ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΚΕΣ ΓΙΑ ΧΤΙΣΙΜΟ ΚΑΙ ΔΑΠΕΔΑ Ο Κάλουμ ΜακΜάναμαν και η Γουίγκαν συμφώνησαν σε όλα για και ο ποδοσφαιριστής υπέγραψε καινούριο συμβόλαιο μέχρι το 2017……
Ανανέωσε ο ΜακΜάναμαν με Γουίγκαν ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΚΕΣ ΓΙΑ ΧΤΙΣΙΜΟ ΚΑΙ ΔΑΠΕΔΑ Υπέγραψε καινούριο συμβόλαιο μέχρι το 2017
Ο Κάλουμ ΜακΜάναμαν και η Γουίγκαν συμφώνησαν σε όλα για και ο ποδοσφαιριστής υπέγραψε καινούριο συμβόλαιο μέχρι το 2017.
«Είναι τέλεια νέα, πλακα πεζοδρομιου τιμη και ένα σημάδι της πρόθεσής μας να εξασφαλίσουμε το μακροπρόθεσμο μέλλον της Γουίγκαν. Θέλουμε να κρατήσουμε στην ομάδα μας τα καλύτερα ταλέντα και ο Καλούμ είναι ένα από αυτά», διακοσμηση εσωτερικων τοιχων δήλωσε -μεταξύ άλλων- ο προπονητής της Γουίγκαν, Πλάκες δαπέδου Όουεν Κόιλ.
«Είμαι πολύ ευχαριστημένος που το μέλλον μου μπαίνει σε μια σειρά. Εδώ έκανα το ν Τεμπούτο μου, έκανα ένα διάλειμμα από το ποδόσφαιρο και θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή που πίστεψε σε μένα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στους οπαδούς της ομάδας, για την υποστήριξη τους σε κάθε παιχνίδι, Σκεπή αυτό έκανε τη διαφορά σε μένα και την οικογένεια μου περήφανη. Σημαίνει πολλά για μένα» δήλωσε ο Κάλουμ ΜακΜάναμαν.
Στη συνέχεια είπε «Τώρα το μόνο που χρειάζεται είναι να βάλω το κεφάλι μου κάτω, επένδυση τοίχου να συνεχίσω τη σκληρή δουλειά, να ελπίζω πως θα έχω πάντα μια θέση στην ομάδα και να κάνω ό,τι μπορώ για να επιτύχει η ομάδα μου».
Πηγή: sport-fm.gr
ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΚΕΣ ΓΙΑ ΧΤΙΣΙΜΟ ΚΑΙ ΔΑΠΕΔΑ Συμφώνησε για ανανέωση ο Ρονάλντο!
Παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης μέχρι το 2018 θα παραμείνει ο Κριστιάνο Ρονάλντο, καθώς όπως αναφέρει η «As», ο μάνατζέρ του Ζόρζε Μέντες, συναντήθηκε με τον πρόεδρο, Φλορεντίνο Πέρεθ και συμφώνησαν.
Η ισπανική Εφημερίδα, αποκαλύπ ΤΕΙ την είδηση που ξεδιαλύνει οριστικά το τοπίο της παραμονής του Πορτογάλου σούπερ σταρ στο «Μπερναμπέου», συνδυάζοντας μάλιστα την συνάντηση του μάνατζέρ του με τον ισχυρό άνδρα της « βασίλισσας» και με τις δηλώσεις του «CR7» σε ραδιοφωνικό σταθμό της Πορτογαλίας.
«Φυσικά και απολαμβάνω το ποδόσφαιρο στη Μαδρίτη. Βρίσκομαι 4 χρόνια στο σύλλογο, οπότε θα ήθελα να συνεχίσω», ήταν επ’ ακριβώς τα λόγια του.
Διαβάστε περισσότερα στο sport-fm.gr ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΚΕΣ ΓΙΑ ΧΤΙΣΙΜΟ ΚΑΙ ΔΑΠΕΔΑ ΣΥΡΙΖΑ: Το πρωτογενές πλεόνασμα είναι «οφθαλμαπάτη»
Αντικρούει η Κουμουν Δούρου τα στοιχεία του υπουργείου Οικονομικών
«Οφθαλμαπάτη» χαρακτηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ τα στοιχεία του υπουργείου Οικονομικών για το πρωτογενές πλεόνασμα ύψους 2,9 δισ. ευρώ στο οκτάμηνο.
«Το πρωτογενές πλεόνασμα προκύπ ΤΕΙ κατ’ αρχήν με τη βοήθεια της δημιουργικής λογιστικής» σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ.
Αντικρούοντας τα στοιχεία του υπουργείου, επενδυση τοιχου με πετρα η Κουμουν Δούρου υπογραμμίζει ότι το υπουργείο Οικονομικών κερδίζει:
– 683 εκατ. ευρώ από τη μη επιστροφή φόρων σε πολίτες και επιχειρήσεις
– 800 εκατ. ευρώ από τα έσοδα του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων (ΕΣΠΑ).
Την ίδια ώρα, οι δαπάνες του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων είναι μικρότερες κατά 1,3 δισ. ευρώ έναντι του στόχου. Μόνο από τη χειραγώγηση του ΠΔΕ, το υπουργείο Οικονομικών κερδίζει συνολικά 2,1 δισ. ευρώ.
– Δύο δισ. ευρώ από τις πρωτογενείς δαπάνες, γεγονός που έχει φέρει τη λειτουργία του Κράτους σε οριακό σημείο.
«Το υπουργείο Οικονομικών δεν έμεινε όμως σε αυτά. Προχώρησε και στην εγγραφή ποσού 1,5 δισ. ευρώ στον προϋπολογισμό από την επιστροφή των εσόδων των Κεντρικών Τραπεζών. Φαίνεται ότι και η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών δεν έχει διαβάσει το Μνημόνιο» παρατηρεί η αξιωματική αντιπολίτευση.
«Διότι στο Μνημόνιο αναφέρεται ξεκάθαρα ότι “μεταβιβάσεις που συνδέονται με την απόφαση του Eurogroup της 21ης Φεβρουαρίου 2012 σε σχέση με το εισόδημα των εθνικών κεντρικών τραπεζών της ζώνης του ευρώ… δεν θα πρέπει να μειώνουν την απαιτούμενη προσπάθεια δημοσιονομικής εξυγίανσης και δεν θα υπολογίζονται στην αξιολόγηση αυτών των στόχων» προσθέ ΤΕΙ ο ΣΥΡΙΖΑ.
Και καταλήγει: «Οι εκπρόσωποι της κυβέρνησης συνεχώς εγκαλούν τον ΣΥΡΙΖΑ για “μικροψυχία”, καθώς δεν αναγνωρίζει την επιτυχία για το πρωτογενές πλεόνασμα. Μόνο που η κυβέρνηση δεν αναζητά ουσιαστικό διάλογο για τα δημοσιονομικά, αλλά μόνο επαίνους. Αν ήθελε το πρώτο, δεν θα θόλωνε την εικόνα των δημοσιονομικών μεγεθών και δεν θα μετέθετε τα προβλήματα στο μέλλον, συνεχίζοντας την καταστροφική πολιτική της μείωσης των επενδυτικών δαπανών και τη μη επιστροφής φόρων».
ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΚΕΣ ΓΙΑ ΧΤΙΣΙΜΟ ΚΑΙ ΔΑΠΕΔΑ
source: http://www.newsbeast.gr/sports/arthro/602322/ananeose-o-makmanaman-me-gouigan/
ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΚΕΣ ΓΙΑ ΧΤΙΣΙΜΟ ΚΑΙ ΔΑΠΕΔΑ…
