ΗΛΙΑΚΟΙ ΘΕΜΡΟΣΙΦΩΝΕΣ ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ Η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου διαβίβασε στη Βουλή δύο δικογραφίες που αφορούν τους βουλευτές Άδωνι Γεωργιάδη (ΝΔ) και Γιώργο Σταθάκη (ΣΥΡΙΖΑ), προκειμένου να αποφανθεί……
Στη Βουλή το θέμα της άρσης ασυλίας για Γεωργιάδη και Σταθάκη ΗΛΙΑΚΟΙ ΘΕΜΡΟΣΙΦΩΝΕΣ ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ Διαβιβάστηκαν στο Κοινοβούλιο οι δύο δικογραφίες
Η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου διαβίβασε στη Βουλή δύο δικογραφίες που αφορούν τους βουλευτές Άδωνι Γεωργιάδη (ΝΔ) και Γιώργο Σταθάκη ( ΣΥΡΙΖΑ), προκειμένου να αποφανθεί για την άρση ή μη της ασυλίας τους.
Ειδικότερα, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος είχε καταθέσει μηνυτήρια αναφορά σε βάρος του Άδωνι Γεωργιάδη για συκοφαντική δυσφήμηση κατ΄ εξακολούθηση, ηλιακοσ θερμοσιφωνασ τιμη η οποία διαπράχθηκε ,σύμφωνα με τη μηνυτήρια αναφορά, από τον τότε βουλευτή και νυν υπουργό υγείας σε διάφορες τηλεοπτικές εκπομπές.
Η δυσφήμηση αυτή διαπράχθηκε από τον Ιανουάριο έως τον Απρίλιο του 2013, ηλιακος βολος σύμφωνα με τον κ. Καμμένο.
Η σχετική δικογραφία διαβιβάστηκε στη Βουλή για να κριθεί η άρση ή μη της ασυλίας τού κ. Γεωργιάδη.
Η δεύτερη δικογραφία που διαβιβάστηκε στη Βουλή αφορά τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και καθηγητή Οικονομικών του Πανεπιστήμιου Κρήτης Γιώργο Σταθάκη, ο οποίος παραπέμπεται με αμετάκλητο βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Κρήτης στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων για να δικαστεί σε βαθμό κακουργήματος, μαζί με άλλα μέλη του πανεπιστημίου Κρήτης, sonne ηλιακοι για το αδίκημα της κατ΄ εξακολούθηση απιστίας, από την οποία προκλήθηκε ζημία σε βάρος του Ελληνικού Δημοσίου άνω των 150.000 ευρώ.
Το επίμαχο βούλευμα αποδίδει στον κ. Σταθάκη ότι ενέκρινε στο Πανεπιστήμιο Κρήτης κονδύλια για υπερωριακή απασχόληση, για σύναψη ομαδικών ασφαλιστηρίων συμβολαίων ζωής, κλπ.
Στο παραπεμπτικό προς τη Βουλή σημείωμά του ο αντ εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Αθανάσιος Κατσιρώδης υπογραμμίζει ότι διαβιβάζεται η δικογραφία προκειμένου να αποφανθεί το κοινοβούλιο για τη συνέχιση ή μη της ποινικής διαδικασίας σε βάρος του βουλευτή κ. Σταθάκη.
Παράλληλα, ο κ. Κατσιρώδης αναφέρει ότι δεν προηγήθηκε η άδεια της Βουλής και το βούλευμα σε βάρος του Γιώργου Σταθάκη εκδόθηκε καθ’ υπέρβαση της δικαιοδοσίας του δικαστικού συμβουλίου, ενώ το βούλευμα δεν είχε γνωστοποιηθεί έγκαιρα, με αποτέλεσμα να μην ασκηθεί αναίρεση, για να εξαφανιστεί λόγω υπέρβασης εξουσίας του συμβουλίου.
ΗΛΙΑΚΟΙ ΘΕΜΡΟΣΙΦΩΝΕΣ ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΗΛΙΑΚΟΙ ΘΕΜΡΟΣΙΦΩΝΕΣ ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ Βίντεο: Η Χρυσή Αυγή μετέτρεψε τελετή στις Θερμοπύλες σε ναζιστικό υπερθέαμα
«Οι πολιτικάντηδες με τα “burberry” ενοχλήθηκαν από την αρχαιοπρεπή τελετή», απαντά η Χρυσή ΑυγήΕίχε δεν είχε η Χρυσή Αυγή κατάφερε, ηλιακός θερμοσίφωνας ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΚΑΠΟΥΡΑΝΗΣ χωρίς ιδιαίτερο κόπο είναι η αλήθεια, να μεταβάλει μια τιμητική τελετή στις Θερμοπύλες προς τιμήν του Λεωνίδα και των συμπολεμιστών του, ηλιακοσ φουρνοσ σε ένα εθνικιστικό σόου.
