Παναθηναϊκού Παναθηναϊκού Παναθηναϊκού Η ΑΘΗΝΑ – Sports – Πράνιτς: «Θα έχανα το χέρι μου»

Η ΑΘΗΝΑ Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ άμεση ενημέρωση για όλες τις εξελίξεις, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ Διασκέδαση – Ψυχαγωγία και Αθλητισμός

– Sports – Πράνιτς: ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ «Θα ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ έχανα το ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ χέρι μου» Η ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ Στη φάση του γκολ στάθηκε με δηλώσεις του ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ ο Ντάνιελ Πράνιτς και υποστήριξε πως κάποιος από τους αμυντικούς ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ του Παναθηναϊκού θα έπρεπε να <a href="http://www.pam%20ESPESPorts.gr/265745/pranits-tha-exana-to-xeri-moy”>pam ESPorts.gr

Η ΑΘΗΝΑ Η ΑΘΗΝΑ Και το ταξίδι συνεχίζεται… στην Κίνα (photos)

 

Ο Παναθηναϊκός γράφει μια ακόμη χρυσή σελίδα στην ιστορία του ελληνικού και του ευρωπαϊκού μπάσκετ ως η πρώτη ομάδα που θα «κατακτήσει» την πολυπληθέστερη αγορά του πλανήτη, μεταδίδοντας και στην Κίνα το brand name του συλλόγου.

Η μεγαλύτερη ευρωπαϊκή ομάδα μπάσκετ δεν θα μπορούσε να λείψει από ένα τέτοιο ιστορικό ραντεβού, το οποίο αποτελούσε στόχο ετών για τη διοίκηση της πράσινης ΚΑΕ, ο οποίος υλοποιείται με το πρώτο αυτό ταξίδι στην Κίνα που θα διαρκέσει από τις 11 έως τις 17 Σεπ Τεμβρίου. Ομως ο στόχος αυτός, όπως τονίστηκε και μέσα από την πρωινή ανακοίνωση της ΚΑΕ δεν σταματά εδώ, αφού σκοπός όλων στην ομάδα είναι να εξαπλωθεί το τριφύλλι και το Brand Name του Παναθηναϊκού σε κάθε γωνιά της γης.

Διαβάστε περισσότερα και δείτε τις φωτογραφίες στο Onsports.gr

«Όχι» από Τοτσέ και Πίντο

Στην τελευταία προσπάθεια του Παναθηναϊκού δεν υπήρξε το επιθυμητό αποτέλεσμα

Την ύστατη προσπάθεια να λυθούν τα συμβόλαια του Χοσέ Τοτσέ και Αντρέ Πίντο έκανε ο Νίκος Νταμπίζας, αφού είσπραξε την αρνητική απάντηση και των δύο που θα παραμείνουν στον Παναθηναϊκό.

Χθες στα πρωταθλήματα κάποιων χωρών υπήρχε η δυνατότητα για μεταγραφές, αλλά ο Ισπανός και ο Πορτογάλος θα μείνουν στο « τριφύλλι», όπως έχει συμβεί με τον Κουίνσι και τον Βελάσκες.

Ο Πίντο απάντησε αρνητικά στην προοπτική να πάει στην Χάποελ Μπερ Σεβά, με την οποία οι «πράσινοι» είχαν συμφωνήσει να τον παραχωρήσει με δανεισμό ενός χρόνου. Ο παίκτης δεν ήθελε να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα του Ισραήλ και προτίμησε να μείνει στον Παναθηναϊκό, όπου προς το παρόν θα αποτελεί την πέμπτη λύση στο κέντρο της άμυνας.

Οσον αφορά τον Τοτσέ, οι «πράσινοι» του πρόσφεραν ένα ποσό (όπως και στον Φορναρόλι), για να λύσει το συμβόλαιό του, που λήγει σε ένα χρόνο, αλλά ο Ισπανός φορ αρνήθηκε.

Πηγή: sport-fm.gr

Η ΑΘΗΝΑ

source: http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=273264&catID=6




Η ΑΘΗΝΑ…

Leave a Reply