ΟΤΕ Παναθηναϊκού ΟΤΕ ΓΡΑΦΕΙΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΕΡΕΥΝΩΝ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ «Είμαστε μεγάλη ομάδα, πάμε για το καλύτερο»

ΓΡΑΦΕΙΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΕΡΕΥΝΩΝ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Βέβαιος ότι ο Παναθηναϊκός μπορεί να είναι ο νικητής του αυριανού ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό εμφανίστηκε ο Κάρλος Ζέκα……

«Είμαστε μεγάλη ομάδα, πάμε για το καλύτερο» ΓΡΑΦΕΙΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΕΡΕΥΝΩΝ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Την άποψη ότι το ντέρμπι θα κριθεί στις λεπτομέρειες εξέφρασε ο Ζέκα

Βέβαιος ότι ο Παναθηναϊκός μπορεί να είναι ο νικητής του αυριανού ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό εμφανίστηκε ο Κάρλος Ζέκα, μιλώντας στο Novasports.

«Ο Ολυμπιακός έχει το προβάδισμα και βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Και εμείς, όμως, είμαστε μεγάλη ομάδα και πιστεύω ότι θα κάνουμε το καλύτερο», τόνισε ο Πορτογάλος χαφ του «τριφυλλιού» και πρόσθεσε:

«Εγώ ως αρχηγός, αλλά και οι συμπαίκτες μου, θα κοιτάξουμε να τους βοηθήσουμε με τον καλύτερο τρόπο, ώστε να μπορέσουμε να έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα».

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ζέκα στο Novasports…

Ποιες είναι οι σκέψεις σου πριν από το μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό;

«Πιστεύω πως είναι ένας σημαντικός αγώνας, όπως είναι και όλοι οι άλλοι στο πρωτάθλημα. Αυτός όμως ο αγώνας, έχει μια διαφορετική γεύση, γιατί είναι ένα ντέρμπι απέναντι σε έναν αντίπαλο. Είναι σημαντικό το γεγονός ότι παίζουμε εντός έδρας. Θα κάνουμε τα πάντα για να κερδίσουμε και στο μυαλό μας έχουμε τη νίκη».

Που μπορεί να κριθεί αυτό το ιδιαίτερο και ξεχωριστό παιχνίδι;

«Αυτοί οι αγώνες κρίνονται στις μικρές λεπτομέρειες. Άρα πιστεύω ότι ουσιαστικά αυτός που θα κάνει τα λιγότερα λάθη, θα είναι και ο νικητής. Θεωρώ ότι θα έχουμε έναν ισορροπημένο αγώνα, όπου και οι δύο ομάδες θα προσπαθήσουν να δείξουν τον καλύτερο τους εαυτό».

Είναι το φαβορί ο Ολυμπιακός σε αυτό το ντέρμπι;

«Νομίζω ότι οι πιθανότητες είναι 50-50 αυτή τη στιγμή. Βεβαίως εμείς παίζουμε εντός έδρας και έχουμε τους φιλάθλους στο πλευρό μας, ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΙΝΗΤΟΥ αλλά νομίζω ότι είναι μοιρασμένες οι πιθανότητες».

Ο Ολυμπιακός πηγαίνει πολύ καλά στο πρωτάθλημα, ενώ κάνει καλή πορεία στο Τσάμπιονς Λιγκ. Τι γνώμη έχεις σχηματίσει για τον αντίπαλο σας;

«Ο Ολυμπιακός όπως ξέρετε έχει το προβάδισμα και βρίσκεται στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Έχει μια καλή ομάδα και τα τελευταία χρόνια ο Ολυμπιακός δείχνει ότι είναι ένα καλό σύνολο. Από εκεί και πέρα θα βρεθούμε απέναντι του, είναι σημαντικό να παίζουμε απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα και έναν δύσκολο αντίπαλο. Βεβαίως δεν είναι η πρώτη φορά που παίζουμε απέναντι σε μεγάλες ομάδες. Και εμείς, μεγάλη ομάδα είμαστε και από εκεί και πέρα πιστεύω ότι θα κάνουμε το καλύτερο».

