ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΠΕΤΡΕΣ ΑΠΟ ΛΑΤΟΜΕΙΟ Οι παραγγελίες άρχισαν και οι παραδόσεις θα ακολουθήσουν την άνοιξη….”

Από 31.470 ευρώ η νέα C-Class ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΠΕΤΡΕΣ ΑΠΟ ΛΑΤΟΜΕΙΟ
Οι παραγγελίες άρχισαν και οι παραδόσεις θα ακολουθήσουν την άνοιξη.
Σχεδόν ταυτόχρονα με την παρουσίαση μέσω του διαδικτύου της νέας C-Class, η ελληνική αντιπροσωπεία ανακοίνωσε τις τιμές πώλησης του μεσαίου πολυτελούς sedan. Η διαδικασία για τις παραγγελίες έχει ανοίξει και οι παραδόσεις των πρώτων αυτοκινήτων αναμένεται να γίνουν τον Μάρτιο ή τον Απρίλιο.
Τρεις εκδόσεις είναι άμεσα διαθέσιμες, δύο βενζίνης (η C 180 με τον 1.6 156 PS και η C200 με το 2λιτρο σύνολο ισχύος 184 PS) και μία πετρελαίου (η C220 BlueTEC με κινητήρα 2.2 170 PS). Οι τιμές για τη C180 αρχίζουν από τα 32.900 ευρώ (31.470 ευρώ με απόσυρση), για τη C200 από τα 38.900 ευρώ (36.100 ευρώ) και για τη C220 από τα 43.100 ευρώ.
Για περισσότερα σχετικά με τη νέα C-Class διαβάστε ΕΔΩ
ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΠΕΤΡΕΣ ΑΠΟ ΛΑΤΟΜΕΙΟ ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΠΕΤΡΕΣ ΑΠΟ ΛΑΤΟΜΕΙΟ Συναυλία του Νίκου Ξυδάκη στον Κήπο του Μεγάρου
Με τίτλο “Βρεχει στην
Εθνική Οδό και με την συμμετοχή των
Γεωργία Νταγάκη, Γιώργη Χριστοδούλου,
Ηλία Βαμβακούση και τους Pop Eye.
Με την πολυαναμενόμενη συναυλία
του Νίκου Ξυδάκη κορυφώνονται το
Σάββατο 14 Σεπ Τεμβρίου στις 9 το βράδυ,
οι εκδηλώσεις του κήπου που φέτος
πλημμύρισε από μουσική και κόσμο. Ο
Νίκος Ξυδάκης, ο σπουδαίος ‘Ελληνας
συνθέτης επιστρέφει στο Μέγαρο και στον
υπέροχο κήπο του, για να παρουσιάσει
μια νέα προσέγγιση του έργου του “Η
Εκδίκηση της Γυφτιάς”, έργο σταθμό στην
ελληνική μουσική που αγαπήθηκε πολύ
και θεωρείται πλέον κλασικό. Στη μοναδική
αυτή συναυλία, πλακες καρυστου το δικό τους χρώμα θα
προσθέσουν γνωστά τραγούδια του συνθέτη
που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία,
αλλά και κάποια που θα ακουστούν για
πρώτη φορά σε συναυλία.
Η βραδιά έχει τον τίτλο
‘Βρέχει στην Εθνική Οδό’ ενός από τα
ωραιότερα κομμάτια της ‘Εκδίκησης της
Γυφτιάς’, ενός τραγουδιού ‘φευγάτου’
ντυμένου μελαγχολικά με τους στίχους
του Μανώλη Ρασούλη. Μια ματιά στην
ταυτότητα του ‘Εκδίκησης’ : έτος
κυκλοφορίας 1978, εταιρία παρ αγωγής η
Λύρα του Νίκου Πατσιφά, η μουσική του
Νίκου Ξυδάκη, οι στίχοι του Μανώλη
Ρασούλη, πετρες καρυστου η παραγωγή του Διονύση
Σαββόπουλου. Τραγουδιστής ο αξέχαστος
Νίκος Παπάζογλου(συμμετείχαν η Σοφία
Διαμαντή και ο Διονύσης Σαββόπουλος).
Το εξώφυλλο υπογράφει ο Αλέξης
Κυριτσόπουλος.
