Παναθηναϊκού Μπάγερν Μπάγερν ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΙΝΗΤΟΥ Μετά από 1.457 μέρες βρήκε δίχτυα ο Πράνιτς

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ – https://spyro.com.gr/. ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΙΝΗΤΟΥ Πάρα πολύ καιρό είχε να βρει τα αντίπαλα δίχτυα ο Ντάνιελ Πράνιτς, ο οποίος χθες πέτυχε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του Παναθηναϊκού……

Μετά από 1.457 μέρες βρήκε δίχτυα ο Πράνιτς ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΙΝΗΤΟΥ Το πρώτο του γκολ με τον Παναθηναϊκό πέτυχε στη χθεσινή νίκη επί της Καλλονής

Πάρα πολύ καιρό είχε να βρει τα αντίπαλα δίχτυα ο Ντάνιελ Πράνιτς, ο οποίος χθες πέτυχε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του Παναθηναϊκού.

Το πρώτο του γκολ ως ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού πέτυχε ο Ντάνιελ Πράνιτς, στη χθεσινή νίκη (4-0) επί της Καλλονής μέσα στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Το θέμα, όμως, είναι ότι ο Κροάτης χαφ κατάφερε να βρει δίχτυα μετά τις 12 Δεκεμβρίου 2009!

Τότε ο διεθνής άσος είχε σκοράρει στην εκτός έδρας νίκη της Μπάγερν Μονάχου κόντρα στη Μπόχουμ.

Δηλαδή, ο Πράνιτς μπόρεσε να σκοράρει μετά τέσσερα χρόνια παρά τέσσερις ημέρες και, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ μάλιστα, η ομάδα του πάλι κέρδισε με τέσσερα γκολ διαφορά!

Πηγή: sport-fm.gr

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΙΝΗΤΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΙΝΗΤΟΥ Παραιτήθηκε ο Ολυμπιακός από τη χορηγία του ΟΠΑΠ

Καταγγέλλει αθέμιτο ανταγωνισμό και ποινικώς κολάσιμες πράξεις

Παραιτήθηκε το βράδυ της Τρίτης από τη χορηγία του ΟΠΑΠ η ΠΑΕ Ολυμπιακός καταγγέλοντας, σύμφωνα με πληροφορίες, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ότι η ταυτόχρονη παρουσία του κ. Δημήτρη Μελισσανίδη στον ΟΠΑΠ και στην ΑΕΚ, δημιουργεί αθέμιτο ανταγωνισμό για τις υπόλοιπες ομάδες.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ η ΠΑΕ Ολυμπιακός πρόκειται να εκδώσει σχετική ανακοίνωση στην οποία θα αναφέρεται σε συγκεκριμένες ποινικώς κολάσιμες ενέργειες του κ. Δ. Μελισσανίδη, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ενώ προτίθεται να προσφύγει και στη Δικαιοσύνη

Ο πρόεδρος της ερυθρόλευκης ΠΑΕ κ. Ευάγγελος Μαρινάκης φέρεται να δήλωσε σε συνεργάτες του ότι «ο Ολυμπιακός δεν θέλει τέτοια λεφτά».Συμφωνία Ολυμπιακού με την τράπεζα Πειραιώς

Η τράπεζα θα εκδώσει σύντομα την πιστωτική κάρτα ¨ τράπεζα Πειραιώς – Ολυμπιακός Πειραιώς¨ με προσφορές και δώρα για όλους τους κατόχους της κάρτας, φίλους του Ολυμπιακού.

Την εμπορική της συνεργασία με την ΠΑΕ Ολυμπιακός, η οποία ξεκινά από την τρέχουσα περίοδο 2013-2014 και θα είναι πενταετούς διάρκειας, ανακοίνωσε σήμερα η τράπεζα Πειραιώς.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, η συνεργασία θα αναπτυχθεί σε πολλούς τομείς, προς όφελος των δύο πλ ευρών και κυρίως των φιλάθλων του Ολυμπιακού.

Ειδικότερα, μεταξύ των άλλων, η τράπεζα Πειραιώς θα εκδώσει σύντομα την πιστωτική κάρτα ” τράπεζα Πειραιώς – Ολυμπιακός Πειραιώς” με προσφορές και δώρα για όλους τους κατόχους της κάρτας, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ φίλους του Ολυμπιακού.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΙΝΗΤΟΥ

source: ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ http://www.newsbeast.gr/sports/arthro/618448/meta-apo-1457-meres-vrike-dihtua-o-pranits/




ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΙΝΗΤΟΥ…

Leave a Reply