Πως σκοπεύετε να σταματήσετε τον Μήτρογλου; Βρίσκεται σε καλή κατάσταση…

«Ο Μήτρογλου είναι σε πολύ καλή κατάσταση και βρίσκεται σε φόρμα, αλλά ο προβληματισμός μας δεν είναι τι θα κάνουμε με τον Μήτρογλου. Αυτό που σκεφτόμαστε είναι πως θα κάνουμε το παιχνίδι μας και πως θα κάνουμε γενικότερα ένα καλό παιχνίδι. Δεν είναι μόνο ο Μήτρογλου, υπάρχει και η υπόλοιπη ομάδα. Αν εμείς παίξουμε, μαρκάρουμε σωστά και κάνουμε το παιχνίδι μας, δεν θα έχουμε κάποιο θέμα».

Είσαι ο αρχηγός της ομάδας και γνωρίζεις τι σημαίνει ένα ντέρμπι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός. Πολλοί από τους συμπαίκτες σου θα αγωνιστούν για πρώτη φορά σε αυτό το σπουδαίο παιχνίδι. Πως τους προετοιμάζεις για το ντέρμπι;

«Νομίζω ότι και εκείνοι ξέρουν τι περιμένουμε από αυτό το ντέρμπι. Γνωρίζουν περί τίνος πρόκειται και τι θα πρέπει να κάνουν. Από εκεί και πέρα εγώ ως αρχηγός, αλλά και οι συμπαίκτες μου θα κοιτάξουμε να τους βοηθήσουμε με τον καλύτερο τρόπο, ώστε να μπορέσουμε να έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα».

Μπορεί ο Παναθηναϊκός να κερδίσει;

«Βεβαίως και μπορούμε να κερδίσουμε τον αγώνα».

Φέτος έχεις αυξημένες αρμοδιότητες στην ομάδα. Είσαι ο αρχηγός, είσαι αγαπητός στον κόσμο. Πως αισθάνεσαι στον Παναθηναϊκό, παρακολουθηση μηνυματων κινητου που επιθυμεί μάλιστα να ανανεώσει πρόωρα το συμβόλαιο σου;

«Για μένα αυτό αποτελεί μια μεγάλη χαρά. Είμαι ιδιαίτερα ευτυχής και προνόμιο που είμαι ο αρχηγός μιας τόσο μεγάλης ομάδας, όπως είναι ο Παναθηναϊκός. Θα ήθελα να συνεχίσω να κάνω καλή δουλειά και αν είναι δυνατόν ακόμα καλύτερη από αυτή που ήδη κάνω, με σκοπό να βοηθήσω την ομάδα, τους συμπαίκτες μου και όλη την Παναθηναϊκή οικογένεια. Αυτό επιθυμώ».

Έχεις δημιουργήσει τη δική σου μικρή παράδοση στα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Έχεις πετύχει γκολ απέναντι στους ερυθρόλευκους, πέρυσι έδωσες την ασίστ στον Φιγκερόα. Θα συνεχιστεί αυτή η παράδοση και στο ντέρμπι του Σαββάτου;

«Δεν θέλω να μιλήσω γι’ αυτό. Θα δούμε τι θα γίνει. Πέρυσι είχα την ευκαιρία μου, την οποία δεν ολοκλήρωσα… Ας μη μιλήσουμε. Θα δούμε στο γήπεδο τι θα γίνει. Ανεξάρτητα από το ποιος θα σημειώσει γκολ, παρακολουθηση κινητου χωρις φυσικη προσβαση το πιο σημαντικό είναι η νίκη».

Ως αρχηγός του Παναθηναϊκού, θα ήθελες να στείλεις ένα μήνυμα στους οπαδούς της ομάδας;

«Να έρθουν, να μας υποστηρίξουν. Είναι εξαιρετικοί φίλαθλοι, τους έχουμε ανάγκη, θέλουμε να είναι δίπλα μας και τους χρειαζόμαστε».

