Η ΑΘΗΝΑ Απίστευτο ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ και ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ όμως… ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ ελληνικό το άκρως ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ αντι-δεοντολογικό και συνάμα επικίνδυνο ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ δημοσιογραφικό επίπεδο με ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ το ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ οποίο για άλλη μία φορά οι MEGA-λοι σχολιαστές του MEGA-λου καναλιού αντιμετώπισαν τη δολοφονία άλλων δύο νέων παιδιών και μάλιστα με την ανοχή του Ε.Σ. ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ Ρ.”

Έτσι MEGA-λώνει και ενσπείρεται η διχόνοια στον ελληνικό λαό Η ΑΘΗΝΑ
Το γνωστό σε όλους, για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει τα τελευταία χρόνια τα με γάλα γεγονότα, MEGA, για άλλη μία φορά δεν τήρησε την δημοσιογραφική δεοντολογία, όπως θα έπρεπε σε μια τόσο κρίσιμη χρονική συγκυρία για τον τόπο μας.
Όπως και με την περίπτωση του Παύλου Φύσσα, έτσι και το απόγευμα της Παρασκευής, ελάχιστα μόλις λεπτά μετά το θάνατο άλλων δύο νεαρών παιδιών στους δρόμους της Αθήνας και υπό το καμουφλάζ των πάντοτε «καλά πληροφορημένων» σχολιαστών του, αντικαθίστοντας τον ρόλο της ΕΛ.ΑΣ. ξεκίνησε άμεσα την Προανάκριση.
Και τί δεν μάθαμε από την τηλεοπτική παλιοπαρέα των Τρέμη – Πρετεντέρη. Γνωρίζοντας πολύ καλά το παιχνίδι της διαμόρφωσης και όχι μόνο της ενημέρωσης, της κοινής γνώμης, άρχισαν τα στοχευμένα ερωτήματα, τα οποία κατά έναν περίεργο τρόπο είχαν όλα έναν κοινό παρανομαστή, την αποποινικοποιημένη έννοια της ελληνικής τρομοκρατίας.
Και βεβαίως, όπως πάντοτε συμβαίνει κατά μία διαβολική σύμπτωση, στο τέλος του δελτίου, όλοι μαζί ευχήθηκαν όλα αυτά που ειπώθηκαν να μην ισχύουν.
Τώρα…, το τί μπορεί να δημιουργεί η συγκεκριμένη επικοινωνιακή στρατηγική, από πλευράς ενός Μέσου Μαζικής επικοινωνίας, πέραν από διχόνοια στον ήδη αποσβολωμένο ελληνικό λαό, αυτό είναι κάτι που θα μπορούσε να απαντηθεί από το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης. Στην δική μας όμως περίπτωση… τα τελευταία χρόνια είμαστε καταδικασμένοι απλά στην συνήθεια της εικόνας του κάθε Πρετεντέρη κάθε βράδυ και σε ρόλο διαφορετικό, από αυτόν του τηλε-ΓΑΔΑρχη μέχρι και εκείνον του τηλε- εισαγγελέα, ενίοτε και του εκπροσώπου Τύπου κάθε φίλου του MEGA-λου αφεντικού.
Υ.Γ.: Και κάτι ακόμα… βλέποντας κανείς το συγκεκριμένο απόσπασμα, ευλόγως δεν απορεί; Αυτοί δηλαδή που χτυπήθηκαν ή για να ακριβολογούμε δολοφονήθηκαν, κύριε Πρετεντέρη, τί ήταν, δεν ήταν άνθρωποι;
<iframe src="//www. YouTube.com/embed/W_OeJwJfTF4″ frameborder=”0″ width=”420″ height=”315″ allowfullscreen=”true”>
Η ΑΘΗΝΑ Βίντεο: Η Χρυσή Αυγή μετέτρεψε τελετή στις Θερμοπύλες σε ναζιστικό υπερθέαμα
«Οι πολιτικάντηδες με τα “burberry” ενοχλήθηκαν από την αρχαιοπρεπή τελετή», απαντά η Χρυσή Αυγή
Είχε δεν είχε η Χρυσή Αυγή κατάφερε, χωρίς ιδιαίτερο κόπο είναι η αλήθεια, να μεταβάλει μια τιμητική τελετή στις Θερμοπύλες προς τιμήν του Λεωνίδα και των συμπολεμιστών του, σε ένα εθνικιστικό σόου.

