παιδί Μικ Τζάγκερ μητέρα ΔΙΑΖΥΓΙΟ Προπάππους θα γίνει ο Μικ Τζάγκερ!

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ https://detectiv.gr/. ΔΙΑΖΥΓΙΟ Ο ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ γερόλυκος ροκ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ σταρ… θα ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ γίνει ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ προπάππους…ενώ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ θα είναι σε περιοδεία!…”

Προπάππους θα γίνει ο Μικ Τζάγκερ! ΔΙΑΖΥΓΙΟ

Ο γερόλυκος ροκ σταρ… θα γίνει προπάππους…ενώ θα είναι σε περιοδεία!

Ακούραστος ο Μικ Τζάγκερ που περιοδεύει με τους Rolling Stones στην Αυστραλία μετά από περίπου 45 χρόνια που είχαν να επισκεφτούν την ήπειρο.

Και ενώ θα χοροπηδάει στη σκηνή όπως κανείς άλλος, η εγγονή του θα γεννάει το πρώτο του δισέγγονο.

Βέβαια η εγγονή του, Assisi, κόρη της Jade Jagger και εγγονή της Bianca Jagger της πρώτης συζύγου του Mick, είναι πολύ νέα μητέρα, μόλις 21 ετών και η αδερφή της Amber μόλις 19, καθώς και ο ίδιος ο Μick τα έκανε όλα νωρίς.

Αλλά έτσι είναι όταν είσαι ροκ σταρ. Ο Mick Jagger έχει εφτά παιδιά από τέσσερις σχέσεις που ανήκουν σε όλες τις ηλικίες.

Η πρώτη του κόρη η Karis είναι 43 παιδί του από τη σχέση του με τη Marsha Hunt. Η Jade είναι 41, παιδί του από την πρώτη του σύζυγο Bianca Jagger.

Με το μοντέλο Jerry Hall δεύτερη σύζυγο του έχουν τέσσερα παιδιά. Την Elisabeth 29, τον James 28, την Georgia 21 και τον Gabriel 16.

Μετά από μια σύντομη σχέση με την βραζιλιάνα παρουσιάστρια Luciana Gimenez έχει ένα γιο τον Lucas 14 ετών.

ΔΙΑΖΥΓΙΟ ΔΙΑΖΥΓΙΟ Εμίλια Αράτα: Η γυμνή… ακροβάτης της Μέρκελ

Ποια είναι η 23χρονη χορεύτρια που άφησε με το στόμα ανοιχτό τη Γερμανίδα καγκελάριο με το καυτό της σόου

Η γυναίκα – λάστιχο που έδωσε μία καυτή νότα στην προεκλογική συγκέντρωση του Χριστιανοδημοκρατικού κόμματος στο Ντίσελντορφ είναι διάσημη ακροβάτης και δικαίως, άφησε με το όνομα ανοικτό ακόμα και την Γερμανίδα καγκελάριο, Ανγκελα Μέρκελ.

Μόλις 23 ετών, η Εμίλια Αράτα έχει ξεχωρίσει όχι μόνο για τις ακροβατικές της ικανότητες αλλά και για τη γοητεία της. Έχει ψυχαγωγήσει την πριγκίπισσα Αννα και τον πρίγκιπα Κάρολο ενώ έχει διακριθεί και σε ρεάλιτι, όπως στο βρετανικό Big Brother και το Super Talent.

Προέρχεται από οικογένεια ακροβατών (επτά γενιές) και όλες τις φορές που επιδίδεται σε ακροβατικά, έχει στο πλευρό της τον αδερφό της, Βίκτορ.

Η αγαπημένη της ακροβατική στάση είναι να ισορροπεί στο λαιμό του αδερφού της, όπως η ίδια λέει χαρακτηριστικά.

Η Εμίλια γεννήθηκε το 1989 στο Μπιρμινγχαμ της Βρετανίας .Σε ηλικία έξι ετών, έκανε την παρθενική της εμφάνιση σε τσίρκο. Σήμερα, όσοι θέλουν να την απολαύσουν από κοντά μπορούν να επικέφθούν το Palazzo Variety Show στο Βερολίνο, όπου η Εμίλια εμφανίζεται έξι φορές την εβδομάδα.

Κατά τη διάρκεια των επιδείξεών της σε τσίρκο, έχει τραυματιστεί ουκ ολίγες φορές, όμως τα τραύματά της δεν την πτοούν. Η μητέρα της, Κάρμεν, είναι εκπαιδεύτρα στο ριάλιτι του “Sky One”, ” ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Cιrque de Celebrite”.