Τα μέλη του ακροδεξιού κόμματος συγκεντρώθηκαν στο χώρο όπου δόθηκε η μάχη των Θερμοπυλών με σκοπό να τιμήσουν το μεγάλο στρατάρχη και τους υπόλοιπους Έλληνες που έδωσαν τη ζωή τους για να σταματήσουν την προέλαση των Περσών. Αυτό όμως που ξεκίνησε ως τιμητική τελετή, ηλιακοί θερμοσίφωνες ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗ εξελίχθηκε σε ένα ναζιστικό, ηλιακα θερμοσιφωνα τιμεσ παραστρατιωτικό υπερθέαμα. Οι παρευρίσκοντες σχημάτισαν έναν μαίανδρο και ανάβοντας δαυλούς εκτελούσαν με θέρμη τα στρατιωτικά παραγγέλματα του Ηλία Κασιδιάρη, ενώ τραγουδούσαν τον ύμνο της οργάνωσης.
Αυτό όμως δεν αρκούσε, κατασκευη ηλιακου θερμοσιφωνα καθώς οι συμμετέχοντες θέλοντας να δώσουν κλίμα… γηπέδου άναψαν δεκάδες καπνογόνα!
Το… πρωτότυπο πρόγραμμα απόδοσης τιμής στο Λεωνίδα περιελάμβανε και χαιρετισμό με υψωμένο το χέρι από τον Νίκο Μιχαλολιάκο, ο οποίος, μπόιλερ ηλιακού θερμοσίφωνα σε λόγο που έβγαλε, καταφέρθηκε κ ΕλλάδαΕλλάδας και φυσικά αποθεώθηκε από τα μέλη του κόμματός του.
YouTube.com/embed/N0MnK8jYluQ?feature=player_embedded” allowfullscreen=”” frameborder=”0″ height=”360″ width=”640″>
YouTube.com/embed/5Fy1M1AhdWs?feature=player_embedded” allowfullscreen=”” frameborder=”0″ height=”360″ width=”640″>
Τι απαντά η Χρυσή Αυγή
Πάντως, έπειτα από το σάλο που προκλήθηκε με το εθνικιστικό σόου στις Θερμοπύλες και την έκταση που πήρε το θέμα, η Χρυσή Αυγή εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία κάνει λόγο για έναν «οχετό ύβρεων και άθλιας παραπληροφόρησης» κατά του Εθνικιστικού Κινήματος.
«Οι πολιτικάντηδες με τα “burberry” που χαζογελάνε στις τηλεοπτικές κάμερες, ασφαλώς ενοχλήθηκαν από την αρχαιοπρεπή τελετή της Χρυσής Αυγής», αναφέρει η Χρυσή Αυγή και συνεχίζει προσθέτοντας ότι, «αυτοί που στέλνουν τις κομματικές τους νεολαίες στην Μύκονο για “clubbing”, πολεμούν τους νέους Εθνικιστές που τιμούν τον Λεωνίδα στις Θερμοπύλες».
«Η Χρυσή Αυγή προσηλωμένη στις αιώνιες αξίες του Ελληνισμού, θα συνεχίσει να αποδίδει τιμές στους Πατέρες, με την αισθητική και τα σύμβολα που γέννησε ο αρχαίος ελληνικός κόσμος και συνεχίζουν να εμπνέουν ακόμα και στο άχρωμο σήμερα.», καταλήγει.
ΗΛΙΑΚΟΙ ΘΕΜΡΟΣΙΦΩΝΕΣ ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ Ζ του Βασίλη Βασιλικού και Θεατές του Μάριου Ποντίκα στις σκηνές του Εθνικού θεάτρου
Δύο παραστάσεις που
αγάπησε το ελληνικό κοινό γεμίζοντας
τις αίθουσες του Εθνικού θεάτρου, θα
παιχτούν για λίγες παραστάσεις αυτό το
φθινόπωρο.Το Ζ, του Βασίλη Βασιλικού,
στην σκηνή «Νίκος Κούρκουλος», από τις
20 Σεπ Τεμβρίου για 16 παραστάσεις.
Το θρυλικό μυθιστόρημα του
Βασίλη Βασιλικού που αναφέρεται
στα γεγονότα γύρω από τη δολοφονία του
Γρηγόρη Λαμπράκη την άνοιξη του 1963,
επανέρχεται μετά την περυσινή του
επιτυχία στη σκηνή του Εθνικού θεάτρου!
