Ολυμπιακού ΟΑΚΑ Παναθηναϊκού Η ΑΘΗΝΑ – Sports – Αμπντούν: «Αν παίξει όπως ξέρει θα κερδίσει»

Η ΑΘΗΝΑ Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ άμεση ενημέρωση για όλες τις εξελίξεις, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ Διασκέδαση – Ψυχαγωγία και Αθλητισμός

– Sports – Αμπντούν: ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ «Αν παίξει όπως ξέρει θα κερδίσει» Η ΑΘΗΝΑ Ήταν ο πρωταγωνιστής της τελευταίας νίκης του Ολυμπιακού επί του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι της περιόδου 2011-12 στο ΟΑΚΑ, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ καθώς είχε σκοράρει το μαναδικό γκολ της αναμέτρησης η οποία είχε διακοπεί λόγω επεισοδίων.

Ο Τζαμέλ Αμπντούν συνεχίζει την καριέρα του στην Αγγλία, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ αλλά θα παρακολουθήσει με ενδιαφέρον την προσπάθεια του Ολυμπιακού στο σημερινό ντέρμπι και πιστεύει ότι εφόσον οι πρώην συμπαίκτες του αποδώσουν όπως κάνουν στα ματς της φετινής περιόδο<a href="http://www.pam%20ESPESPorts.gr/265629/ampntoyn-o-mhtrogloy-petaei”>pam ESPorts.gr

Η ΑΘΗΝΑ Παράταση στα εισιτήρια διαρκείας της ΑΕΚ

Να δώσουν παράταση στην διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της ομάδας μέχρι της 20 Σεπ Τεμβρίου αποφάσισαν οι διοικούντες την ΑΕΚ.

Οι άνθρωποι της Ένωσης, βλέποντας το τεράστιο ενδιαφέρον που υπάρχει από τους οπαδούς της ομάδας, παρότι η ομάδα θα αγωνιστεί φέτος στην Γ΄ Εθνική, αποφάσισαν να δώσουν τη δυνατότητα στον κόσμο να προμηθευτεί ετήσια κάρτα μέχρι και δύο μέρες πριν τη σέντρα του πρωταθλήματος και εννέα πριν το πρώτο επίσημο παιχνίδι στο ΟΑΚΑ. Σύμφωνα με την ενημέρωση της διοίκησης, έχουν διατεθεί ήδη περισσότερα από δέκα χιλιάδες εισιτήρια διαρκείας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Λόγω της ζήτησης που υπάρχει από τους φιλάθλους της ομάδας μας και αφού ο πρώτος επίσημος αγώνας της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ θα πραγματοποιηθεί στις 29 Σεπ Τεμβρίου, παρατείνεται η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας μέχρι τις 20 Σεπ Τεμβρίου».

Πηγή:  sport-fm.gr

Η ΑΘΗΝΑ Πώς και γιατί μηνύθηκε ο φημισμένος Charlie Trotter;

Είναι μερικά γεγονότα σαν κι αυτό που αποδεικνύουν ότι ακόμα και τα μεγαλύτερα ταλέντα είναι ικανά να κάνουν μεγαλοαπάτες.

Ο γνωστός σεφ Charlie Trotter που εδρεύει στο Σικάγο και οπού εκεί είχε το εστιατόριο του μέχρι πριν από λίγο καιρό, μηνύθηκε τον Ιούνιο του 2012 γιατί ακριβοπούλησε σε δυο οινοσυλλέκτες ένα πελώριο μπουκάλι κρασιού (magnum) το οποίο ισχυρίστηκε πως ήταν ένα Romanee Conti του 1945 αλλά που όμως ήταν πλαστό!

Ο Bekim και η Ilir Frrokaj πλήρωσαν πάνω από $46,200 για ένα μπουκάλι το οποίο ο Trotter τους παρουσίασε ως ένα magnum Domaine de la Romanee-Conti 1945 και αυτό από την κάβα του πασίγνωστου εστιατορίου Charlie Trotter στο Σικάγο.

Το ζευγάρι έμαθε πως το μπουκάλι δεν έχει καμιά αξία μόλις πήγε να το ασφαλίσει και ένας σύμβουλος τους το δήλωσε.

Αυτός ο σύμβουλος λοιπόν (Maureen Downey), για να τεκμηριώσει την άποψή του, ταξίδεψε ως το οινοποιείο του Domaine de la Romanee-Conti όπου συναντήθηκε με τον συνιδιοκτήτη Aubert de Vellain, ο οποίος και επιβεβαίωσε πως το επιχείρημά του είναι αληθές. Πιο συγκεκριμένα τόνισε πως αυτό το magnum του 1945 δεν μπορεί να είναι αυθεντικό καθώς εκείνη τη χρονιά παρήγαγαν μονάχα μικρά μπουκάλια.

Οι συλλέκτες για την αποζημίωσή τους ζήτησαν $75,000 που είναι + $30,000 από αυτά που ξόδεψαν γι’ατή την πλαστή αγορά τους.

Ο Charlie Trotter που ήταν μόλις 53 ετών, έκλεισε για πάντα το θρυλικό εστιατόριο του δυο μήνες μετά το γεγονός, πούλησε τα συλλεκτικά κρασιά από την κάβα του εστιατορίου και έκανε στροφή στην καριέρα του παύοντας να είναι σεφ.

Είναι λογικό πως αυτή η είδηση τον έκανε να ντρέπεται πλέον ως ένας από τους καλύτερους σεφ στην Αμερική.

Πολύ κρίμα! Και ήθελα να δοκιμάσω τα γευστικά του έργα τέχνης. Δεν πειράζει… πάμε γι’άλλα!

Γιάννης Πλατής (yplatis@nooz.gr)

Η ΑΘΗΝΑ

source: http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=273085&catID=6




Η ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ

Leave a Reply