πρωτάθλημα Ισπανία πρωτάθλημα ΔΙΑΖΥΓΙΟ Σύνταξη στα 75 για Αραγονιές

ΔΙΑΖΥΓΙΟ Σχεδόν για τέσσερις δεκαετίες υπηρέτησε το άθλημα ως τεχνικός ο Λουΐς Αραγονές, ο οποίος για άλλα 17 υπήρξε και ποδοσφαιριστής, αλλά αποφάσισε πλέον να αποσυρθεί από το……

Σύνταξη στα 75 για Αραγονιές ΔΙΑΖΥΓΙΟ Εγκαταλείπει τους πάγκους ο ισπανός προπονητής

Σχεδόν για τέσσερις δεκαετίες υπηρέτησε το άθλημα ως τεχνικός ο Λουΐς Αραγονές, ο οποίος για άλλα 17 υπήρξε και ποδοσφαιριστής, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ αλλά αποφάσισε πλέον να αποσυρθεί από το χώρο.

«Πλέον, είναι δύσκολο για μένα προπονήσω και πάλι. Οπότε μπορούμε να το πούμε. Αποσύρομαι» δήλωσε ο Ισπανός, ο οποίος πάντως παρέμενε ανενεργός από το 2009 όταν και έφυγε από τη Φενερμπαχτσέ.

Κατά τη διάρκεια της καριέρας του πέρασε από τους πάγκους πολλών ισπανικών ομάδων, γνωρίζοντας τις μεγαλύτερες επιτυχίες του με την Ατλέτικο Μαδρίτης στον πάγκο της οποίας βρέθηκε σε τέσσερις διαφορετικές περιόδους.

Με τους «ροχιμπλάνκος» κατέκτησε ένα πρωτάθλημα (1977), τρία Κύπελλα (1976, 1985, 1992), ένα Σούπερ Καπ Ισπανίας (1985) κι ένα Διηπειρωτικό Κύπελλο (1974), ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ενώ με την Μπαρτσελόνα πανηγύρισε το Κύπελλο του 1988.

Η μεγαλύτερη επιτυχία του πάντως ήρθε με την εθνική Ισπανίας το 2008 και την κατάκτηση του EURO που αποτέλεσε το πρώτο βήμα για την ολοκληρωτική κυριαρχία των «φούριας ρόχας» τα επόμενα χρόνια στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο.

Πηγή: Sport-fm.gr

ΔΙΑΖΥΓΙΟ ΔΙΑΖΥΓΙΟ Πικέ: «Ήμασταν σκλάβοι του τίκι-τάκα»

Ο Ζεράρντ Πικέ σε συνέντευξη του τάχθηκε υπέρ της αλλαγής στον τρόπο παιχνιδιού που προσπαθεί να φέρει στην Μπαρτσελόνα ο Τάτα Μαρτίνο, δηλώνοντας ότι η ομάδα ήταν σκλαβωμένη στο «τίκι-τάκα».

Ο Ζεράρντ Πικέ σε συνέντευξη του στον ιταλικό Τύπο τάχθηκε υπέρ της αλλαγής στον τρόπο παιχνιδιού που προσπαθεί να φέρει στην Μπαρτσελόνα ο Τάτα Μαρτίνο, δηλώνοντας ότι η ομάδα ήταν σκλαβωμένη στο «τίκι-τάκα».

«Τα τελευταία χρόνια είμαστε προπονητές μέσα από την ομάδα. Πριν τον Τίτο, τον Πεπ και είχαμε παραμείνει στον ίδιο τρόπο παιχνιδιού σαν να ήμασταν σκλαβωμένοι», τόνισε ο διεθνής Ισπανός τεχνικός αμυντικός και συνέχισε:

Διαβάστε περισσότερα εδώReuters: Παράνομο το σχέδιο φόρου στις χρηματοπιστωτικές συναλλαγές

Σύμφωνα με πόρισμα της νομικής υπηρεσίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης που περιήλθε στην κατοχή του Reuters

Παράνομο κρίνεται το σχέδιο 11 κρατών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης να επιβάλουν φόρο επί των χρηματοπιστωτικών συναλλαγών, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ σύμφωνα με γνωμοδότηση νομικών εκπροσώπων της Ε.Ε, σύμφωνα με τηλεγράφημα του πρακτορείου Reuters.

Η 14σέλιδη γνωμάτευση, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ που περιήλθε στην κατοχή του Reuters, θα καταστήσει δύσκολη την εφαρμογή του μέτρου σε 11 κράτη-μέλη από το 2014. Στόχος του είναι να καταβάλουν οι τράπεζες περίπου 35 δισ. ευρώ το χρόνο, ως αντάλλαγμα για την ενίσχυση που έλαβαν από τους φορολογούμενους κατά τη διάρκεια της οικονομικής κρίσης του 2007-2009.

Αντιθέτως, η έκθεση θα γίνει δεκτή με ικανοποίηση από το Λονδίνο, το μεγαλύτερο χρηματοοικονομικό κέντρο της ΕΕ, που αντιτίθεται στην επιβολή του φόρου. Η Βρετανία και αρκετά ακόμα κράτη-μέλη της ΕΕ αρνήθηκαν να το εφαρμόσουν, κάτι που θέ ΤΕΙ εν αμφιβόλω το δικαίωμα των 11 κρατών να το υλοποιήσουν χωρίς τη συναίνεση των υπολοίπων.

Ο φόρος σχεδιάζεται να επιβληθεί στις μετοχές, τα ομόλογα, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ τα παράγωγα, τις συμφωνίες επαναγοράς και το δανεισμό τίτλων.

Υπέρ της εφαρμογής του έχουν ταχθεί η Ελλάδα, η Γερμανία, η Γαλλία, η Ιταλία, η Ισπανία, η Αυστρία, η Πορτογαλία, το Βέλγιο, η Εσθονία, η Σλοβακία και η Σλοβενία.

Οι νομικές υπηρεσίες της ΕΕ αναφέρουν, ωστόσο, στη γνωμοδότησή τους με ημερομηνία 6 Σεπ Τεμβρίου ότι το σχέδιο «υπερβαίνει τη δικαιοδοσία των κρατών-μελών για φορολόγηση βάσει των κανόνων του διεθνούς εθιμικού δικαίου».

Σύμφωνα με το έγγραφο, το σχέδιο δεν συνάδει με την συνθήκη της ΕΕ, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ «καθώς παραβιάζει τις φορολογικές αρμοδιότητες των κρατών μελών που δεν συμμετέχουν». Διαβάστε περισσότερα στο newmoney.gr

ΔΙΑΖΥΓΙΟ

source: http://www.newsbeast.gr/sports/arthro/617458/sudaxi-sta-75-gia-aragonies/




ΔΙΑΖΥΓΙΟ…

Leave a Reply