ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ – https://siarras.gr/ATHENS-0000000014-trapezaries-prosfores.html. ΕΠΙΠΛΑ Με τον Πάμπλο Γκαρσία να συμμετέχει στο κανονικό πρόγραμμα της προπόνησης συνεχίστηκε το πρωί η προετοιμασία του ΠΑΟΚ ενόψει του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης……

Στις επάλξεις ο Γκαρσία ΕΠΙΠΛΑ Συμμετείχε στο κανονικό πρόγραμμα της προπόνησης του ΠΑΟΚ
Με τον Πάμπλο Γκαρσία να συμμετέχει στο κανονικό πρόγραμμα της προπόνησης συνεχίστηκε το πρωί η προετοιμασία του ΠΑΟΚ ενόψει του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης.
Ο Ουρουγουανός μέσος που το τελευταίο διάστημα είχε ενοχλήσεις και δεν συμμετείχε στις προπονήσεις και στους αγώνες, έβγαλε ολόκληρο το πρωινό πρόγραμμα στη Τούμπα και τέθηκε στη διάθεση του Χουμπ Στέφενς ενόψει των επόμενων υποχρεώσουν του δικεφάλου του Βορρά.
Οι παίκτες του ΠΑΟΚ επιδόθηκαν σε ασκήσεις τεχνικής για την μεταβίβαση και την υποδοχή της μπάλας και τακτικής για την κυκλοφορία, την κατοχή και το πρέσινγκ στον αντίπαλο.
Ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης δεν συμμετείχε στην προπόνηση λόγω ίωσης, ενώ από το πρόγραμμα όπως είναι φυσικό έλειψαν οι διεθνείς.
Οι παίκτες και ο Ολλανδός τεχνικός ανανέωσαν το ραντεβού τους για το απόγευμα, καθώς το τεχνικό τιμ θέλει να εκμεταλλευτεί το διάστημα της διακοπής με έξτρα προπονήσεις για να παρουσιαστεί η ομάδα ακόμα καλύτερη στη συνέχεια.
Πηγή: sport-fm.gr
ΕΠΙΠΛΑ ΕΠΙΠΛΑ Ασία: ΚΡΕΒΑΤΟΚΑΜΑΡΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΒΟΛΟΣ Ένας στους τέσσερις άνδρες παραδέχεται ότι είναι βιαστής!
Στην Παπούα Νέα Γουινέα, περίπου το 62% των ερωτηθέντων παραδέχτηκαν ότι έχουν συνευρεθεί ερωτικά με γυναίκα χωρίς την συγκατάθεσή της…
Το ένα τέταρτο των Ασιατών παραδέχεται ότι έχει βιάσει γυναίκα, ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ σύμφωνα με έρευνα των Ηνωμένων Εθνών που πραγματοποιήθηκε σε έξι χώρες της περιοχής και δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα.
Στην Παπούα Νέα Γουινέα, περίπου το 62% των ερωτηθέντων παραδέχτηκαν ότι έχουν συνευρεθεί ερωτικά με γυναίκα χωρίς την συγκατάθεσή της, σύμφωνα με την έρευνα του ΟΗΕ.
“Τα συμπεράσματα της έκθεσης επιβεβαιώνουν την ύπαρξη της βίας κατά των γυναικών στην περιοχή. Και η βία είναι απολύτως συνδεδεμένη με την ανισότητα μεταξύ των δύο φύλων”, ΕΠΙΠΛΑ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΒΟΛΟΣ δήλωσε η Έμα Φούλου, εκ των επικεφαλής της έρευνας.
Η έκθεση με τίτλο “Γιατί Ορισμένοι Άνδρες Χρησιμοποιούν Βία Κατά των Γυναικών και Πώς Μπορούμε να το Αποφύγουμε;” βασίστηκε σε συνεντεύξεις που δόθηκαν κατά το διάστημα 2010-2013 από 10.000 άνδρες και 3.000 γυναίκες στο Μπανγκλαντές, την Καμπότζη, ΚΡΕΒΑΤΟΚΑΜΑΡΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ την Κίνα, την Ινδονησία, την Σρι Λάνκα και την Παπούα Νέα Γουινέα.