Πηγή: sport-fm.gr

ΓΡΑΦΕΙΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΕΡΕΥΝΩΝ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΓΡΑΦΕΙΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΕΡΕΥΝΩΝ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΔΟΕ: Δεν υπάρχουν λεφτά ούτε για κιμωλίες

Οι δάσκαλοι ζητούν να δοθεί άμεσα λύση στα με γάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν – Γ.Μιχελάκης: Θα προσπαθήσουμε να δώσουμε και την 4η δόση της επιχορήγησηςΆμεση λύση στα με γάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει η δημόσια εκπαίδευση και τα οποία απειλούν να τινάξουν στον «αέρα» τη νέα σχολική χρονιά, που ξεκινάει αύριο, ζήτησαν οι δάσκαλοι από τον υπουργό Εσωτερικών Γιάννη Μιχελάκη, με τον οποίο συναντήθηκαν σήμερα.

Το Δ.Σ.της ΔΟΕ ανέφερε με λεπτομέρειες όλα τα ανοικτά «μέτωπα» που θα κληθούν να αντιμετωπίσουν οι εκπαιδευτικοί με το άνοιγμα των σχολείων, όπως είναι η υπολειτουργία των σχολικών επιτροπών και η αδυναμία τους λόγω της υποχρηματοδότησης να εκπληρώσουν τις συσσωρευμένες υποχρεώσεις τους (θέρμανση, πληρωμή λογαριασμών ΟΤΕ, ΔΕΗ, αγορά κιμωλιών και αναλώσιμων, κ.α.), η απουσία καθαριστριών, σχολικών τροχονόμων και σχολικών φυλάκων από τα σχολεία, η μετακίνηση των μαθητών και οι πειθαρχικές διατάξεις που «προκαλούν διωγμούς και αδικία».

Από την πλευρά του, ο κ. Μιχελάκης ανέφερε, σύμφωνα με την Ομοσπονδία ότι σε ό,τι αφορά τις λειτουργικές δαπάνες έχει διατεθεί από το υπουργείο Εσωτερικών το ποσό των 21,4 εκατ. ευρώ και ότι θα γίνει προσπάθεια για χορήγηση της 4ης δόσης της επιχορήγησης.

Για το θέμα των καθαριστριών δήλωσε πως έχει κατατεθεί τροπολογία στο νομοσχέδιο για το νέο Λύκειο που προβλέπει την παράταση των συμβάσεων για δυο χρόνια, ενώ παράταση συμβάσεων ανακοίνωσε και για το θέμα της μεταφοράς των μαθητών μέχρις ότου γίνει η προκήρυξη για νέες συμβάσεις.

Για το θέμα των σχολικών φυλάκων αναφέρθηκε στην πρόσληψη 3.800 φυλάκων μέσω κονδυλίων του ΕΣΠΑ, ενώ για τους σχολικούς τροχονόμους δήλωσε ότι έχει διατεθεί έ<a href="http:/ ΑστυνομίαΑστυνομίας σε περιπτώσεις που δεν είναι δυνατή η ύπαρξη σχολικού τροχονόμου. ΓΡΑΦΕΙΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΕΡΕΥΝΩΝ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Συναυλία του Νίκου Ξυδάκη στον Κήπο του Μεγάρου

Με τίτλο “Βρεχει στην

Εθνική Οδό και με την συμμετοχή των

Γεωργία Νταγάκη, Γιώργη Χριστοδούλου,

Ηλία Βαμβακούση και τους  Pop Eye.Με  την πολυαναμενόμενη συναυλία

του Νίκου Ξυδάκη κορυφώνονται το

Σάββατο 14 Σεπ Τεμβρίου στις 9 το βράδυ,

οι εκδηλώσεις του κήπου που φέτος

πλημμύρισε από μουσική και κόσμο. Ο

Νίκος Ξυδάκης, ο σπουδαίος ‘Ελληνας

συνθέτης επιστρέφει στο Μέγαρο και στον

υπέροχο κήπο του, για να παρουσιάσει

μια νέα προσέγγιση του έργου του “Η

Εκδίκηση της Γυφτιάς”, έργο σταθμό στην

ελληνική μουσική που αγαπήθηκε πολύ

και θεωρείται πλέον κλασικό. Στη μοναδική

αυτή συναυλία, το δικό τους χρώμα θα

προσθέσουν γνωστά τραγούδια του συνθέτη

που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία,

αλλά και κάποια που θα ακουστούν για

πρώτη φορά σε συναυλία.

