ΗΛΙΑΚΟΙ ΘΕΜΡΟΣΙΦΩΝΕΣ ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ Ο Κάλουμ ΜακΜάναμαν και η Γουίγκαν συμφώνησαν σε όλα για και ο ποδοσφαιριστής υπέγραψε καινούριο συμβόλαιο μέχρι το 2017……

Ανανέωσε ο ΜακΜάναμαν με Γουίγκαν ΗΛΙΑΚΟΙ ΘΕΜΡΟΣΙΦΩΝΕΣ ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ Υπέγραψε καινούριο συμβόλαιο μέχρι το 2017
Ο Κάλουμ ΜακΜάναμαν και η Γουίγκαν συμφώνησαν σε όλα για και ο ποδοσφαιριστής υπέγραψε καινούριο συμβόλαιο μέχρι το 2017.
«Είναι τέλεια νέα, και ένα σημάδι της πρόθεσής μας να εξασφαλίσουμε το μακροπρόθεσμο μέλλον της Γουίγκαν. Θέλουμε να κρατήσουμε στην ομάδα μας τα καλύτερα ταλέντα και ο Καλούμ είναι ένα από αυτά», επιλογη ηλιακου θερμοσιφωνα δήλωσε -μεταξύ άλλων- ο προπονητής της Γουίγκαν, ηλιακός θερμοσίφωνας skroutz Όουεν Κόιλ.
«Είμαι πολύ ευχαριστημένος που το μέλλον μου μπαίνει σε μια σειρά. Εδώ έκανα το ν Τεμπούτο μου, έκανα ένα διάλειμμα από το ποδόσφαιρο και θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή που πίστεψε σε μένα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στους οπαδούς της ομάδας, sonne ηλιακοι για την υποστήριξη τους σε κάθε παιχνίδι, ηλιακός θερμοσίφωνας ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΚΑΠΟΥΡΑΝΗΣ αυτό έκανε τη διαφορά σε μένα και την οικογένεια μου περήφανη. Σημαίνει πολλά για μένα» δήλωσε ο Κάλουμ ΜακΜάναμαν.
Στη συνέχεια είπε «Τώρα το μόνο που χρειάζεται είναι να βάλω το κεφάλι μου κάτω, ηλιακός θερμοσίφωνας ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΚΑΠΟΥΡΑΝΗΣ να συνεχίσω τη σκληρή δουλειά, να ελπίζω πως θα έχω πάντα μια θέση στην ομάδα και να κάνω ό,τι μπορώ για να επιτύχει η ομάδα μου».
Πηγή: sport-fm.gr
ΗΛΙΑΚΟΙ ΘΕΜΡΟΣΙΦΩΝΕΣ ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΗΛΙΑΚΟΙ ΘΕΜΡΟΣΙΦΩΝΕΣ ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ Παράταση στα εισιτήρια διαρκείας της ΑΕΚ
Να δώσουν παράταση στην διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της ομάδας μέχρι της 20 Σεπ Τεμβρίου αποφάσισαν οι διοικούντες την ΑΕΚ.
Οι άνθρωποι της Ένωσης, ηλιακα κενου βλέποντας το τεράστιο ενδιαφέρον που υπάρχει από τους οπαδούς της ομάδας, παρότι η ομάδα θα αγωνιστεί φέτος στην Γ΄ Εθνική, ηλιακοι θερμοσιφωνες ελκο αποφάσισαν να δώσουν τη δυνατότητα στον κόσμο να προμηθευτεί ετήσια κάρτα μέχρι και δύο μέρες πριν τη σέντρα του πρωταθλήματος και εννέα πριν το πρώτο επίσημο παιχνίδι στο ΟΑΚΑ. Σύμφωνα με την ενημέρωση της διοίκησης, έχουν διατεθεί ήδη περισσότερα από δέκα χιλιάδες εισιτήρια διαρκείας.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Λόγω της ζήτησης που υπάρχει από τους φιλάθλους της ομάδας μας και αφού ο πρώτος επίσημος αγώνας της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ θα πραγματοποιηθεί στις 29 Σεπ Τεμβρίου, ηλιακοι θερμοσιφωνες λαρισα παρατείνεται η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας μέχρι τις 20 Σεπ Τεμβρίου».
