ΟΤΕ Ευρωπαϊκής Ένωσης Κυριακή ΠΕΤΡΑ ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΚΕΣ ΝΕΟΧΩΡΙ ΠΗΛΙΟΥ ΒΟΛΟΣ Δεν κλιμακώθηκε η βία στις δημοτικές εκλογές της 3ης Νοεμβρίου

πετρα αυλης τιμες – http://lithorama.com.gr/index.asp?Keyword=0000000057.%CF%80%CE%B5%CF%84%CF%81%CE%B1. ΠΕΤΡΑ ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΚΕΣ ΝΕΟΧΩΡΙ ΠΗΛΙΟΥ ΒΟΛΟΣ Η αποστολή της Ευρωπαϊκής Ένωσης στο Κόσοβο και η ειρηνευτική αποστολή του ΝΑΤΟ ανακοίνωσαν ότι με τις δράσεις που ανέλαβαν κατά τη διάρκεια……

Δεν κλιμακώθηκε η βία στις δημοτικές εκλογές της 3ης Νοεμβρίου ΠΕΤΡΑ ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΚΕΣ ΝΕΟΧΩΡΙ ΠΗΛΙΟΥ ΒΟΛΟΣ Η ανακοίνωση Eulex και KFOR για τα δημοσιεύματα σχολιαστών

Η αποστολή της Ευρωπαϊκής Ένωσης στο Κόσοβο και η ειρηνευτική αποστολή του ΝΑΤΟ ανακοίνωσαν ότι με τις δράσεις που ανέλαβαν κατά τη διάρκεια διεξ αγωγής των δημοτικών εκλογών στο Κόσοβο απέτρεψαν αποτελεσματικά την κλιμάκωση της βίας και την περαιτέρω παρεμπόδιση της διαδικασίας ψηφοφορίας.

H Eulex και η KFOR πετρες τιμες σε κοινή ανακοίνωσή τους που εκδόθηκε με αφορμή απόψεις σχολιαστών όσον αφορά την κατάσταση Ασφάλειας στις δημοτικές εκλογές της 3ης Νοεμβρίου στο βόρειο Κόσοβο ανέφεραν τι συνέβη την περασμένη Κυριακή στο βόρειο τμήμα του.

Σε εκλογικά κέντρα στο βόρειο τμήμα της Κόσοβσκα Μιτρόβιτσα μασκοφόροι εισέβαλαν σε εκλογικά κέντρα, έριξαν δακρυγόνα, επιτέθηκαν σε μέλη εφορευτικών επιτροπών και προκάλεσαν φθορές σε ψηφοδέλτια.

«Ως οργανισμοί με μεγάλο αριθμό ειδικών για την Ασφάλεια και τον έλεγχο των μαζών και των αναταραχών επιθυμούμε να αναφέρουμε ορισμένα στοιχεία σε σχέση με την κατάσταση την περασμένη Κυριακή» επισημαίνεται στη ανακοίνωση.

Η Αστυνομία του Κοσόβου αντέδρασε πρώτη, η Eulex ήταν δεύτερη και η KFOR το τρίτο όργανο που αντέδρασε εκείνη την ημέρα, αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων της η Eulex «αμέσως πρόσφερε πρόσθετη βοήθεια στην Αστυνομία του Κοσόβου μετά την επίθεση σε εκλογικό κέντρο στο βόρειο τμήμα της Κόσοβσκα Μιτρόβιτσα, “για να φροντίσει για την Ασφάλεια των μελών της αποστολής παρατηρητών του ΟΑΣΕ και της ΕΕ, που ήταν εκεί”».

Μέλη της KFOR που βρίσκονταν στο βόρειο Κόσοβο επίσης επενέβησαν και έφεραν πρόσθετο προσωπικό, συμπεριλαμβανομένης της Μονάδας άμεσης επέμβασης, ώστε να διασφαλίσει τις γέφυρες στον ποταμό Ίμπαρ και να εμποδίσουν περαιτέρω κλιμάκωση της κατάστασης. Ταυτόχρονα μία ακόμη μονάδα της KFOR με ελικόπτερο περιπολούσε πάνω από τις περιοχές και εγκατέστησε δύο διμοιρίες στους δήμους Ζβέτσαν και Ζούμπιν Πότοκ.

