ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΙΝΗΤΟΥ Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ άμεση ενημέρωση για όλες τις εξελίξεις, Διασκέδαση – Ψυχαγωγία και Αθλητισμός

– Κοινωνία – Θεσσαλονίκη: Φωτιά σε εξέλιξη κοντά στον ΟΠΑΠ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΙΝΗΤΟΥ Πυρκαγιά βρίσκεται σε εξέλιξη σε κτίριο πίσω από τον ΟΠΑΠ, κοντά στο εμπορικό κέντρο City Gate. Στην περιοχή έχουν σπεύσει πυροσβεστικές δυνάμεις.
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ – ΜΠΕ
ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΙΝΗΤΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΙΝΗΤΟΥ Με άνοδο 1,58% έκλεισε το Χρηματιστήριο Αθηνών
Αν και ενδοσυνεδριακά η αγορά έπιασε το ψυχολογικό όριο των 1.000 μονάδων, στο κλείσιμο η αρχική ανοδική κίνηση ατόνησε. Πάντως η αγορά κινήθηκε ανοδικά για έκτη συνεχή συνεδρίαση με αυξημένη συναλλακτική δραστηριότητα και έκλεισε στα υψηλότερα επίπεδα από της συνεδρίαση της 3ης Ιουνίου 2013.
O Γενικός Δείκτης Τιμών διαμορφώθηκε στις 992,83 μονάδες σημειώνοντας άνοδο σε ποσοστό 1,58%.
Ενδοσυνεδριακά διέσπασε τα επίπεδα των 1.000 μονάδων, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ για πρώτη φορά μετά τη συνεδρίαση της 3ης Ιουνίου, καταγράφοντας ανώτερη τιμή στις 1.001,97 μονάδες, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ όταν σημείωνε άνοδο έως και 2,52%.
Ο βασικός χρηματιστηριακός δείκτης στη διάρκεια των έξι τελευταίων ανοδικών συνεδριάσεων καταγράφει κέρδη σε ποσοστό 10,41%, ενώ από τα χαμηλά των 800,31 μονάδων, της 15ης Ιουλίου, σημειώνει άνοδο 24,05%.
Η αξία των συναλλαγών παρουσίασε νέα σημαντική αύξηση και ανήλθε στα 136,37 εκατ. ευρώ.
Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης σημείωσε άνοδο σε ποσοστό 1,45%, ενώ ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης ενισχύθηκε σε ποσοστό 0,58%.
Από τις μετοχές της υψηλής κεφαλαιοποίησης τη μεγαλύτερη άνοδο κατέγραψαν οι μετοχές της Jumbo (+5,18%), της Εθνικής (+4,38%), της ΜΕΤΚΑ (+2,81%), του ΟΠΑΠ (+2,77%) και της ΔΕΗ (+2,60%)
Αντιθέτως πτώση σημείωσαν οι μετοχές της ΕΥΔΑΠ (-0,76%), της Ιντραλότ (-0,62%), της Ελλάκτωρ (-0,44%) και της Τιτάν (-0,37%).
Από τους επιμέρους δείκτες πτώση σημείωσε μόνο ο δείκτης των Κατασκευών (-0,27%), ενώ τη μεγαλύτερη άνοδο κατέγραψαν οι δείκτες των Προσωπικών Προϊόντων (+4,46%), ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ της υγείας (+2,85%) και των Ταξιδιών (+2,41%).
Ανοδικά κινήθηκαν 86 μετοχές, 48 πτωτικά και 24 παρέμειναν σταθερές.
Τη μεγαλύτερη άνοδο σημείωσαν οι μετοχές: Πήγασος +19,38%, Μπουτάρης(κ) +18,75%, Καθημερινή +17,44%, Μαθιός Πυρίμαχα +14,89% και Altec +12,82%.
Τη μεγαλύτερη πτώση κατέγραψαν οι μετοχές: Spider -20,00%, PC Systems -18,99%, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Παπουτσάνης -18,05%, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Μοτοδυναμική -9,79% και Λεβεντέρης(κ) -9,78%.
ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΙΝΗΤΟΥ Οριστική ρήξη Ολυμπιακού και ΟΠΑΠ
Ολυμπιακός και ΟΠΑΠ δεν πορεύονται μαζί σε ό,τι αφορά στην ΕλλάδαΕλλάδας και μόνιμοι εκπρόσωποι της χώρας στο Champions League διαφωνούν κάθετα στις πρακτικές του Οργανισμού, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ σχετικά με τις χορηγίες στην ΑΕΚ.
Κατά κύριο λόγο, η εμπλοκή του Δημήτρη Μελισσανίδη με τον ΟΠΑΠ και η ταυτόχρονη παρουσία του στην ΑΕΚ, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ δημιουργεί “σκιές” στα μάτια του Ολυμπιακού.
Παράλληλα, οι “ερυθρόλευκοι” νιώθου ΕλλάδαΕλλάδας στο ευρωπαϊκό ποδοσφαιρικό στερέωμα, μέσω του Champions League, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ όταν από τον Οργανισμό λαμβάνουν (όπως και άλλες ομάδες της Super League) χρήματα λιγότερα από εκείνα που λαμβάνει η ΑΕΚ, η οποία ως… ερασιτεχνικό σωματείο, βρίσκεται στη Γ’ Εθνική.
Στον Ολυμπιακό κρίνουν πως με τις κινήσεις στις οποίες προβαίνει ο Οργανισμός θέ ΤΕΙ σε κίνδυνο το ελληνικό ποδόσφαιρο.
Διαβάστε περισσότερα στο Woop.gr κάνοντας κλικ ΕΔΩ!
Διαβάστε ακόμη
ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΙΝΗΤΟΥ
source: http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=281019&catID=3
ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΙΝΗΤΟΥ…
