ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΚΕΣ Μια ώρα νωρίτερα θα διεξαχθεί το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Σαχτέρ Καραγκαντί για την πέμπτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League……
Άλλαξε ώρα το Σαχτέρ-ΠΑΟΚ ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΚΕΣ Μια ώρα νωρίτερα θα διεξαχθεί το παιχνίδι
Μια ώρα νωρίτερα θα διεξαχθεί το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Σαχτέρ Καραγκαντί για την πέμπτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League.
Αρχικά, είχε προγραμματιστεί για τις 18:00 αλλά –τελικά- η σέντρα μετατέθηκε στις 17:00.
Λόγος για την απόφαση αυτή ήταν οι καιρικές συνθήκες που θα επικρατούν στην περιοχή. Σύμφωνα με την πρόγνωση της μετεωρολογικής υπηρεσίας η θερμοκρασία θα είναι κυμαίνεται στους -15 βαθμούς Κελσίου.
Πηγή: sport-fm.gr
ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΚΕΣ ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΚΕΣ «Ξένο σώμα για μας ο Κάτσε»
Θέση στο θέμα του Κάτσε πήρε ο Σύνδεσμος Φιλάθλων του ΠΑΟΚ Αμπαλαέα με ανακοίνωση που εξέδωσε
Η ανακοίνωση αναφέρει: «Ως Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. ΑΜΠΑΛΑΕΑ αν και ποτέ δεν ήμασταν των ανακοινώσεων δε μπορούμε να μην πάρουμε και εμείς τη δική μας θέση πάνω στα γεγονότα που διαδραματίζονται τις τελευταίες μέρες στην οικογένεια του Π.Α.Ο.Κ.
Ξεκάθαρα, εξωτερικη διακοσμηση σπιτιου με πετρα λοιπόν, χτισιμο με πετρα στόχος τους σ’ όλο αυτό το πολίτικο παιχνιδάκι είναι η αναζήτηση ψήφων με ύπουλους και υπόγειους τρόπους. Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους υπαλλήλους των εφοπλιστών ότι την ιστορία του Π.Α.Ο.Κ. την γράφουνε εδώ και πολλά χρόνια οι οπαδοί της ομάδας και δεν δεχόμαστε από κανένα “πολιτικό μόρφωμα” να εμπλέκεται στα ενδοοικογενειακά του Π.Α.Ο.Κ. και να εκφράζει επικίνδυνα κομπλεξικές απόψεις. Επίσης μαθήματα, υποδείξεις και γκεμπελική προπαγάνδα δεν δεχόμαστε από κανένα νούμερο.
Εμείς, απλά, κρυφογελάμε βλέποντας τα παιχνιδάκια που παίζουν και ανεπηρέαστοι απ’ τη μοχθηρότητα τους, συνεχίζουμε να παραμένουμε όρθιοι στις διαδρομές που επιλέξαμε ακόμα πιο δυνατοί και ακόμα πιο αποφασισμένοι να υπερασπιστούμε κάθε μέλος της οικογενείας μας. Όποιος επιτίθεται σε μέλος της δικής μας οικογένειας θα μας βρει απέναντι του με ότι αυτό συνεπάγεται.
Τέλος καταδικάζουμε την ενέργεια του πρώην ποδοσφαιριστή μας, επενδυση πετρα Έργκους Κάτσε και δηλώνουμε ότι αποτελεί και για εμάς ξένο σώμα στον Π.Α.Ο.Κ. διότι η πολιτικοποιημένη κίνηση του θα δημιουργήσει προβλήματα που θα ζημιώσουν την ομάδα μας.
Υ.Γ.1: επένδυση πέτρας ΝΕΚΤΑΡΙΕ ΓΕΡΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΛΕΥΤΕΡΙΑ. ΘΑΝΑΣΗ ΓΕΡΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΛΕΥΤΕΡΙΑ».
Πηγή: gazzetta.gr
Θεσσαλονίκη: εξωτερικη διακοσμηση σπιτιου με πετρα Επίθεση οπαδών του ΠΑΟΚ στα γραφεία της Χρυσής Αυγής
Συνέχεια στην κόντρα που άνοιξε με αφορμή τη φωτογραφία του Κάτσε με μπλούζα του UCK – Περίπου 40 προσαγωγές
Επίθεση σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στη Θεσσαλονίκη.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ομάδα δεκάδων ατόμων, με ξύλα και πέτρες, επενδυση πετρας σε τοιχο πήγε στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στην οδό Καζαντζάκη, κοντά στα δικαστήρια, και προσπάθησε να προκαλέσει φθορές.
Μετά την επίθεση στα γραφεία της Χρυσής Αυγής, οι αστυνομικοί προχώρησαν σε περίπου 40 προσαγωγές ατόμων από τη γύρω περιοχή.
Όπως έγινε γνωστό, στην επίθεση συμμετείχαν οπαδοί του ΠΑΟΚ, πέτρα χτισιματος οι οποίοι έχουν εκδώσει πρόσφατα αιχμηρές ανακοινώσεις εναντίον της Χρυσής Αυγής, με αφορμή το θέμα του ποδοσσφαιριστή Κάτσε, που φωτογραφήθηκε με μπλούζα του UCK.
Όπως αναφέρουν περίοικοι, σημειώθηκαν και μικροσυμπλοκές, καθώς Χρυσαυγίτες που ήταν στα γραφεία κατέβηκαν στο δρόμο, προκειμένου να αντιμετωπίσουν τους οπαδούς του ΠΑΟΚ.
Πηγή: seleo.gr
ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΚΕΣ
source: http://www.newsbeast.gr/sports/arthro/603747/allaxe-ora-to-sahter-paok/
ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΚΕΣ…
