Παναθηναϊκός Μαρινάκη Αριστερά ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΠΕΤΡΕΣ ΑΠΟ ΛΑΤΟΜΕΙΟ Δεν υπάρχουν περιθώρια για «γκέλες»

ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΠΕΤΡΕΣ ΑΠΟ ΛΑΤΟΜΕΙΟ Τη σταθερότητα που πρέπει να έχει μία ομάδα με αξιώσεις θέλει να επιδείξει ο Παναθηναϊκός στο σημερινό παιχνίδι με τον Λεβαδειακό. Οι «πράσινοι» έχουν αποδείξει πως όταν βρίσκονται στην καλή τους……

Δεν υπάρχουν περιθώρια για «γκέλες» ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΠΕΤΡΕΣ ΑΠΟ ΛΑΤΟΜΕΙΟ Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Λεβαδειακό

Τη σταθερότητα που πρέπει να έχει μία ομάδα με αξιώσεις θέλει να επιδείξει ο Παναθηναϊκός στο σημερινό παιχνίδι με τον Λεβαδειακό (19:30, Novasports 3).

Οι «πράσινοι» έχουν αποδείξει πως όταν βρίσκονται στην καλή τους μέρα, δεν έχουν αντίπαλο και μπορούν να πάρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Αυτό που περιμένει τώρα ο Γιάννης Αναστασίου είναι οι παίκτες του να μην έχουν ούτε ένα λεπτό αδράνειας το οποίο είναι πιθανό να εκμεταλλευτούν οι Βοιωτοί ή η κάθε ομάδα.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, πλακες καρυστου ο Έλληνας τεχνικός σκοπεύει να παρατάξει με 4-3-3 την ομάδα του κόντρα στην ομάδα του Νίκου Καραγεωργίου.

Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Κοτσόλης, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς Αριστερά – θα έχει τους Μαρινάκη, Κουτρουμπή, Ρισβάνη και Νάνο. Ως αμυντικό χαφ θα παίξει ο Μέντες, με τους Λαγό και Ζέκα εσωτερικούς μέσους. Την τριάδα της επίθεσης θα αποτελέσουν ο Αμπεΐντ πίσω από τους Κλωναρίδη και Καρέλη.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Καπίνο, Τριανταφυλλόπουλος, Χουχούμης, Συκής Δώνης, Ντίνας, Ατζαγκούν και Μπαλμπόα.

Εκτός έμεινε ο Σίλντενφελντ, πετρεσ καρυστου ο οποίος παραπονέθηκε, ότι πονάει στον ορθό μηριαίο, αποχώρησε από την προπόνηση και αποκλείστηκε από την αποστολή. Η επίσημη θέση είναι ότι έχει υποστεί τράβηγμα, κάτι που θα φανεί από τη μαγνητική.

Προϊστορία

Τα τελευταία δύο χρόνια ο Λεβαδειακός έβαλε «στοπ» στην κακή παράδοση που είχε με τον Παναθηναϊκό. Εντός έδρας, πάντως, έχει μόνο 3 νίκες έναντι 7 του «τριφυλλιού» (τα άλλα δύο ματς έληξαν ισόπαλα).

Ημερομηνία Αγώνας Αποτέλεσμα (Σκόρερ)

05/01/13 Παναθηναϊκός-Λεβαδειακός 1-2 (12′ Τοτσέ – 38′, πετρεσ καρυστου 75′ Βασιλείου)

25/01/12 Παναθηναϊκός-Λεβαδειακός 3-0 (33′ Σαριέγκι, πετρα καρυστου 58′, 63′ Τοτσέ)

07/03/10 Παναθηναϊκός-Λεβαδειακός 3-0 (64΄ Σαλπιγγίδης, πλακες καρυστου 71΄ Λέτο, 74΄ Σισέ)

02/10/08 Παναθηναϊκός-Λεβαδειακός 2-0 (25′ Ρουκάβινα – 45′ Σαλπιγγίδης)

24/02/08 Παναθηναϊκός-Λεβαδειακός 1-0 (11′ Γκούμας)