ΔΙΑΖΥΓΙΟ Η Αρχιεπισκοπή Αμερικής κοντά στην “Αποστολή”

Οι Έλληνες ομογενείς θα συνεχίσουν να βρίσκονται στο πλευρό των α Δελφών τους, μέσω των προγραμμάτων της Εκκλησίας είπε ο Αρχιεπίσκοπος κ. Δημήτριος

              Πυλώνα κοινωνικής σταθερότητας χαρακτήρισε την ΄΄Αποστολή΄΄ ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος  Αμερικής κ. Δημήτριος στη συνάντηση που είχε στη Νέα Υόρκη με τον Γενικό Διευθυντή του Οργανισμού κ. Κωνσταντίνο Δήμτσα.

«Χωρίς την κοινωνική προσφορά της Εκκλησίας, χωρίς την προσπάθεια του Αρχιεπισκόπου κ. Ιερωνύμου και της ΄΄Αποστολής΄΄ η οικονομική κρίση στην Ελλάδα θα ήταν βαθύτερη και ανεξέλεγκτη», είπε ο Σεβ. κ. Δημήτριος, ο οποίος δήλωσε εντυπωσιασμένος από το μέγεθος του έργου, τη μεθοδικότητα και τη διαφάνεια του Οργανισμού της Αρχιεπισκοπής.

             Ο Αρχιεπίσκοπος της Αμερικής και ο Γενικός Διευθυντής της ΄΄Αποστολής΄΄, στη δίωρη συνάντησή τους, εξέτασαν λεπτομερώς τα νέα δεδομένα και την εξέλιξη της κρίσης στην Ελλάδα καθώς και τις επιπτώσεις που δημιουργεί στην οικογένεια και κυρίως στα παιδιά.

Ο κ. Δήμτσας παρουσίασε οικονομικό απολογισμό των προγραμμάτων που βρίσκονται σε εξέλιξη ανάμεσα στην Αρχιεπισκοπή Αμερικής, τον IOCC  και την ΄΄Αποστολή΄΄ και ενημέρωσε διεξοδικά για τα νέα προγράμματα που έχουν σχεδιαστεί.

              «Οι Έλληνες υποφέρουν και αυτό το βιώνουμε καθημερινά», είπε ο κ. Δήμτσας και πρόσθεσε, «για να έχει κανείς μία τάξη μεγέθους της κρίσης θα αναφέρω ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα: Τα δέματα αγάπης που προσφέρει η ΄΄Αποστολή΄΄  σε οικογένειες που ζουν κάτω από 8.000 ευρώ ετησίως, το 2011 έφθασαν τα 7.851, το 2012 διανεμήθηκαν 35.583 και μόνο το α΄εξάμηνο του 2013, 33527».

Επίσης ο κ. Δήμτσας ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπο Αμερικής και έκανε λόγο για την μεγαλοψυχία και τη γενναιοδωρία την Ελλήνων ομογενών που στάθησαν στους εμπερίστατους αδελφούς τους.

              Ο Σεβ. Δημήτριος αναφέρθηκε εκτενώς στο έργο του Αρχιεπισκόπου κ. Ιερωνύμου, ευχαρίστησε τον κ. Δήμτσα για την αναλυτική ενημέρωση και πρόσθεσε: «Η Αρχιεπισκοπή Αμερικής, οι Έλληνες ομογενείς θα συνεχίσουν να βρίσκονται στο πλευρό των α Δελφών τους, μέσω των προγραμμάτων της ΄΄Αποστολής΄΄. Είμαι πεπεισμένος ότι γρήγορα η κρίση θα ξεπεραστεί και η Ελλάδα θα βρει τη θέση της. Οι προσπάθειες στήριξης μας συνεχίζονται, εξετάζουμε το ενδεχόμενο άμεσης νέας βοήθειας».

 

           Μ.Κ.Ο. ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗΣ ΑΘΗΝΩΝ

Ήρας 8 & Δέσπως Σέχου 37, Ν. Κόσμος (πλατεία Κυνοσάργους), Τ.Κ.: 11743, Τηλ.: 213 0184400,www.mkoapostoli

   

ΔΙΑΖΥΓΙΟ

source: http://www.protothema.gr/culture/article/334366/propappous-tha-ginei-o-mik-tzager-/




ΔΙΑΖΥΓΙΟ…

Leave a Reply