οικονομία Γιανουκόβιτς οικονομία ΔΙΑΖΥΓΙΟ – Διεθνή – Βεστερβέλε: Απαράδεκτες οι πιέσεις στην Ουκρανία

ΔΙΑΖΥΓΙΟ Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ άμεση ενημέρωση για όλες τις εξελίξεις, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Διασκέδαση – Ψυχαγωγία και Αθλητισμός

– Διεθνή – Βεστερβέλε: Απαράδεκτες οι πιέσεις στην Ουκρανία ΔΙΑΖΥΓΙΟ Οι απειλές και οι οικονομικές πιέσεις που ασκούνται για να απομακρυνθεί η Ουκρανία από την ΕΕ είναι "απαράδεκτες", ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ δήλωσε σήμερα στο Κίεβο ο Γερμανός υπουργός Εξωτερικών Γκίντο Βεστερβέλε σε μια σαφή αναφορά στη Ρωσία.

"Οι απειλές και οι οικονομικές πιέσεις που παρατηρήσαμε φέτος είναι απλώς απαράδεκτες", ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ δήλωσε ο Βεστερβέλε στη διάρκεια μιας υπουργικής συνόδου του ΟΑΣΕ που διεξάγεται στο Κίεβο, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ όπου πραγματοποιούνται μεγάλες διαδηλώσεις μετά την απόφαση της εξουσίας να παραιτηθεί από την υπογραφή μιας συμφωνίας σύνδεσης με την ΕΕ για να στραφεί προς τη Ρωσία.

Στο μεταξύ, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Ιντερφάξ μετέδωσε σήμερα από το Πεκίνο πως οι συμφωνίες που υπέγραψε εκεί με την Κίνα ο Πρόεδρος της Ουκρανίας Βίκτορ Γιανουκόβιτς μπορεί να φέρουν στην Ουκρανία επενδύσεις ύψους 8 δισεκ. δολαρίων.

"Τα έγγραφα που υπογράφηκαν σήμερα από εμάς διευρύνουν την οικονομική συνεργασία. Δεν έχουμε ακόμη υπολογίσει σε τι αντιστοιχούν χρηματικά. Όμως νωρίτερα είχαμε συμφωνήσει πως μιλάμε για περίπου οκτώ δισεκ. ευρώ σε επενδύσεις στην οικονομία", ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ δήλωσε ο Γιανουκόβιτς από το Πεκίνο, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ σύμφωνα πάντα με το Ιντερφάξ.

ΠΗΓΗ: ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΠΕ – ΜΠΕ

ΔΙΑΖΥΓΙΟ Εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ επιτέθηκαν στον Πρ.Παυλόπουλο

Μπουκάλια με νερό εκσφενδόνισαν διαδηλωτές εναντίον του πρώην υπουργού Εσωτερικών – Ο κ. Παυλόπουλος βρισκόταν στη συμβολή της λεωφόρου Βασιλίσσης Σοφίας με την οδό Μέρλιν

Στόχος των εργαζομένων στην μεταλλευτική βιομηχανία ΛΑΡΚΟ έγινε ο πρώην υπουργός Εσωτερικών Προκόπης Παυλόπουλος.

Οι εργαζόμενοι στη ΛΑΡΚΟ διαδήλωναν έξω από τη Βουλή και όταν εντόπισαν τον κ. Παυλόπουλο επιτέθηκαν εναντίον του καθυβρίζοντας τον με σκαιούς χαρακτηρισμούς. Ορισμένοι μάλιστα εκσφενδόνισαν εναντίον του μπουκάλια με νερό.