«Εστάλη και ένα ακόμη ελικόπτερο της Eulex που εντόπισε την ομάδα των δραστών και τους καταδίωξε» σημειώνεται στην ανακοίνωση.

«Στρατηγικός μας στόχος ήταν να εμποδίσουμε τους δράστες να επιτεθούν και σε άλλα εκλογικά κέντρα στη βόρεια Κόσοβσκα Μιτρόβιτσα και σε άλλα μέρη του βορείου Κοσόβου» επισημαίνουν Eulex και KFOR.

Αυτό αποδείχθηκε επιτυχές κυρίως στο Ζβέτσαν όπου τα μέλη της KFOR πετρες εξωτερικου τοιχου και της Eulex αντέδρασαν γρήγορα στα επεισόδια και αποκατέστησαν την ειρήνη και την τάξη.

«Με τις ενέργειες της Eulex και της KFOR αποτελεσματικά ανακόπηκε η κλιμάκωση της βίας και η παρεμπόδισης της ψηφοφορίας.

Η Eulex συνόδευσε το προσωπικό του ΟΑΣΕ που μετέφερε τις κάλπες έως το κέντρο καταμέτρησης στο νότιο Κόσοβο από τα εκλογικά κέντρα των δήμων Ζβέτσαν, Λεπόσαβιτς και Ζούμπιν Πότοκ», πρεκια πετρινα τιμες διευκρινίζεται στην ανακοίνωση.

Ο συντονισμός μεταξύ Eulex και KFOR λατομεια πηλιου ήταν εξαιρετικός, πετρες δαπεδου εξωτερικου χωρου οι ενέργειες και οι αντιδράσεις ήταν γρήγορες και όπως σε όλες τις αστυνομικές επιχειρήσεις θα εξάγουμε συμπεράσματα από την ανάλυση που θα γίνει και θα τα εφαρμόσουμε σε μελλοντικές καταστάσεις ανάλογης φύσης, υπογραμμίζεται.

ΠΕΤΡΑ ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΚΕΣ ΝΕΟΧΩΡΙ ΠΗΛΙΟΥ ΒΟΛΟΣ ΠΕΤΡΑ ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΚΕΣ ΝΕΟΧΩΡΙ ΠΗΛΙΟΥ ΒΟΛΟΣ Αντ. Σαμαράς: «Συγγνώμη, δήμαρχε, επενδυση πετρας τιμες που έφτασα πριν από σένα!»

Αιφνιδιαστική εμφάνιση του Πρωθυπουργού στο δείπνο Μιχελάκη – δημάρχων σε ταβέρνα της Κηφισιάς

Σε ιδιαιτέρως φιλικό κλίμα δείπνησαν το βράδυ της Δευτέρας, στη γνωστή ταβέρνα της Κηφισιάς, «Τηλέμαχος», ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, ο υπουργός Εσωτερικών, πετρα εξωτερικου χωρου τιμες Γιάννης Μιχελάκης και δήμαρχοι της Αττικής, που εκλέγονται στη Β’ Αθηνών.

Ο πρωθυπουργός, αλλά και ο υπουργός Εσωτερικών, άκουσαν τις απόψεις των δημάρχων για το νομοσχέδιο που προωθεί η κυβέρνηση και προβλέπει τις αλλαγές στον τρόπο εκλογής δημάρχων και δημοτικών συμβούλων στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου 2014, πετρα αλβανιας skroutz ενώ ενημερώθηκαν και για τα θέματα που απασχολούν την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

 

Η είδηση ωστόσο είναι ότι οι δήμαρχοι δεν είχαν ενημερωθεί για την παρουσία του Πρωθυπουργού, καθώς εκείνος εμφανίστηκε αιφνιδιαστικά στην ταβέρνα στις 10 το βράδυ.

Κάποιοι από τους δημάρχους μάλιστα είχαν αποφασίσει να μην παραστούν, πετρα αυλης τιμες προφανώς επειδή θεώρησαν ότι η προγραμματισμένη συνάντησή τους με τον υπουργό Εσωτερικών, κ. Γιάννη Μιχελάκη, θα ήταν υπόθεση ρουτίνας.

