ΓΡΑΦΕΙΑ παρακολουθηση κινητου χωρις εγκατασταση ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΕΡΕΥΝΩΝ παρακολουθηση κινητου δωρεαν ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Ορατός ο παρακολουθηση κινητου απο αποσταση κίνδυνος παρακολουθηση κινητου χωρις εγκατασταση να χαθεί το εξάμηνο – Συνεχίζουν παρακολουθηση κινητου χωρις φυσικη προσβαση τον αγώνα τους οι παρακολουθηση κινητου παιδιου παρακολουθηση μηνυματων κινητου παρακολουθηση κινητου παιδιου παρακολουθηση κινητου ενδειξεις παρακολουθηση κινητου δωρεαν φοιτητές που παρακολουθηση κινητου παιδιου ζητούν να ανοίξουν τα πανεπιστήμια…”

Νέα πενθήμερη απεργία των διοικητικών σε Καποδιστριακό και ΕΜΠ ΓΡΑΦΕΙΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΕΡΕΥΝΩΝ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ
Ορατός ο κίνδυνος να χαθεί το εξάμηνο – Συνεχίζουν τον αγώνα τους οι φοιτητές που ζητούν να ανοίξουν τα πανεπιστήμια
Νέα πενθήμερη απεργία αποφάσισαν οι σύλλογοι διοικητικών υπαλλήλων του πανεπιστημίου Αθηνών και του Εθνικού Μετσόβειου Πολυτεχνείου, με ορατό τον κίνδυνο να χαθεί το εξάμηνο για χιλιάδες φοιτητές.
Οι Ενώσεις των διοικητικών αναμένεται να συνεδριάσουν την ερχόμενη εβδομάδα, προκειμένου να καθορίσουν τη στάση τους, ενώ τη Δευτέρα αναμένεται να εκδικασθεί στο Συμβούλιο της Επικρατείας η αίτηση αναστολής της ΚΥΑ για τους διοικητικούς υπαλλήλους.
Από την πλευρά τους οι φοιτητές ζητούν να ανοίξουν τα Πανεπιστήμια και έχουν συγκεντρώσει περισσότερες από 22.000 υπογραφές στη σχετική σελίδα στο διαδίκτυο.
Σημειώνεται ότι με βάση νόμο κάθε εξάμηνο πρέπει να περιλαμβάνει κατ’ ελάχιστο δεκατρείς πλήρεις εβδομάδες διδασκαλίας. Τυχόν εξέταση μαθήματος που διδάχθηκε λιγότερο από 13 εβδομάδες, είναι άκυρη και ο βαθμός δεν υπολογίζεται για την απονομή του τίτλου σπουδών. Ο αριθμός των εβδομάδων για τη διενέργεια των εξετάσεων ορίζεται στον Οργανισμό του ιδρύματος.
Πάντως, το θέμα της αργίας των διοικητικών υπαλλήλων που δεν απογράφησαν προχωρά κανονικά.
ΓΡΑΦΕΙΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΕΡΕΥΝΩΝ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΓΡΑΦΕΙΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΕΡΕΥΝΩΝ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Η Ρούλα Κορομηλά φωτογραφίζει την μητέρα της
Μαμά και κόρη είναι πολύ δεμένες και η παρουσιάστρια δεν διστάζει να μας την γνωρίσει…
Η Ρούλα Κορομηλά έχει μεγάλη αδυναμία στην μητέρα της και δεν το κρύβει. Οι δυο τους είναι πολύ δεμένες και η μια στέκεται στην άλλη σε κάθε δύσκολη στιγμή. Η σχέση τους δεν είναι τυπική σχέση μαμάς και κόρης, αφού οι δυο τους τα συζητούν όλα και κάποιος θα μπορούσε να πει πως μεταξύ τους υπάρχει ένα ιδιαίτερο δέσιμο.
Έτσι η Ρούλα Κορομηλά αποφάσισε να συστήσει την μητέρα της και στους φίλους της στο διαδίκτυο. Η παρουσιάστρια ανέβασε μια φωτογραφία στο instagram, όπου απαθανατίζει την μητέρα της να διαβάζει ένα βιβλίο και σχολίασε: “Mama mia!”Πρωτοποριακή συσκευή μεταδίδει ήχους μέσω του ανθρώπινου σώματος!
Η συσκευή Ishin-Den-Shin χρησιμοποιεί ένα μικρόφωνο για να ηχογραφήσει ήχους και ακολούθως τους μετατρέπει σε αθόρυβα σήματα, τα οποία μεταφέρονται μέσω του σώματος του ατόμου που κρατάει το μικρόφωνο
Η Disney ανέπτυξε μια πρωτοποριακή συσκευή, η οποία μεταδίδει ήχο μέσω του ανθρώπινου σώματος, σύμφωνα με το BBC.
Ο λόγος για τη συσκευή Ishin-Den-Shin (στα ιαπωνικά σημαίνει «όταν σκέφτεται το μυαλό, τα μεταδίδει η καρδιά»).
Η συσκευή χρησιμοποιεί ένα μικρόφωνο για να ηχογραφήσει ήχους και ακολούθως τους μετατρέπει σε αθόρυβα σήματα, τα οποία μεταφέρονται μέσω του σώματος του ατόμου που κρατάει το μικρόφωνο.
Στη συνέχεια, όταν το συγκεκριμένο άτομο ακουμπήσει το δάχτυλό του στον λωβό του αυτιού ενός άλλου ατόμου, σχηματίζεται ένα «οργανικό μεγάφωνο» και τα αθόρυβα σήματα μετατρέπονται σε ήχους.
Η νέα συσκευή δημιουργήθηκε στα εργαστήρια της Disney στο Πίτσμπεργκ των ΗΠΑ.
Αυτή την εβδομάδα, της απονεμήθηκε το τιμητικό βραβείο στην έκθεση Ars Electronica στο Λιντς της Αυστρίας.
Ο καθηγητής του πανεπιστημίου Σάλφορντ, Τρέβορ Κοξ δοκίμασε την εφεύρεση και σχολίασε: «Είναι μαγικό. Ακούς ήχους που έρχονται από το πουθενά».
Στην ιστοσελίδα της Disney στο διαδίκτυο, αναφέρεται, ότι «το ηλεκτροστατικό πεδίο που δημιουργείται από τη συσκευή προκαλεί μια σχεδόν ανεπαίσθητη δόνηση στο λωβό, με αποτέλεσμα το δάχτυλο και το αυτί να λειτουργούν ως φυσικά μεγάφωνα, που μετατρέπουν σε ήχο τα κωδικοποιημένα σήματα».
Όπως διευκρινίζεται, «τα σήματα μεταδίδονται από σώμα σε σώμα σε κάθε φυσική επαφή μεταξύ δύο ατόμων».
ΓΡΑΦΕΙΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΕΡΕΥΝΩΝ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ
source: http://www.protothema.gr/greece/article/324640/nea-penthimeri-apergia-ton-dioikitikon-se-kapodistriako-kai-eb/
ΓΡΑΦΕΙΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΕΡΕΥΝΩΝ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ…
