ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΚΕΣ Αλλαγή ώρας για τη σέντρα του Σαχτέρ – ΠΑΟΚ

ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΚΕΣ τεχνητη πετρα επενδυση τοιχου με επένδυση τοίχου με πέτρα πετρα εξωτερικου χωρου τιμες Μια ώρα νωρίτερα θα διεξαχθεί το παιχνίδι εξωτερικη διακοσμηση σπιτιου με πετρα του διακοσμηση με πετρα εξωτερικου χωρου ΠΑΟΚ με την Σαχτέρ Καραγκαντί για την πέμπτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων πετρα χτισιματος του Europa League στις 28 Νοεμβρίου

…”

Αλλαγή ώρας για τη σέντρα του Σαχτέρ – ΠΑΟΚ ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΚΕΣ

Μια ώρα νωρίτερα θα διεξαχθεί το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Σαχτέρ Καραγκαντί για την πέμπτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League στις 28 Νοεμβρίου

Μια ώρα νωρίτερα θα διεξαχθεί το παιχνίδι του ΠΑΟΚ επένδυση τοίχου με πέτρα την Σαχτέρ Καραγκαντί για την πέμπτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League στις 28 Νοεμβρίου. 

Αρχικά, είχε προγραμματιστεί για τις 18:00 αλλά –τελικά- η σέντρα μετατέθηκε στις 17:00. 

Λόγος για την απόφαση αυτή ήταν οι καιρικές συνθήκες που θα επικρατούν στην περιοχή. 

Διαβάστε περισσότερα στο sport-fm.gr

ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΚΕΣ ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΚΕΣ Νίνης: «Μου είχε λείψει να παίζω»

Στα παιχ ΕλλάδαΕλλάδας στάθηκε ο μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ

Στη σημασία του χρόνου συμμετοχής που πήρε μέσω της Εθνικής ομάδας στάθηκε ο Σωτήρης Νίνης, μιλώντας στο Mega, αμέσως μετά τη νίκη απέναντι στη Λετονία. Ο μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ τόνισε επίσης πως οι διεθνείς δεν παύουν να περιμένουν το στραβοπάτημα των Βόσνιων. 

Αναλυτικά τα όσα είπε: 

«Στις προπονήσεις και στην προετοιμασία που κάναμε στην Πάρμα οφείλεται η καλή μου φυσική κατάσταση. Ακόμη και πέρσι που δεν είχε καθόλου παιχνίδια στα πόδια μου όταν έπαιζα ένιωθα πολύ άνετα. Μου έχει λείψει να παίζω και γι’ αυτό το λόγο επέλεξα μια ομάδα όπως είναι ο ΠΑΟΚ όπου θα νιώθω σημαντικός». 

Διαβάστε περισσότερα από το sport-fm.gr εδώ ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΚΕΣ ΠΑΟΚ: Ναυάγιο με Μάντλουνγκ

Ο «Δικέφαλος»  είχε προτείνει ένα μονοετές συμβόλαιο με απολαβές 250.000 έως 300.000 ευρώ, όμως ο Γερμανός ζητούσε 400.000 ευρώ

Δεν τα βρήκαν στο οικονομικό ο  Αλεξάντερ Μάντλουνγκ με τον ΠΑΟΚ. Ο Γερμανός  ήρθε στη Θεσσαλονίκη, προπονήθηκε υπό τις οδηγίες του Χουμπ Στέφενς, μίλησε με τον Ολλανδό προπονητή που τον γνωρίζει από παλιά, πέρασε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις όμως η μεταγραφή ναυάγησε.  

Ο «Δικέφαλος»  είχε προτείνει ένα μονοετές συμβόλαιο με απολαβές 250.000 έως 300.000 ευρώ, όμως ο Γερμανός ζητούσε 400.000 ευρώ. «Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενημερώνει πως μετά τα αποτελέσματα των εργομετρικών εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε ο Αλεξάντερ Μάντλουνγκ αποφάσισε να μην προχωρήσει στην απόκτηση του ποδοσφαιριστή», αναφέρθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα του «Δικεφάλου» στο facebook.

Ο Μάντλουνγκ με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα kicker.de υπογράμμισε για το «ναυάγιο»: «Τα ιατρικά τεστ δεν έδειξαν κανένα πρόβλημα. Χρειαζόμουν χρόνο για είμαι έτοιμος, αλλά αυτό είναι φυσιολογικό. Αυτό θα συνέβαινε μετά από δύο, τρεις εβδομάδες προπονήσεων με την ομάδα. Ο ΠΑΟΚ μου έκανε μία προσφορά κατώτερη από αυτά που είχαμε συμφωνήσει και δεν μπορούσα να υπογράψω».

ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΚΕΣ

source: http://www.protothema.gr/sports/article/325245/allagi-oras-gia-ti-sedra-tou-sahter-paok/




ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΚΕΣ…

Leave a Reply