Η έκθεση παρείχε λεπτομερή στοιχεία για την βία που ασκούν οι άνδρες εις βάρος των γυναικών και τα κίνητρά τους.
Η περιοχή της Ασίας-Ειρηνικού επιλέχτηκε για την πρώτη τέτοια έκθεση κυρίως επειδή τα Ηνωμένα Έθνη διαθέτουν πολλά ενεργά προγράμματα για την αντιμετώπιση της βίας κατά των γυναικών στην Ασία.
Από την έρευνα προέκυψε ότι το ποσοστό σωματικής και σεξουαλικής βίας εις βάρος συζύγων και συντρόφων είναι υψηλό, καθώς στην Ινδονησία, για παράδειγμα, ΕΠΙΠΛΟ κυμαίνεται στο 26%, ενώ στην Παπούα Νέα Γουινέα στο 80%.
Μεταξύ των βιαστών που παραδέχονται την πράξη τους, το πιο κοινό κίνητρο που επικαλούνται είναι η αίσθηση σεξουαλικής κυριότητας.
“Παρότι το αλκοόλ συχνά θεωρείται ότι είναι ένας κοινός παράγοντας διάπραξης βίαιου εγκλήματος, ήταν η λιγότερο κοινή απάντηση που έδωσαν οι ερωτηθέντες”, σύμφωνα με την έρευνα.
Η έρευνα αποπειράθηκε επίσης να εξετάσει το θέμα του βιασμού με θύματα άνδρες.
Στο Μπανγκλαντές, ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΒΟΛΟΣ την Κίνα και την Ινδονησία, περίπου το 2% των ερωτηθέντων παραδέχτηκαν ότι έχουν βιάσει άλλον άνδρα, ενώ στη Σρι Λάνκα και την Καμπότζη το ποσοστό ανέρχεται, κατά μέσον όρο, σε 3% με 4% και στην Παπούα Νέα Γουιένα σε 8%.
Όπως προκύπ ΤΕΙ, η Παπούα Νέα Γουινέα έχει σχετικά χαμηλό επίπεδο ισότητας των δύο φύλων, έλλειψη νομοθεσίας κατά του βιασμού, ΚΡΕΒΑΤΟΚΑΜΑΡΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ενώ οι πρόσφατες συγκρούσεις έχουν οδηγήσει στην αποδοχή της βίας, ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ εξηγεί η Φούλου.
Η έκθεση διαπίστωσε ότι περίπου το 72% με 97% των ανδρών που παραδέχτηκαν ότι έχουν βιάσει δεν αντιμετώπισαν τις συνέπειες του νόμου.
ΕΠΙΠΛΑ Πικέ: ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΒΟΛΟΣ «Ήμασταν σκλάβοι του τίκι-τάκα»
Ο Ζεράρντ Πικέ σε συνέντευξη του τάχθηκε υπέρ της αλλαγής στον τρόπο παιχνιδιού που προσπαθεί να φέρει στην Μπαρτσελόνα ο Τάτα Μαρτίνο, δηλώνοντας ότι η ομάδα ήταν σκλαβωμένη στο «τίκι-τάκα».
Ο Ζεράρντ Πικέ σε συνέντευξη του στον ιταλικό Τύπο τάχθηκε υπέρ της αλλαγής στον τρόπο παιχνιδιού που προσπαθεί να φέρει στην Μπαρτσελόνα ο Τάτα Μαρτίνο, δηλώνοντας ότι η ομάδα ήταν σκλαβωμένη στο «τίκι-τάκα».
«Τα τελευταία χρόνια είμαστε προπονητές μέσα από την ομάδα. Πριν τον Τίτο, τον Πεπ και είχαμε παραμείνει στον ίδιο τρόπο παιχνιδιού σαν να ήμασταν σκλαβωμένοι», ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΒΟΛΟΣ τόνισε ο διεθνής Ισπανός τεχνικός αμυντικός και συνέχισε:
ΕΠΙΠΛΑ
source: http://www.newsbeast.gr/sports/arthro/592948/stis-epalxeis-o-garsia/
ΕΠΙΠΛΑ…
