ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Η Λίβερπουλ έχει κάνει εξαιρετικό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα κι ο Μπρένταν Ρότζερς θεωρεί πως η επάνοδος του Λουίς Σουάρες……

Ομαλή η επιστροφή του Σουάρες ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Η επάνοδός του στη δράση μετά την τιμωρία του δεν θα αναστατώσει τη Λίβερπουλ
Η Λίβερπουλ έχει κάνει εξαιρετικό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα κι ο Μπρένταν Ρότζερς θεωρεί πως η επάνοδος του Λουίς Σουάρες δεν θα φέρει αναστάτωση. Ο Ουρουγουανός φορ εκτίει το Σάββατο απέναντι στη Σαουθάμπτον τη δέκατη και τελευταία αγωνιστική τιμωρίας από το περίφημο δάγκωμα του Μπράνισλαβ Ιβάνοβιτς.
«Ελπίζω η επάνοδός του να είναι ομαλή. Ασφαλώς θα υπάρχει μία περίοδος προσαρμογής για εκείνον, Ντετεκτιβ απιστια αλλά πραγματικά περιμένω πώς και πώς να τον έχω στη διάθεσή μου», δήλωσε ο προπονητής των «κόκκινων».
Ο Σουάρες, Γραφειο ντετεκτιβ που την περασμένη σεζόν είχε 23 γκολ στο πρωτάθλημα, ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΡΕΥΝΩΝ αναμένεται να κάνει ν Τεμπούτο απέναντι στη Μαν. Γιουνάιτεντ στο «Ολντ Τράφορντ» για το Λιγκ Καπ στις 25 Σεπ Τεμβρίου.
Πηγή: sport-fm.gr
ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Πικέ: ντετέκτιβ θεσσαλονίκη τιμές Ιδιωτικοί Ερευνητές Εξειδικευμένοι σε θέματα «Ήμασταν σκλάβοι του τίκι-τάκα»
Ο Ζεράρντ Πικέ σε συνέντευξη του τάχθηκε υπέρ της αλλαγής στον τρόπο παιχνιδιού που προσπαθεί να φέρει στην Μπαρτσελόνα ο Τάτα Μαρτίνο, δηλώνοντας ότι η ομάδα ήταν σκλαβωμένη στο «τίκι-τάκα».
Ο Ζεράρντ Πικέ σε συνέντευξη του στον ιταλικό Τύπο τάχθηκε υπέρ της αλλαγής στον τρόπο παιχνιδιού που προσπαθεί να φέρει στην Μπαρτσελόνα ο Τάτα Μαρτίνο, δηλώνοντας ότι η ομάδα ήταν σκλαβωμένη στο «τίκι-τάκα».
«Τα τελευταία χρόνια είμαστε προπονητές μέσα από την ομάδα. Πριν τον Τίτο, τον Πεπ και είχαμε παραμείνει στον ίδιο τρόπο παιχνιδιού σαν να ήμασταν σκλαβωμένοι», παντρεμενη απιστια τόνισε ο διεθνής Ισπανός τεχνικός αμυντικός και συνέχισε:
Διαβάστε περισσότερα εδώΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Με 2λιτρο κινητήρα το νέο Civic Type R
Οι πληροφορίες που αναφέραμε στο C+S στις 19 Ιουλίου επιβεβαιώθηκαν και η Honda επέλεξε τελικά ένα 2λιτρο turbo για να εξοπλίσει το νέο κορυφαίο Civic.
Στην ιαπωνική εταιρεία εγκατέλειψαν λοιπόν τα σχέδια για παρουσία ενός 1.6 turbo κάτω από το καπό του Type R. Η επίτευξη της επιθυμητής ισχύος (τουλάχιστον 280 PS όπως ανακοίνωσε η Honda) θα έρθει τελικά μέσω ενός 2λιτρου συνόλου.
Οι Ιάπωνες θέλουν το λανσάρισμα του νέου Type-R να συνοδευτεί από τον τίτλο του «ταχύτερου προσθιοκίνητου αυτοκινήτου παρ αγωγής» στην πίστα του Νίρμπουργκρινγκ. Για αυτό το λόγο έχουν γίνει εκτεταμένες δοκιμές στην «πράσινη κόλαση», με τον Ιταλό οδηγό της Honda στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αυτοκινήτων Τουρισμού, ντετεκτιβ χρεώσεις Γκαμπριέλε Ταρκουίνι, να συμμετέχει σε αυτές.
Το ρεκόρ κατέχει το Renault Megane RS Trophy των 265 PS, ντετεκτιβ τιμεσ θεσσαλονικη με 8:07.97 και σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Honda Motor ευρώπης το νέο Type R έχει πλησιάσει ήδη το χρόνο αυτό. Το λανσάρισμα του νέου Civic επιδόσεων στη γηραιά ήπειρο προγραμματίζεται για το 2015. Σύμφωνα με πληροφορίες, το σύστημα μετάδοσης του καυτού ιαπωνικού hatch θα αποτελείται από κιβώτιο διπλού συμπλέκτη, Ντετέκτιβ Ιωάννινα ενώ ο περιορισμός του βάρους σε κάτω από 1.200 kg θα συμβάλλει στην επίτευξη των επιθυμητών επιδόσεων.
ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ
source: ντετεκτιβ θεσσαλονικη τηλεφωνα http://www.newsbeast.gr/sports/arthro/584579/omali-i-epistrofi-tou-souares/
ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ…