Πηγή: sport-fm.gr
ΗΛΙΑΚΟΙ ΘΕΜΡΟΣΙΦΩΝΕΣ ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΣΥΡΙΖΑ: ηλιακοι θερμοσιφωνες ηλιοακμη ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ Το πρωτογενές πλεόνασμα είναι «οφθαλμαπάτη»
Αντικρούει η Κουμουν Δούρου τα στοιχεία του υπουργείου Οικονομικών
«Οφθαλμαπάτη» χαρακτηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ τα στοιχεία του υπουργείου Οικονομικών για το πρωτογενές πλεόνασμα ύψους 2,9 δισ. ευρώ στο οκτάμηνο.
«Το πρωτογενές πλεόνασμα προκύπ ΤΕΙ κατ’ αρχήν με τη βοήθεια της δημιουργικής λογιστικής» σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ.
Αντικρούοντας τα στοιχεία του υπουργείου, η Κουμουν Δούρου υπογραμμίζει ότι το υπουργείο Οικονομικών κερδίζει:
– 683 εκατ. ευρώ από τη μη επιστροφή φόρων σε πολίτες και επιχειρήσεις
– 800 εκατ. ευρώ από τα έσοδα του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων (ΕΣΠΑ).
Την ίδια ώρα, nobel ηλιακα οι δαπάνες του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων είναι μικρότερες κατά 1,3 δισ. ευρώ έναντι του στόχου. Μόνο από τη χειραγώγηση του ΠΔΕ, ηλιοακμη ηλιακοι θερμοσιφωνεσ το υπουργείο Οικονομικών κερδίζει συνολικά 2,1 δισ. ευρώ.
– Δύο δισ. ευρώ από τις πρωτογενείς δαπάνες, γεγονός που έχει φέρει τη λειτουργία του Κράτους σε οριακό σημείο.
«Το υπουργείο Οικονομικών δεν έμεινε όμως σε αυτά. Προχώρησε και στην εγγραφή ποσού 1,5 δισ. ευρώ στον προϋπολογισμό από την επιστροφή των εσόδων των Κεντρικών Τραπεζών. Φαίνεται ότι και η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών δεν έχει διαβάσει το Μνημόνιο» παρατηρεί η αξιωματική αντιπολίτευση.
«Διότι στο Μνημόνιο αναφέρεται ξεκάθαρα ότι “μεταβιβάσεις που συνδέονται με την απόφαση του Eurogroup της 21ης Φεβρουαρίου 2012 σε σχέση με το εισόδημα των εθνικών κεντρικών τραπεζών της ζώνης του ευρώ… δεν θα πρέπει να μειώνουν την απαιτούμενη προσπάθεια δημοσιονομικής εξυγίανσης και δεν θα υπολογίζονται στην αξιολόγηση αυτών των στόχων» προσθέ ΤΕΙ ο ΣΥΡΙΖΑ.
Και καταλήγει: «Οι εκπρόσωποι της κυβέρνησης συνεχώς εγκαλούν τον ΣΥΡΙΖΑ για “μικροψυχία”, καθώς δεν αναγνωρίζει την επιτυχία για το πρωτογενές πλεόνασμα. Μόνο που η κυβέρνηση δεν αναζητά ουσιαστικό διάλογο για τα δημοσιονομικά, αλλά μόνο επαίνους. Αν ήθελε το πρώτο, δεν θα θόλωνε την εικόνα των δημοσιονομικών μεγεθών και δεν θα μετέθετε τα προβλήματα στο μέλλον, συνεχίζοντας την καταστροφική πολιτική της μείωσης των επενδυτικών δαπανών και τη μη επιστροφής φόρων».
ΗΛΙΑΚΟΙ ΘΕΜΡΟΣΙΦΩΝΕΣ ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ
source: http://www.newsbeast.gr/sports/arthro/602322/ananeose-o-makmanaman-me-gouigan/
ΗΛΙΑΚΟΙ ΘΕΜΡΟΣΙΦΩΝΕΣ ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ…