Τα τραγούδια που θα
ακουστούν θα είναι γνώριμα και αγαπημένα:
Ιερά Οδός, Πλάκες Καρύστου Παντοκράτορας, Αέρας της
Αγάπης, Κάιρο Ναύπλιο Χαρτούμ, Τι θέλω
τι, Γρήγορα η ώρα, Ιζαμπώ, Καστριτσιάνικο,
Ερωτικό, Ιλισσός, Φυσά βοριάς, Τα ρόδα
του ανέμου, πετρα τιμες Κυνός, Κοιμωμένη, Σαν μια
ταινία, Φίλε αδελφή ψυχή, με μέλι, πετρες καρυστου τιμες Στη
ρωγμή του χρόνου, Βρέχει στην Εθνική
Οδό, Από περιέργεια υπάρχω, Κανείς εδώ
δεν τραγουδά, Αλμπατρος, Μετανάστης
στην αγκάλη σου, Στην Πόλυ, Στην αρχή
των τραγουδιών, Συνεργεία, Χαβαλεδιάρικο,
Δασάκι, Τροχαίο, πλακες καρυστου Γέμισε μου το ποτήρι,
Σουμιτζού, Από τη γυναίκα, Τρελή κι
αδέ σποτη, πετρεσ Μη φοβάσαι, Οι Μάγκες.
Την ορχήστρα αποτελούν οι
μουσικοί: Δημήτρης Μπουζάνης(πιάνο),
Δημήτρης Χουντής(σαξόφωνο), Γιώργος
Διαμαντόπουλος(πλήκτρα), Θάνος
Μιχαηλίδης(τύμπανα), Ηλίας Βαμβακούσης(ούτι)
και η Γεωργία Νταγάκη(λύρα)
Την επιμέλεια
της ορχήστρας έχουν ο Δημήτρης
Μπουζάνης και ο Γιώργος Διαμαντόπουλος
Προπώλησηεισιτηρίων: €10,00.
Πώληση εισιτηρίων
κατά την είσοδο την ημέρα της
συναυλίας: €12,00
ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΠΕΤΡΕΣ ΑΠΟ ΛΑΤΟΜΕΙΟ Σε εξέλιξη η “ξενοδοχειακή αγορά του αιώνα”
Μεγάλο το ενδιαφέρον για την αγορά του Αστέρα Βουλιαγμένης, την “ξενοδοχειακή αγορά του αιώνα” σύμφωνα με παράγοντες του τουρισμού, καθώς μετά την πρώτη αξιολόγηση στη διαδικασία ιδιωτικοποίησης συμμετέχουν 13 όμιλοι και επενδυτικά σχήματα από την Ελλάδα και το εξωτερικό.
Ξενοδοχειακός παράγοντας αναφέρει στην Καθημερινή: “Δεν έχουν δοθεί ποτέ τόσα χρήματα για την αγορά ενός ξενοδοχειακού συγκροτήματος στην Ελλάδα, όσα αναμένεται να δοθούν για τον Αστέρα Βουλιαγμένης”.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο διαγωνισμός έχει μετατραπεί σε “μάχη” και ήδη γίνονται ζυμώσεις ώστε κάποια σχήματα να συγχωνευτούν, ενώ παράλληλα, παρατηρείται εκδήλωση ενδιαφέροντος από επενδυτές να ενταχθούν στα υφιστάμενα σχήματα.
Οι δεσμευτικές προσφορές θα κατατεθούν ως τις 21 Οκτωβρίου, χωρίς να αποκλείεται το ενδεχόμενο να δοθεί κάποια μικρή παράταση. άνθρωποι που βρίσκονται κοντά στις διαπραγματεύσεις αναφέρουν ότι τελικά θα είναι μονοψήφιος ο αριθμός των σχημάτων και των ομίλων που θα καταθέσουν δεσμευτικές οικονομικές προσφορές.
Όπως αναφέρει η Καθημερινή, τα κλειδιά του Αστέρα Βουλιαγμένης θα παραδοθούν στον πλειοδότη του διαγωνισμού την άνοιξη του 2014.
Ο Αστέρας Βουλιαγμένης εκτείνεται σε 304 στρέμματα, εκ των οποίων τα 111 ανήκουν στο Ελληνικό Δημόσιο μέσω του ΤΑΙΠΕΔ, πετρες καρυστου το οποίο θα λάβει ένα μέρος των χρημάτων από την πώληση του συγκροτήματος.
Παράλληλα, ο Αστέρας, Σκεπή μέσω θυγατρικής του εταιρείας, έχει ενοικιάσει για 40 χρόνια την όμορη μαρίνα της Βουλιαγμένης, η οποία έχει χερσαίο τμήμα 47 στρεμμάτων, λειτουργεί πλέον στη μέγιστη πληρότητα και με αρκετά σκάφη μεγάλου μήκους να βρίσκονται σε λίστα αναμονής για τον ελλιμενισμό τους.
Φέτος, η εταιρεία αναμένει να περάσει σε λειτουργική κερδοφορία, καθώς, πέραν του προγράμματος αναδιοργάνωσης που έχει μειώσει το κόστος, πλακεσ καρυστου υπάρχει ανοδική τάση στις κρατήσεις.
ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΠΕΤΡΕΣ ΑΠΟ ΛΑΤΟΜΕΙΟ
source: http://www.protothema.gr/car-and-speed/article/337482/apo-31470-euro-i-nea-c-class/
ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΠΕΤΡΕΣ ΑΠΟ ΛΑΤΟΜΕΙΟ…
