ΠΑΟΚ Ολυμπιακό Ολυμπιακό ΔΙΑΖΥΓΙΟ Νέο πρόστιμο σε Παναθηναϊκό

ΔΙΑΖΥΓΙΟ Πρόστιμα σε πέντε ΠΑΕ επέβαλε η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκας για γεγονότα που συνέβησαν στα παιχνίδια της 13ης……

Νέο πρόστιμο σε Παναθηναϊκό ΔΙΑΖΥΓΙΟ Οι ποινές της Πειθαρχικής Επιτ ροπής για την 13η αγωνιστική

Πρόστιμα σε πέντε ΠΑΕ επέβαλε η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτ ροπή της Σούπερ Λίγκας για γεγονότα που συνέβησαν στα παιχνίδια της 13ης αγωνιστικής.

Πρόκειται για τις ΠΑΕ Άρης, Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός, ΠΑΣ Γιάννινα και ΠΑΟΚ, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ με τους «πράσινους» να βάζουν πιο βαθιά το… χέρι στην τσέπη αφού καλούνται να καταβάλουν 10.500 ευρώ.

Παράλληλα, τιμωρήθηκε με την πειθαρχική ποινή της επίπληξης ο τεχνικός της ομάδας, Γιάννη Αναστασίου, για τις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι του «τριφυλλιού» κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης.

Η ανακοίνωση:

Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτ ροπή πήρε τις παρακάτω αποφάσεις στο πλαίσιο των συναντήσεων της 13ης Αγωνιστικής.

Αναλυτικά:

Α) ΠΑΕ Αρης: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ χρηματική ποινή δύο χιλιάδων ευρώ.

Β) ΠΑΕ Ολυμπιακός: ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ χρηματική ποινή δύο χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ.

Γ) ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Ι.Αναστασίου (προπονητή): Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για τη συμπεριφορά του προπονητή κ. Ι. Αναστασίου: ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Επιβάλλει στην ΠΑΕ ΠαναθηναΪκός συνολική χρηματική ποινή δέκα χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ. Επίσης επιβάλλει στον κ.Ι. Αναστασίου την πειθαρχική ποινή της επίπληξης.

Δ) ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα: Για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της καθώς επίσης και για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ συνολική χρηματική ποινή τριών χιλιάδων εκατό ευρώ.

Ε) ΠΑΕ ΠΑΟΚ: ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της καθώς επίσης και για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ συνολική χρηματική ποινή τεσσάρων χιλιάδων ευρώ.

Πηγή: Sport-fm.gr

ΔΙΑΖΥΓΙΟ Πικέ: ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ «Ήμασταν σκλάβοι του τίκι-τάκα»

Ο Ζεράρντ Πικέ σε συνέντευξη του τάχθηκε υπέρ της αλλαγής στον τρόπο παιχνιδιού που προσπαθεί να φέρει στην Μπαρτσελόνα ο Τάτα Μαρτίνο, δηλώνοντας ότι η ομάδα ήταν σκλαβωμένη στο «τίκι-τάκα».

Ο Ζεράρντ Πικέ σε συνέντευξη του στον ιταλικό Τύπο τάχθηκε υπέρ της αλλαγής στον τρόπο παιχνιδιού που προσπαθεί να φέρει στην Μπαρτσελόνα ο Τάτα Μαρτίνο, δηλώνοντας ότι η ομάδα ήταν σκλαβωμένη στο «τίκι-τάκα».

«Τα τελευταία χρόνια είμαστε προπονητές μέσα από την ομάδα. Πριν τον Τίτο, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ τον Πεπ και είχαμε παραμείνει στον ίδιο τρόπο παιχνιδιού σαν να ήμασταν σκλαβωμένοι», τόνισε ο διεθνής Ισπανός τεχνικός αμυντικός και συνέχισε:

Διαβάστε περισσότερα εδώΦιγκερόα: “Να καταλήξουμε σε συμφωνία”

Ο Λουτσιάνο Φιγκερόα έφτασε στην Αθήνα για τις τελικές διαπραγματεύσεις με τον Παναθηναϊκό, υπογραμμίζοντας ότι οι δύο πλευρές βρίσκονται πολύ κοντά στην ανανέωση της συνεργασίας τους.

Εφόσον επέλθει οριστική συμφωνία, ο Αργεντινός επιθετικός θα περάσε από ιατρικές εξετάσεις και εάν υπάρξουν θετικά αποτελέσματα θα υπογράψει νέο συμβόλαιο.

“Από τη στιγμή που είμαι εδώ, σημαίνει ότι είμαστε κοντά. Η δική μου η πρόθεση, αλλά και της ομάδας, είναι να καταλήξουμε σε συμφωνία. Υπάρχουν βέβαια κάποια πράγματα να διευθετηθούν, αλλά για αυτό ήρθα. Το συντομότερο δυνατό θέλω να ξεκινήσω προπονήσεις, για να ενσωματωθώ στην ομάδα και να μπω στις υποχρεώσεις της. Δεν έχω μιλήσει με τον προπονητή. Έχω μιλήσει με κάποιους παίκτες και έχω πληροφορηθεί την κατάσταση της ομάδας. Δεν νιώθω σαν μεταγραφή, καθώς εδώ έπαιζα και πέρυσι. Ουσιαστικά συνεχίζω”.

Διαβάστε ακόμη

ΔΙΑΖΥΓΙΟ

source: http://www.newsbeast.gr/sports/arthro/617414/neo-prostimo-se-panathinaiko/




ΔΙΑΖΥΓΙΟ…

Leave a Reply