ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΚΕΣ Ο Λιούμπομιρ Φέισα δεν θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη για την 4η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ……

Έρχεται χωρίς τον Φέισα ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΚΕΣ Ο Σέρβος δε θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη
Ο Λιούμπομιρ Φέισα δεν θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη για την 4η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.
Ο πρώην άσος των ερυθρολεύκων κρίθηκε ανέτοιμος και δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της πορτογαλικής ομάδας για το παιχνίδι της Τρίτης.
Σε αυτή δίνουν κανονικά το «παρών» ο Καρντόσο, επενδυση πετρας σε τοιχο και οι Σικέιρα και Όλα Τζον που είχαν κάποια προβλήματα μικροτραυματισμών.
Αναλυτικά οι παίκτες που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή της Μπενφίκα
Τερματοφύλακες: επενδυση με πετρα Μοράις, Ομπλακ, Πάουλο Λόπεζ,
Αμυντικοί: Μάξι Περέιρα, Αντρέ Αλμέιδα, Σικέιρα, Σίλβιο, επενδυση τοιχου πετρα Λουιζάο, Γκαράι, χτισιμο με πετρα Ζαρντέλ, επένδυση τοίχου με πέτρα Βιτόρια.
Μέσοι: Μάτιτς, Αμορίμ, τεχνητη πετρα τιμες Πέρεζ, Ντζούριτσιτς, φυσικες πετρες επενδυσης Γκαϊτάν, Καβαλέιρο, Όλα Τζον.
Επιθετικοί: Μάρκοβιτς, Καρντόσο, Λίμα.
Πηγή: sport-fm.gr
ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΚΕΣ ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΚΕΣ Θα συνεχίσει να «πετάει» με Emirates ο Ολυμπιακός
Την επέκταση της χορηγικής του συνεργασίας με την αεροπορική εταιρία και για τη φετινή σεζόν ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός
Την επέκταση της χορηγίας της «Emirates» για μια ακόμη ποδοσφαιρική σεζόν ανακοίνωσε την Τρίτη η ΠΑΕ Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» συνεχίζουν να συνεργάζονται για έξι συνεχόμενα έτη με την αεροπορική εταιρία, που προβάλλεται μέσω του «Γ. Καραϊσκάκης».
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Η Emirates, επένδυση με πέτρα μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες αεροπορικές εταιρείες στον κόσμο και η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνουν την ανανέωση της χορηγικής τους συνεργασίας για την αγωνιστική περίοδο 2013 – 2014.
Διαβάστε περισσότερα στο sport-fm.grΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΚΕΣ Παραιτήθηκε ο Ολυμπιακός από τη χορηγία του ΟΠΑΠ
Καταγγέλλει αθέμιτο ανταγωνισμό και ποινικώς κολάσιμες πράξεις
Παραιτήθηκε το βράδυ της Τρίτης από τη χορηγία του ΟΠΑΠ η ΠΑΕ Ολυμπιακός καταγγέλοντας, σύμφωνα με πληροφορίες, πλακες πετρας ότι η ταυτόχρονη παρουσία του κ. Δημήτρη Μελισσανίδη στον ΟΠΑΠ και στην ΑΕΚ, δημιουργεί αθέμιτο ανταγωνισμό για τις υπόλοιπες ομάδες.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η ΠΑΕ Ολυμπιακός πρόκειται να εκδώσει σχετική ανακοίνωση στην οποία θα αναφέρεται σε συγκεκριμένες ποινικώς κολάσιμες ενέργειες του κ. Δ. Μελισσανίδη, ενώ προτίθεται να προσφύγει και στη Δικαιοσύνη.
Ο πρόεδρος της ερυθρόλευκης ΠΑΕ κ. Ευάγγελος Μαρινάκης φέρεται να δήλωσε σε συνεργάτες του ότι «ο Ολυμπιακός δεν θέλει τέτοια λεφτά».
ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΚΕΣ
source: πετρα τοιχου πρακτικερ http://www.newsbeast.gr/sports/arthro/603729/erhetai-horis-ton-feisa/
ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΚΕΣ…
