ΟΛΜΕ για πενθήμερες επαναλαμβανόμενες απεργίες από τις 16 Σεπ Τεμβρίου.

Κοινό ΒΗΜΑτισμό με τους καθηγητές της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης αποφάσισαν οι δάσκαλοι, στη διάρκεια συνάντησης της ΟΛΜΕ με τη ΔΟΕ.

Απεργία στις 16 και 17 Σεπ Τεμβρίου ανακοίνωσαν και οι ιδιωτικοί εκπαιδευτικοί.

“Λουκέτο” και στο Καποδιστριακό για μία εβδομάδα, καθώς εργαζόμενοι και καθηγητές αντιδρούν στο σχέδιο διαθεσιμότητας.

Κλειστά, επίσης, τα περισσότερα ΑΕΙ και Α ΤΕΙ.

Για το απόγευμα έχει προγραμματιστεί πανελλαδική συγκέντρωση στα γραφεία της ΟΛΜΕ και πορεία στο Σύνταγμα.

Οι καθηγητές ψήφισαν για πενθήμερες επαναλαμβανόμενες απεργίες, στη μαραθώνια συνεδρίασή τους η οποία ολοκληρώθηκε αργά το βράδυ της Δευτέρας.

Υπέρ της συγκεκριμένης πρότασης ψήφισαν 72 ΕΛΜΕ από τις 85 που έλαβαν μέρος στη συνεδρίαση.

Μιλώντας στους καθηγητές ο πρόεδρος της ΟΛΜΕ, Θέμης Κοτσιφάκης, – ο οποίος τέθηκε επίσης στο πρόγραμμα κινητικότητας / διαθεσιμότητας – ανέφερε πως από τις συνελεύσεις βγαίνει το συμπέρασμα πως ο κλάδος οδεύει σε μεγάλο απεργιακό αγώνα διαρκείας από τις 16 του μήνα.

“Η κατάσταση ΕΠΙΠΛΑ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ θα είναι δύσκολη. Αντιλαμβανόμαστε όλοι τις δικές μας ευθύνες. Όμως θα πρέπει αυτή τη φορά να βγούμε μπροστά” ανέφερε σύμφωνα με πληροφορίες.

Διαβάστε: Σε απεργία διαρκείας οι καθηγητές

 

Ο υπουργός Παιδείας Κ. Αρβανιτόπουλος έχει διαμηνύσει ότι η κυβέρνηση δεν θα προχωρήσει σε πολιτική επιστράτευση των εκπαιδευτικών.

<iframe width="560" height="315" frameborder="0" src="http://www. YouTube.com/embed/Ml3RBYKbz30?feature=player_embedded”>

“Λουκέτο” στο Καποδιστριακό

Αναστολή της λειτουργίας του πανεπιστημίου Αθηνών για μία εβδομάδα αποφάσισε η σύγκλητος σε συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη, καθώς επίκειται η υπαγωγή 1.600 διοικητικών υπαλλήλων σε διαθεσιμότητα ως τις 20 Σεπ Τεμβρίου, με αποτέλεσμα να βρίσκονται στον αέρα οι εγγραφές που ξεκινούν στις 11 Σεπ Τεμβρίου.

Απεργία ως τις 16 του μήνα αποφάσισαν οι καθηγητές στο Μετσόβιο, ενώ στις κινητοποιήσεις συμμετέχουν και οι διοικητικοί υπάλληλοι του ΑΠΘ και του πανεπιστημίου Μακεδονίας.

Σε αναστολή της λειτουργίας τους έχουν προχωρήσει ΤΕΙ σε όλη τη χώρα.

Ευ. Βενιζέλος

Να επικρατήσει στοιχειώδης κοινωνική υπευθυνότητα και τα σχολεία να μείνουν ανοικτά, ζήτησε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Ευ. Βενιζέλος, μιλώντας στον Αlpha 9,89.

“Θα συναντηθώ επιπλα βολος με τη διδασκαλική ομοσπονδία, ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΕΠΙΠΛΩΝ τα σχολεία πρέπει να είναι ανοιχτά, ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΕΠΙΠΛΑ ΒΟΛΟΣ να κάνουν τα παιδιά τα ΕΠΙΠΛΟ μαθήματα τους”, είπε.

Διαβάστε:

<br / Σε συστράτευση καλεί η ΟΛΜΕ γονείςγονείς και μαθητές

  • Νέες αλλαγές στο νομοσχέδιο για το Νέο Λύκειο
  • Εκτός τα θρησκευτικά από την Γ’ Λυκείου των ΕΠΑΛ
  • ΕΠΙΠΛΑ

    source: http://www.protothema.gr/life-style/fashion/article/322650/missing-friendly-url/




    ΕΠΙΠΛΑ…

    Leave a Reply