<iframe src="http://c DNApi.kaltura.com/p/787781/sp/78778100/embedIframeJs/uiconf_id/12749501/partner_id/787781?iframeembed=true&playerId=kaltura_player_1378813378&entry_id=0_125xf6ga&flashvars[akamaiHD.loadingPolicy]=preInitialize&flashvars[akamaiHD.asyncInit]=true&flashvars[streamerType]=hdnetwork” allowfullscreen=”” webkitallowfullscreen=”” mozallowfullscreen=”” style=”width: 640px; height: 480px;” itemprop=”video” itemscope=”” itemtype=”http://schema.org/VideoObject” frameborder=”0″ height=”480″ width=”640″>

&amp;amp;amp;amp;lt;span itemprop=”name” content=”Εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ επιτέθηκαν στον Πρ.Παυλόπουλο”&amp;amp;amp;amp;gt;&amp;amp;amp;amp;lt;/span&amp;amp;amp;amp;gt;

&amp;amp;amp;amp;lt;span itemprop=”description” content=””&amp;amp;amp;amp;gt;&amp;amp;amp;amp;lt;/span&amp;amp;amp;amp;gt;

&amp;amp;amp;amp;lt;span itemprop=”duration” content=””&amp;amp;amp;amp;gt;&amp;amp;amp;amp;lt;/span&amp;amp;amp;amp;gt;

&amp;amp;amp;amp;lt;span itemprop=”thumbnail” content=””&amp;amp;amp;amp;gt;&amp;amp;amp;amp;lt;/span&amp;amp;amp;amp;gt;

&amp;amp;amp;amp;lt;span itemprop=”width” content=”640″&amp;amp;amp;amp;gt;&amp;amp;amp;amp;lt;/span&amp;amp;amp;amp;gt;

&amp;amp;amp;amp;lt;span itemprop=”height” content=”480″&amp;amp;amp;amp;gt;&amp;amp;amp;amp;lt;/span&amp;amp;amp;amp;gt;

ΔΙΑΖΥΓΙΟ Σοκ στην Κρήτη: Η μία αυτοκτονία μετά την άλλη

Ηράκλειο: 27χρονος κρεμάστηκε με τη ζώνη του – Χανιά: 61χρονος αυτοπυροβολήθηκε με καραμπίνα

Νεκρός βρέθηκε ένας 27χρονος από τη Λιθουανία, σε διαμέρισμα στην περιοχή της Αμμουδάρας, περίπου στις 00.30 μετά τα μεσάνυχτα.

Ο νέος άνδρας κρεμάστηκε μέσα στη ντουλάπα του με τη ζώνη του, ενώ είχε προηγηθεί καβγάς με την κοπέλα του.

Τις συνθήκες της αυτοχειρίας ερευνά η Αστυνομία.

Πηγή: Cretalive.gr

Και δεύτερη αυτοκτονία μέσα σε λίγες ώρες

Το πρώτο σοκ από την αυτοκτονία του νεαρού, διαδέχεται ένα δεύτερο σοκ, αφού όπως αποκαλύφθηκε άλλος ένας συμπολίτης μας έβαλε τέλος στη ζωή του στον Αποκόρωνα Χανίων.

Πρόκειται για έναν 61χρονο άντρα ο οποίος το πρωί εντοπίστηκε νεκρός μέσα σε μια λίμνη αίματος στο σπίτι συγγενικού του προσώπου στο χωριό Αμυγδάλου Καλαμίτσι στον Αποκόρωνα Χανίων..

Ο αυτόχειρας, προκάλεσε το θάνατό του με καραμπίνα καταφέροντας το μοιραίο χτύπημα στο πάνω μέρος του σώματός του, και συγκεκριμένα στη μασχάλη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr, ο 61χρονος άφησε σημείωμα με το οποίο ζητά συγγνώμη από τους οικείους του και εξηγεί ότι δεν άντεχε άλλο τα οικονομικά του προβλήματα.

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, αναφέρουν ότι ο άτυχος άντρας έπασχε από την επάρατο νόσο.

Στο σημείο σπεύδει Αστυνομική δύναμη ενώ η σορός του 61χρονου θα διακομισθεί στο νοσοκομείο Χανίων για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Πηγή: Flashnews.gr

ΔΙΑΖΥΓΙΟ

source: http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=281283&catID=4




ΔΙΑΖΥΓΙΟ…

Leave a Reply