 

Η βραδιά έχει τον τίτλο

‘Βρέχει στην Εθνική Οδό’ ενός από τα

ωραιότερα κομμάτια της ‘Εκδίκησης της

Γυφτιάς’, ενός τραγουδιού ‘φευγάτου’

ντυμένου μελαγχολικά με τους στίχους

του Μανώλη Ρασούλη. Μια ματιά στην

ταυτότητα του ‘Εκδίκησης’ : έτος

κυκλοφορίας 1978, παρακολουθηση κινητου χωρις φυσικη προσβαση εταιρία παρ αγωγής η

Λύρα του Νίκου Πατσιφά, η μουσική του

Νίκου Ξυδάκη, οι στίχοι του Μανώλη

Ρασούλη, η παραγωγή του Διονύση

Σαββόπουλου. Τραγουδιστής ο αξέχαστος

Νίκος Παπάζογλου(συμμετείχαν η Σοφία

Διαμαντή και ο Διονύσης Σαββόπουλος).

Το εξώφυλλο υπογράφει ο Αλέξης

Κυριτσόπουλος.

 

Τα τραγούδια που θα

ακουστούν θα είναι γνώριμα και αγαπημένα:

Ιερά Οδός, Παντοκράτορας, παρακολουθηση κινητου χωρις φυσικη προσβαση Αέρας της

Αγάπης, Κάιρο Ναύπλιο Χαρτούμ, Τι θέλω

τι, Γρήγορα η ώρα, Ιζαμπώ, Καστριτσιάνικο,

Ερωτικό, Ιλισσός, Φυσά βοριάς, Τα ρόδα

του ανέμου, Κυνός, παρακολουθηση κινητου χωρις εγκατασταση Κοιμωμένη, Σαν μια

ταινία, Φίλε αδελφή ψυχή, με μέλι, Στη

ρωγμή του χρόνου, Βρέχει στην Εθνική

Οδό, Από περιέργεια υπάρχω, Κανείς εδώ

δεν τραγουδά, Αλμπατρος, Μετανάστης

στην αγκάλη σου, Στην Πόλυ, Στην αρχή

των τραγουδιών, Συνεργεία, Χαβαλεδιάρικο,

Δασάκι, παρακολουθηση μηνυματων κινητου Τροχαίο, Γέμισε μου το ποτήρι,

Σουμιτζού, Από τη γυναίκα, Τρελή κι

αδέ σποτη, Μη φοβάσαι, Οι Μάγκες.

 

Την ορχήστρα αποτελούν οι

μουσικοί: Δημήτρης Μπουζάνης(πιάνο),

Δημήτρης Χουντής(σαξόφωνο), ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΙΝΗΤΟΥ Γιώργος

Διαμαντόπουλος(πλήκτρα), Θάνος

Μιχαηλίδης(τύμπανα), Ηλίας Βαμβακούσης(ούτι)

και η Γεωργία Νταγάκη(λύρα)

Την επιμέλεια 

της ορχήστρας έχουν ο Δημήτρης

Μπουζάνης και ο  Γιώργος Διαμαντόπουλος

 

 

Προπώληση

εισιτηρίων: €10,00.

Πώληση εισιτηρίων

κατά την είσοδο την ημέρα της 

συναυλίας: €12,00

ΓΡΑΦΕΙΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΕΡΕΥΝΩΝ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ

source: http://www.newsbeast.gr/sports/arthro/602910/eimaste-megali-omada-pame-gia-to-kalutero/

ΓΡΑΦΕΙΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΕΡΕΥΝΩΝ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ…

Leave a Reply