Τα μέλη του ακροδεξιού κόμματος συγκεντρώθηκαν στο χώρο όπου δόθηκε η μάχη των Θερμοπυλών με σκοπό να τιμήσουν το μεγάλο στρατάρχη και τους υπόλοιπους Έλληνες που έδωσαν τη ζωή τους για να σταματήσουν την προέλαση των Περσών. Αυτό όμως που ξεκίνησε ως τιμητική τελετή, εξελίχθηκε σε ένα ναζιστικό, παραστρατιωτικό υπερθέαμα. Οι παρευρίσκοντες σχημάτισαν έναν μαίανδρο και ανάβοντας δαυλούς εκτελούσαν με θέρμη τα στρατιωτικά παραγγέλματα του Ηλία Κασιδιάρη, ενώ τραγουδούσαν τον ύμνο της οργάνωσης.
Αυτό όμως δεν αρκούσε, καθώς οι συμμετέχοντες θέλοντας να δώσουν κλίμα… γηπέδου άναψαν δεκάδες καπνογόνα!
Το… πρωτότυπο πρόγραμμα απόδοσης τιμής στο Λεωνίδα περιελάμβανε και χαιρετισμό με υψωμένο το χέρι από τον Νίκο Μιχαλολιάκο, ο οποίος, σε λόγο που έβγαλε, καταφέρθηκε κ ΕλλάδαΕλλάδας και φυσικά αποθεώθηκε από τα μέλη του κόμματός του.
<iframe src="http://www. YouTube.com/embed/N0MnK8jYluQ?feature=player_embedded” allowfullscreen=”” frameborder=”0″ height=”360″ width=”640″>
<iframe src="http://www. YouTube.com/embed/5Fy1M1AhdWs?feature=player_embedded” allowfullscreen=”” frameborder=”0″ height=”360″ width=”640″>
Πάντως, έπειτα από το σάλο που προκλήθηκε με το εθνικιστικό σόου στις Θερμοπύλες και την έκταση που πήρε το θέμα, η Χρυσή Αυγή εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία κάνει λόγο για έναν «οχετό ύβρεων και άθλιας παραπληροφόρησης» κατά του Εθνικιστικού Κινήματος.
«Οι πολιτικάντηδες με τα “burberry” που χαζογελάνε στις τηλεοπτικές κάμερες, ασφαλώς ενοχλήθηκαν από την αρχαιοπρεπή τελετή της Χρυσής Αυγής», αναφέρει η Χρυσή Αυγή και συνεχίζει προσθέτοντας ότι, «αυτοί που στέλνουν τις κομματικές τους νεολαίες στην Μύκονο για “clubbing”, πολεμούν τους νέους Εθνικιστές που τιμούν τον Λεωνίδα στις Θερμοπύλες».
«Η Χρυσή Αυγή προσηλωμένη στις αιώνιες αξίες του Ελληνισμού, θα συνεχίσει να αποδίδει τιμές στους Πατέρες, με την αισθητική και τα σύμβολα που γέννησε ο αρχαίος ελληνικός κόσμος και συνεχίζουν να εμπνέουν ακόμα και στο άχρωμο σήμερα.», καταλήγει.Δωρεάν φάρμακα σε ανασφάλιστους και άπορους ανακοίνωσε ο Άδωνις
Η δωράν φαρμακευτική περίθαλψη θα αφορά στο πρόγραμμα κάλυψης των δικαιούχων των εισιτηρίων υγείας – Οι μέχρι τώρα δικαιούχοι είναι περίπου 10.500 αλλά αυτοί καλύπτονται μόνο για εξετάσεις ιατρικές.
