πληροφορίες πληροφορίες πληροφορίες ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Τεχνικός του Πρώτου Θέματος κινδυνεύει να χάσει το μάτι του

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Σε «πεδίο μάχης» μετατράπηκε χθες μετά το απόγευμα η οδός Γρηγορίου Λαμπράκη όπου σημειώθηκαν σοβαρά επεισόδια με αφορμή τη……

Τεχνικός του Πρώτου Θέματος κινδυνεύει να χάσει το μάτι του ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Δέχθηκε δακρυγόνο στα χθεσινά επεισόδια στο Κερατσίνι

Σε «πεδίο μάχης» μετατράπηκε χθες μετά το απόγευμα η οδός Γρηγορίου Λαμπράκη όπου σημειώθηκαν σοβαρά επεισόδια με αφορμή τη δολοφονία του 34χρονου, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ Παύλου Φύσσα.

Ένας 32χρονος που εργάζεται στο Πρώτο Θέμα ως τεχνικός, όπως αναφέρει στο newsbeast.gr εργαζόμενος στο Τζάνειο νοσοκομείο, δέχτηκε βολή δακρυγόνου και κινδυνεύει να χάσει το μάτι του μετά από τρεις ώρες χειρουργείου.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες από το νοσοκομείο, ο γιατρός προσπάθησε με κάθε δυνατό τρόπο να αντιμετωπίσει το πρόβλημα και ενδέχεται να χρειαστούν κι άλλες επεμβάσεις, κερατο απιστια οι οποίες θα κριθούν, από το αποτέλεσμα της συγκεκριμένης.

Οι γιατροί μιλούν για πολύ βαρύ τραύμα και δεν διακινδυνεύουν πρόβλεψη για την πορεία της όρασής του μέχρι να περάσουν 48 ώρες.

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Κρήτη: «Συναγερμός» για τουρίστα στο φαράγγι της Αγίας Ειρήνης

Ο άνδρας, πιθανόν ρωσικής κατ αγωγής, έπεσε από ύψος 3-4 μέτρων και χτύπησε στο πόδι, ενώ συμμετείχε σε εκδρομή – Στο σημείο μεταβαίνει ασθενοφόρο του  ΕΚΑΒ και δύναμη της πυροσβεστικής

«Συναγερμός» έχει σημάνει στις αρχές για έναν τραυματία τουρίστα, ντετεκτιβ θεσσαλονικη τιμες στο φαράγγι της Αγίας Ειρήνης, στο Σέλινο Χανίων, στην έξοδο προς τη Σούγια.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο άνδρας, που είναι ηλικίας 50-55 ετών, SPYRO GROUP Τα μοναδικά γραφείο ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΤΙΜΕΣ ΑΘΗΝΑ με ISO και πιθανόν Ρώσος, έπεσε από ύψος 3-4 μέτρων και χτύπησε στο πόδι, ενώ συμμετείχε σε εκδρομή με ομάδα τουριστών.

Ο τουρίστας έχει επικοινωνία με το περιβάλλον και δεν διατρέχει κίνδυνο.

Στο σημείο μεταβαίνει ασθενοφόρο του  ΕΚΑΒ από τα Χανιά, ενώ σπεύδει και δύναμη της πυροσβεστικής.

Διαβάστε περισσότερα στο cretalive.gr

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Άσαντ: Θα ήταν προδοσία να παραιτηθώ τώρα

Σύμφωνα με τον Άσαντ η Συρία πρέπει να απαλλαχθεί από τους τρομοκράτες και τους εξτρεμιστές

«Έχω υποχρέωση στη χώρα μου, ντετεκτιβ αθηνα τιμεσ εκτός κι αν οι πολίτες θέλουν να παραιτηθώ».

Με αυτά τα λόγια ο Σύρος πρόεδρος Μπασάρ Αλ-Άσαντ σχολίασε τις εξελίξεις που αφορούν στη χώρα του, Απιστία: 7 άντρες ομολογούν πώς ένιωσαν αφού απάτησαν την γυναίκα τους έπειτα από την απόφασή του να αποδεχθεί τη ρωσική πρόταση για τα χημικά της χώρας.

«Έχω υποχρέωση στη χώρα μου, εκτός κι αν οι πολίτες θέλουν να παραιτηθώ», ανέφερε ο Σύρος πρόεδρος και πρόσθεσε: Γραφεια ντετεκτιβ «Κάποιοι λένε ότι έχω όλες τις εγγυήσεις αν θέλω να φύγω, όλα τα λεφτά και ό,τι θέλω. Φυσικά τα αγνοώ όλα αυτά».

«Είμαι πρόεδρος για να βοηθάω τον λαό της Συρίας», ντετέκτιβ θεσσαλονίκη τιμές Ιδιωτικοί Ερευνητές Εξειδικευμένοι σε θέματα είπε στη συνέχεια ο ‘Ασαντ και πρόσθεσε ότι θα έπρεπε να είναι η ελπίδα των Σύρων, όχι των Αμερικανών, γραφεια ντετεκτιβ ούτε των Γάλλων.

Σύμφωνα με τον Άσαντ η Συρία πρέπει να απαλλαχθεί από τους τρομοκράτες και τους εξτρεμιστές.

«Αν δεν τους ξεφορτωθούμε θα επηρεάσουν τις επόμενες γενιές», είπε και απευθυνόμενος στους Αμερικανούς τόνισε: «Εσείς τι θα κάνατε αν τρομοκράτες από διαφορετικές περιοχές εισέβαλαν στην χώρα σας και σκότωναν χιλιάδες πολίτες;».

«Όταν οι δυτικές χώρες πάψουν να υποστηρίζουν τους τρομοκράτες και τις μαριονέτες όπως η Σαουδική Αραβία και η Τουρκία, το πρόβλημα της Συρίας θα λυθεί πιο εύκολα. Αν οι ΗΠΑ θέλουν να υποστηρίζουν την Αλ-Κάιντα ας το κάνουν. Αλλά να μην μιλούν για “επαναστάτες” γιατί οι περισσότεροι ανήκουν πλέον στην Αλ-Κάιντα».

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με πληροφορίες ο Σύρος πρόεδρος προχώρησε σε δηλώσεις στον κρατικό τηλεοπτικό σταθμό της χώρας, λέγοντας πως η Δαμασκός αποδέχεται την πρόταση να παραδώσει το χημικό οπλοστάσιό της ώστε «να μη χυθεί αίμα του συριακού λαού».

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ

source: ιδιωτικοι ντετεκτιβ τιμεσ http://www.newsbeast.gr/society/arthro/584461/tehnikos-tou-protou-thematos-kinduneuei-na-hasei-to-mati-tou-/




ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ…

Leave a Reply