Πηγή: sport-fm.gr

ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΠΕΤΡΕΣ ΑΠΟ ΛΑΤΟΜΕΙΟ ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΠΕΤΡΕΣ ΑΠΟ ΛΑΤΟΜΕΙΟ Ρωσία: Προειδοποιεί τους hackers να μην ταξιδέψουν

Η Ρωσία και οι ΗΠΑ δεν έχουν τις καλύτερες σχέσεις. Οι διαρροές του Edward Snowden και το άσυλο δεν έχουν βοηθήσει. Έτσι, πετρεσ δεν αποτελεί έκπληξη ότι η Ρωσία προειδοποιεί τους πολίτες της να σταματήσουν να ταξιδεύουν στο εξωτερικό, αν πιστεύουν ότι μπορεί να συλληφθούν για οποιοδήποτε λόγο στις ΗΠΑ.

Η είδηση αυτή έρχεται μετά από τη σύλληψη του υποτιθέμενου Ρώσου χάκερ, Panin Aleksander στη Δομινικανή Δημοκρατία, κατ ‘εντολήν των ΗΠΑ.

Το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών εξέδωσε μια επίσημη προειδοποίηση. Προτρέπει τους πολίτες «να αποφεύγουν να ταξιδεύουν στο εξωτερικό, ιδιαίτερα σε χώρες που έχουν υπογράψει συμφωνίες με τις ΗΠΑ σχετικά με την αμοιβαία έκδοση-σύλληψη, εάν υπάρχει εύλογη υποψία ότι οι αμερικανικές υπηρεσίες» θέλουν να τους συλλάβουν.

Οι σκληρές συνθήκες διαβίωσης και ο αριθμός των ειδικευμένων ανθρώπων έχουν κάνει τη Ρωσία μία από τις μεγαλύτερες πηγές του εγκλήματος στον κυβερνοχώρο, όπου το μεγαλύτερο μέρος έχει στόχο τις ΗΠΑ. Αλλά η Ρωσία δεν έχει συμφωνία έκδοσης- σύλληψης με τις ΗΠΑ, που είναι αιτία μεγάλης έντασης μεταξύ των δύο χωρών με την πάροδο του χρόνου.

Έτσι, πετρες καρυστου οι ΗΠΑ περιμένουν τους χάκερ και τους εγκληματίες να φύγουν από τη Ρωσία για να τους συλλάβουν σε χώρες όπου έχουν δικαιοδοσία.

Πηγή: SecNews

Φιγκερόα: “Να καταλήξουμε σε συμφωνία”

Ο Λουτσιάνο Φιγκερόα έφτασε στην Αθήνα για τις τελικές διαπραγματεύσεις με τον Παναθηναϊκό, πλακα καρυστου υπογραμμίζοντας ότι οι δύο πλευρές βρίσκονται πολύ κοντά στην ανανέωση της συνεργασίας τους.

Εφόσον επέλθει οριστική συμφωνία, ο Αργεντινός επιθετικός θα περάσε από ιατρικές εξετάσεις και εάν υπάρξουν θετικά αποτελέσματα θα υπογράψει νέο συμβόλαιο.

“Από τη στιγμή που είμαι εδώ, σημαίνει ότι είμαστε κοντά. Η δική μου η πρόθεση, αλλά και της ομάδας, είναι να καταλήξουμε σε συμφωνία. Υπάρχουν βέβαια κάποια πράγματα να διευθετηθούν, αλλά για αυτό ήρθα. Το συντομότερο δυνατό θέλω να ξεκινήσω προπονήσεις, για να ενσωματωθώ στην ομάδα και να μπω στις υποχρεώσεις της. Δεν έχω μιλήσει με τον προπονητή. Έχω μιλήσει με κάποιους παίκτες και έχω πληροφορηθεί την κατάσταση της ομάδας. Δεν νιώθω σαν μεταγραφή, καθώς εδώ έπαιζα και πέρυσι. Ουσιαστικά συνεχίζω”.

Διαβάστε ακόμη

ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΠΕΤΡΕΣ ΑΠΟ ΛΑΤΟΜΕΙΟ

source: http://www.newsbeast.gr/sports/arthro/622257/den-uparhoun-perithoria-gia-geles/




ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΠΕΤΡΕΣ ΑΠΟ ΛΑΤΟΜΕΙΟ…

Leave a Reply