Mεγάλη συμμαχία – συνεργασία του υπουργείου Yγείας με τον φαρμακευτικό κόσμο, ΣΦΕΕ και φαρμακαποθήκες, ΕΟΦ και ΙΣΑ, ανακοίνωσε σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο υπουργός υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος εξασφάλισε την παραχώρηση φαρμάκων σε όλους τους ανασφάλιστους και άπορους.
Από τον Οκτώβριο εκτιμάται ότι το πρόγραμμα θα είναι στην πλήρη εξέλιξή του.
Η δωρεάν φαρμακευτική περίθαλψη θα αφορά στο πρόγραμμα της κάλυψης των δικαιούχων των εισιτηρίων υγείας.
Ουσιαστικά οσοι λάβουν το εισιτήριο υγείας θα καλύπτονται και
φαρμακευτικά. Μπορούν να διατεθούν, σύμφωνα με τον ΣΦΕΕ, περίπου 900.000
φαρμακευτικά σκευάσματα.
Οι μέχρι τώρα δικαιούχοι είναι περίπου 10.500 αλλά αυτοί καλύπτονται μόνο για εξετάσεις ιατρικές. Το δίκτυο που οργανώνεται σήμερα θα καλύπ ΤΕΙ και τις φαρμακευτικές ανάγκες των ανασφάλιστων και των άπορων.
Πρόκειται για μια έμμεση παραδοχή ότι το ποσό που αφορά στο εισιτήριο υγείας δεν επαρκεί και για φαρμακευτική κάλυψη, και αυτό το
κενό θα καλύψει η συνεργασία με τις εταιρίες και τις φαρμακαποθήκες.
Επίσης, σύμφωνα με τον κ. Γεωργιάδη θα επεκταθεί το δίκτυο ιατρείων κοινωνικής αποστολής σε όλη τη χώρα.
Παράλληλα, μέσω των ενοριών θα γίνει καταγραφή των ανασφάλιστων και άπορων στην επικρά ΤΕΙα. Μέχρι τώρα στο κοινωνικό ιατρείο της Αθήνας, όπως ανέφερε ο πρόεδρος του ΙΣΑ, κ. Πατούλης, έχουν εξεταστεί 30.000 άτομα ανασφάλιστα.
Στόχος η χορήγηση γενοσήμων έως και 60%
Γενναία μείωση της τιμής των γενόσημων ανακοίνωσε ακόμη ο υπουργός υγείας. Είναι ένα από τα μέτρα που θα περιληφθούν στο νομοσχέδιο για τα φάρμακα που καταρτίζεται και θα παρουσιαστεί και στην τρόικα. Κίνητρα δόθηκαν ήδη στους ασφαλισμένους που επιλέγουν γενόσημα, αλλά αναλόγως θα δοθούν και στους γιατρούς για να τα συνταγογραφούν καθώς και στους φαρμακοποιούς
Ο υπουργός υγείας ξεκαθάρισε ότι είναι ανάγκη να συνταγογραφηθούν γενόσημα, προκειμένου να διατεθούν και τα νέα φάρμακα που δεν κυκλοφορούν στη χώρα μας τα τελευταία δυο χρόνια.
Η γενναία μείωση των τιμών θα συνοδεύεται προοδευτικά και από άλλα μέτρα, είπε ο υπουργός, προσθέτοντας ότι η τιμή θα συσχετίζεται με τον όγκο πωλήσεων.
Η συνέντευξη του Άδωνι Γεωργιάδη ακολουθεί το «μπαράζ» διαμαρτυριών το
οποίο έχουν εξαπολύσει οι ιατρικοί σύλλογοι της χώρας, αλλά και ο
Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος (ΠΙΣ), οι οποίοι ζητούν εκ νέου από τον
υπουργό υγείας να ανακληθεί η εγκύκλιος του ΕΟΠΥΥ για την αποκλειστική
συνταγογράφηση της δραστικής ουσίας, καθώς και να ακυρωθεί ο σχετικός
νόμος Λοβέρδου.
Η ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ
source: http://www.newsbomb.gr/media-agb/story/365177/etsi-mega-lonei-kai-enspeiretai-i-dihonoia-ston-elliniko-lao
Η ΑΘΗΝΑ…