Ο διεθνούς φήμης βραβευμένος
συγγραφέας μας Βασίλης Βασιλικός
καταγράφει, σε ένα μίγμα δημοσιογραφικής
ακρίβειας και λογοτεχνικής μυθ ιστορίας,
τα κρίσιμα γεγονότα, από την άφιξη του
Λαμπράκη στη Θεσσαλονίκη μέχρι τη
δικαστική έρευνα και τα πρώτα αποτελέσματά
της. Ένα εκρηκτικό υλικό σε μια παράσταση
που φωτίζει τον ψυχικό κόσμο των ηρώων
και την ιδεολογική στάση του ανθρώπου
που επιμένει να οραματίζεται έναν
ειρηνικό και δίκαιο κόσμο, χωρίς να
διστάζει μπροστά στον κίνδυνο και τις
απειλές.
Δραματουργική προσαρμογή
– σκηνοθεσία: Έφη Θεοδώρου
Σκηνικά: Εύα Μανιδάκη
Κοστούμια: Ιωάννα Τσάμη
Μουσική: Νίκος Πλάτανος
Κίνηση: Ερμής Μαλκότσης
Φωτισμοί: Σάκης Μπιρμπίλης
Βοηθός σκηνοθέτη:
Ασπασία – Μαρία Αλεξίου
Παίζουν: Θανάσης Δήμου,
Μαρία Κεχαγιόγλου, Γιάννης Κότσιφας,
Χριστίνα Μαξούρη, Κίτυ Παϊταζόγλου,
Γιάννος Περλέγκας, Χάρης Φραγκούλης,
Νικόλας Χανακούλας, Νίκος Χατζόπουλος
Πρώτη παράσταση:
20/9/2013
Τελευταία παράσταση:
6/10/2013
Θεατές, του Μάριου
Ποντίκα
Επί της Κεντρικής Σκηνής
Από τις 21 Σεπ Τεμβρίου
για 20 παραστάσεις
Η παράσταση που επαναλαμβάνεται
για δεύτερη χρονιά μετά από μια
πολύ επιτυχημένη περυσινή σεζόν φωτίζει
το έργο του Μάριου Ποντίκα που, αν και
γραμμένο 40 περίπου χρόνια πριν,
αποδεικνύεται εξαιρετικά επίκαιρο στη
σημερινή κοινωνία διατηρώντας, με την
καθαρή, οξεία ματιά του, μια συγκλονιστική
δυναμική!Σε ένα δωμάτιο ενός
άθλιου ξενοδοχείου, ένας «θεατής»
παρακολουθεί από μία τρύπα στον
τοίχο το δράμα ενός ανάπηρου
πρώην ταγμασφαλίτη και της γυναίκας
του. Την τρομερή μαρ τυρία του θα
μοιραστεί στη συνέχεια με τη δική
του σύντροφο καθώς το κοινό κρυφοκοιτάει
τώρα τη δική του ιστορία.
Η ταυτότητα
της παράστασης
σκηνοθεσία: Κατερίνα
Ευαγγελάτου
Σκηνικά – κοστούμια:
Ελένη Μανωλοπούλου
Μουσική: Σταύρος
Γασπαράτος
Φωτισμοί: Σάκης
Μπιρμπίλης
Βοηθός σκηνοθέτη:
Ελένη Βλάχου
Παίζουν: Στεφανία
Γουλιώτη, Νικόλας Παπαγιάννης,
Άλκηστις Πουλοπούλου, Νίκος Ψαρράς
Πρώτη παράσταση: 21
Σεπ Τεμβρίου 2013
Τελευταία παράσταση:
13 Οκτωβρίου 2013
Ειδική προσφορά: σε
κάθε παράσταση και των δύο έργων, οι
δέκα πρώτοι θα μπορούν να προμηθευτούν
το εισιτήριο τους στην τιμή των 5€.
και αγορά εισιτηρίων στα ταμεία
του Εθνικού θεάτρου (Αγίου Κωνσταντίνου
22 – 24 & πανεπιστημίου 48, Τετάρτη –
Κυριακή, 19:00 – 21:30), με πιστωτική κάρτα
στο 2107234567 και στο www.n-t.gr.
Τιμές εισιτηρίων:
15€, 12€ (Σύλλογοι),
10 (φοιτητικό), 5€ (άνεργοι, ΑΜΕΑ)
Ημέρες και ώρες
παραστάσεων
Ζ του Βασίλη Βασιλικού
Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή
21:00
Σάββατο 18:00 και 21:00
Κυριακή: 19:00
Θεατές, του Μάριου
Ποντίκα
Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή
21:00
Σάββατο 17:30 και 21:00
Κυριακή: 19:00
Η προπώληση ξεκινάει
στις 18 Σεπ Τεμβρίου.
ΗΛΙΑΚΟΙ ΘΕΜΡΟΣΙΦΩΝΕΣ ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ
source: http://www.newsbeast.gr/politiki/arthro/602625/sti-vouli-to-thema-tis-arsis-asulias-gia-georgiadi-kai-stathaki/
ΗΛΙΑΚΟΙ ΘΕΜΡΟΣΙΦΩΝΕΣ ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ…
