Ολυμπιακών MMA Google ΔΙΑΖΥΓΙΟ Ποιo πρώην Spice Girl δεν θέλει να ακούει για reunion;

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΔΙΑΖΥΓΙΟ Η ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Mel B πρότεινε να ενωθούν και πάλι ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ οι Spice Girls και ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ να πραγματοποιήσουν ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ μία ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ μεγάλη συναυλία! ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Κάποια όμως δεν ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ενθουσιάστηκε με την ιδέα……”

Ποιo πρώην Spice Girl δεν θέλει να ακούει για reunion; ΔΙΑΖΥΓΙΟ

Η Mel B πρό ΤΕΙνε να ενωθούν και πάλι οι Spice Girls και να πραγματοποιήσουν μία μεγάλη συναυλία! Κάποια όμως δεν ενθουσιάστηκε με την ιδέα…

Η Mel B πρόσφατα παραδέχτηκε πως ήθελε πάρα πολύ να ξαναβρεθούν οι Spice Girls και να πραγματοποιήσουν μία μεγάλη συναυλία. Αλλά δεν έμεινε μόνο στα λόγια. Προσέγγισε την Geri Halliwell στην οποία και μίλησε για τα σχέδια της. Αυτό που ονειρεύεται είναι ένα show των Spice Girls, αντίστοιχο με αυτό που παρουσιάζει η Britney Spears στο Λας Βέγκας. Και ενώ όλα τα πρώην μέλη του συγκροτήματος ενθουσιάστηκαν , η Victoria Beckham μοιάζει να μην συγκινείται στην ιδέα του reunion! «Η Βικτόρια νιώθει ότι δεν έχει ούτε το χρόνο ούτε την θέληση να ασχοληθεί με το να κάνει κάποια live εμφάνιση πάλι» δηλώνει άτομο από το κοντινό της περιβάλλον.

Θυμίζουμε ότι η τελευταία κοινή εμφάνιση του συγκροτήματος που μεσουράνησε την δεκαετία του ’90, ήταν στην τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου το 2012. Η πεντάδα των Victoria Beckham, Geri Halliwell, Emma Bunton, Mel C και Mel B μοιράστηκε ξανά στη σκηνή και καταχειροκροτήθηκε!

Διαβάστε περισσότερα στο www.instyle.gr

ΔΙΑΖΥΓΙΟ ΔΙΑΖΥΓΙΟ Beyonce: Οι τελευταίες φωτογραφίες των διακοπών της

Μετά από την Ibiza και πριν επιστρέψουν στο Λος Αντζελες, η Beyonce και η οικογένειά της πέρασαν μερικές μέρες στο Capri της Ιταλίας

Μετά από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα διακοπών στη Μεσόγειο η τραγουδίστρια Beyonce, ο σύζυγός της Jay Z και η μικρή τους κόρη Blue Ivy επέστρεψαν στο σπίτι τους και στις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις στο Λος Αντζελες.

Η 32χρονη σταρ, η οποία γιόρτασε πάνω σε πολυτελές σκάφος, πριν από λίγες μέρες, τα 32α γενέθλιά της, φαίνεται πως ακόμα «βρίσκεται» στα υπέροχα μέρη που επισκέφτηκε το καλοκαίρι και για αυτό δεν σταματάει να ανεβάζει φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Όπως για παράδειγμα τις φωτογραφίες που ανέβασε τις τελευταίες μέρες, που είναι από τον τελευταίο σταθμό των διακοπών της διάσημης οικογένειας. Μετά λοιπόν από την Ibiza και πριν επιστρέψουν στο Λος Αντζελες, η τραγουδίστρια και η οικογένειά της πέρασαν μερικές μέρες στο Capri.

Αυτό το καλοκαίρι είναι το πρώτο που η δημοφιλής τραγουδίστρια έκανε διακοπές με την 18 μηνών κόρη της.

ΔΙΑΖΥΓΙΟ Η Scarlett λάμπει και στο κινηματογραφικό φεστιβάλ του Τορόντο

Στη δεύτερη αυτή εμφάνιση η Johansson έκλεψε την παράσταση καθώς έλαμπε μέσα στο ασύμμετρο φόρεμά της, Vivienne Westwood, το οποίο είχε συνδυάσει με Roger Vivier παπούτσια και υπέροχα κοσμήματα Tiffany&Co.

Ιδιαίτερα ντροπαλή εμφανίστηκε αυτές τις μέρες η ηθοποιός Scarlett Johansson στο Τορόντο του Καναδά, στο 2013 Toronto Film Festival, καθώς οι φωτογράφοι προσπαθούσαν να εστιάσουν στο δαχτυλίδι και εκείνη αντιδρούσε κρύβοντας το χέρι της.

Η 29χρονη σταρ, η οποία πριν από λίγες μέρες ανακοίνωσε τον αρραβώνα της με τον Γάλλο φίλο της, τον 31χρονο Romain Dauriac, έχει εμφανιστεί δυο φορές μέχρι τώρα στο Τορόντο. Την πρώτη επισκέφτηκε για συνέντευξη το Variety Studio, φορώντας ένα φόρεμα Sachin+Babi, που παρέπεμπε στη δεκαετία του ‘40, και μαύρα, όχι ιδιαίτερα κομψά, παπούτσια, και τη δεύτερη στην πρεμιέρα της ταινίας της «Under the Skin», που, όπως ξέρουμε, δεν έτυχε και της καλύτερης αποδοχής στη Βενετία.

Στη δεύτερη αυτή εμφάνιση έκλεψε την παράσταση καθώς έλαμπε μέσα στο ασύμμετρο φόρεμά της, Vivienne Westwood, το οποίο είχε συνδυάσει με Roger Vivier παπούτσια και υπέροχα κοσμήματα Tiffany&Co. 

Και μπορεί η Scarlett να λάμπει λόγω της προσωπικής της ζωής, τα μίντια όμως την κατηγορούν ότι η ανακοίνωση του αρραβώνα της χρονικά μόνο τυχαία δεν είναι καθώς συνέπεσε με τις πρεμιέρες της ταινίας της σε Βενετία και Τορόντο.

ΔΙΑΖΥΓΙΟ

source: http://www.protothema.gr/life-style/article/334429/poio-proin-spice-girl-den-thelei-na-akouei-gia-reunion/




ΔΙΑΖΥΓΙΟ…

Leave a Reply