Ο πρωθυπουργός, ωστόσο, είχε διαφορετική άποψη και έδωσε κανονικά το «παρών», προκαλώντας… πανικό στους απόντες.

Αμέσως, σήμανε συναγερμός και όσοι απουσίαζαν σχεδόν… τσακίστηκαν για να ανέβουν στην Κηφισιά, με απόκλιση από μισή μέχρι μία ώρα, ανάλογα με την περιοχή που βρισκόταν ο καθένας.

Ο κ. Σαμαράς δεν άφησε να περάσει απαρατήρητη η απουσία τους και, απευθυνόμενος σε έναν εξ αυτών, του είπε: «Συγγνώμη, δήμαρχε, που έφτασα πριν από σένα».

Τότε, ο κ. Μιχελάκης πήρε το λόγο και, απευθυνόμενος προς τους παρευρισκόμενους, πρόσθεσε χαριτολογώντας: «Αν ταξιδέψεις με τον πρωθυπουργό, για να τον προλάβεις, πρέπει να φύγεις με την προηγούμενη πτήση!».ΠΕΤΡΑ ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΚΕΣ ΝΕΟΧΩΡΙ ΠΗΛΙΟΥ ΒΟΛΟΣ Σοκ στην Κρήτη: Η μία αυτοκτονία μετά την άλλη

Ηράκλειο: 27χρονος κρεμάστηκε με τη ζώνη του – Χανιά: 61χρονος αυτοπυροβολήθηκε με καραμπίνα

Νεκρός βρέθηκε ένας 27χρονος από τη Λιθουανία, σε διαμέρισμα στην περιοχή της Αμμουδάρας, περίπου στις 00.30 μετά τα μεσάνυχτα.

Ο νέος άνδρας κρεμάστηκε μέσα στη ντουλάπα του με τη ζώνη του, πετρες πλακοστρωσης τιμες ενώ είχε προηγηθεί καβγάς με την κοπέλα του.

Τις συνθήκες της αυτοχειρίας ερευνά η Αστυνομία.

Πηγή: Cretalive.gr

Και δεύτερη αυτοκτονία μέσα σε λίγες ώρες

Το πρώτο σοκ από την αυτοκτονία του νεαρού, διαδέχεται ένα δεύτερο σοκ, αφού όπως αποκαλύφθηκε άλλος ένας συμπολίτης μας έβαλε τέλος στη ζωή του στον Αποκόρωνα Χανίων.

Πρόκειται για έναν 61χρονο άντρα ο οποίος το πρωί εντοπίστηκε νεκρός μέσα σε μια λίμνη αίματος στο σπίτι συγγενικού του προσώπου στο χωριό Αμυγδάλου Καλαμίτσι στον Αποκόρωνα Χανίων..

Ο αυτόχειρας, προκάλεσε το θάνατό του με καραμπίνα καταφέροντας το μοιραίο χτύπημα στο πάνω μέρος του σώματός του, και συγκεκριμένα στη μασχάλη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr, ο 61χρονος άφησε σημείωμα με το οποίο ζητά συγγνώμη από τους οικείους του και εξηγεί ότι δεν άντεχε άλλο τα οικονομικά του προβλήματα.

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, αναφέρουν ότι ο άτυχος άντρας έπασχε από την επάρατο νόσο.

Στο σημείο σπεύδει Αστυνομική δύναμη ενώ η σορός του 61χρονου θα διακομισθεί στο νοσοκομείο Χανίων για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Πηγή: Flashnews.gr

ΠΕΤΡΑ ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΚΕΣ ΝΕΟΧΩΡΙ ΠΗΛΙΟΥ ΒΟΛΟΣ

source: http://www.newsbeast.gr/world/arthro/606010/den-klimakothike-i-via-stis-dimotikes-ekloges-tis-3is-noemvriou-/




ΠΕΤΡΑ ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΚΕΣ ΝΕΟΧΩΡΙ ΠΗΛΙΟΥ ΒΟΛΟΣ…

Leave a Reply