νερό MMA νερό ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΙΝΗΤΟΥ – Woman – Πώς να κάνεις τα μαλλιά σου κυμματιστά;

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΙΝΗΤΟΥ Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ άμεση ενημέρωση για όλες τις εξελίξεις, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Διασκέδαση – Ψυχαγωγία και Αθλητισμός

– Woman – Πώς να κάνεις τα μαλλιά σου κυμματιστά; ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΙΝΗΤΟΥ Σου αρέσουν τα κυμματιστά μαλλιά αλλά δεν ξέρεις πως να τα κάνεις; Ή μήπως ξέρεις αλλά έχεις βαρεθεί να χρησιμοποιείς καθημερινά το σίδερο ισιώματος; Σου έχουμε τη λύση..

Διάβασε παρακάτω και θα δεις έναν πολύ εύκολο και πρακτικό τρόπο για να κάνεις τα μαλλιά σου κυμματιστά χωρίς τη χρήση κανενός εργαλείου παρά μόνο των χεριών σου.

Το μόνο που θα χρειαστείς είναι λίγο νερό και μερικά τσιμπιδάκια.

Πώς να το κάνεις..

1. Βρέξε με νερό τα μαλλιά σου και έπειτα χτένισέ τα.

2. Χώρισέ τα στη μέση. Πάρε τα μισά και στριφογύρισέ τα με τα χέρια σου μέχρι να αρχίσουν να γυρίζουν από μόνα τους και να σχηματίσουν έναν στριφογυριστό κότσο. Στερέωσε το κοτσάκι με τσιμπιδάκια. Κάνε το ίδιο και με τα υπόλοιπα μαλλιά σου.

3. Άφησέ τα για 45 λεπτά ή στέγνωσέ τα με το πιστολάκι αν δεν έχεις πολύ χρόνο στη διάθεσή σου.

4. Βγάλε τα τσιμπιδάκια και άφησε τα κοτσάκια να πέσουν κάτω.

5. Τα μαλλιά σου θα έχουν αποκτήσει ένα υπέροχο φυσικό κυμματισμό. Βάλε λίγη λακ και είσαι έτοιμη.

ΠΗΓΗ: faysbook.gr

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΙΝΗΤΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΙΝΗΤΟΥ Θα πόζαρα ξανά γυμνή μόνο για τον Hugh Hefner, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ λέει η XL τηλεπαρουσιάστρια Gemma Collins:

Γεμάτη υπερηφάνια φωτογραφήθηκε μπροστά από την αφίσα της με το μότο: «Καλύτερα να κυκλοφορώ γυμνή παρά με γούνα».

Διάσημα πρόσωπα όπως η Khloe Kardashian, η Kelly Brook και η Helen Flanagan έχουν ποζάρει γυμνές για να ενισχύσουν και να προωθήσουν το φιλανθρωπικό έργο της PETA. Η τελευταία σταρ που φωτοραφήθηκε είναι η Βρετανίδα Gemma Collins.

H πληθωρική τηλεπαρουσιάστρια και σχεδιάστρια ρούχων για εύσωμες γυναίκες πόζαρε στο φακό όπως τη γέννησε η μαμά της ζαπλώνοντας σε ροζ μεταξωτά σεντόνια και φορώντας μόνο τα μαργαριτάρια της. Γεμάτη υπερηφάνια φωτογραφήθηκε μπροστά από την αφίσα της με το μότο: ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ «Καλύτερα να κυκλοφορώ γυμνή παρά με γούνα».

Μιλώντας για τη φωτογράφηση είπε: ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ «Εκανα μόνο μια γυμνή λήψη και είναι αρκετή. Δεν νομίζω ότι θα ξαναφωτογραφηθώ γυμνή παρά μόνο αν μου το ζητούσε ο Hugh Hefner για το Playboy». Το επόμενο που μένει να δούμε λοιπόν είναι τη γλυκιά Gemma γυμνή στο Playboy!

 

 
 

 

Επίθεση με μπουκάλια στον Πρ. Παυλόπουλο

Θύμα προπηλακισμού των εργαζόμενων της ΛΑΡΚΟ, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ που βρίσκονταν συγκεντρωμένοι έξω από τη Βουλή, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ έπεσε ο πρώην υπουργός, Προκόπης Παυλόπουλος.

Συγκεκριμένα, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ο κ. Παυλόπουλος ανέβαινε με τα πόδια τη Β. Σοφίας, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ όταν έγινε αντιληπτός από τους διαδηλωτές.

Κάποιοι εξ αυτών φώναξαν συνθήματα εις βάρος του, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ενώ στη συνέχεια εκτοξεύθηκαν μπουκαλάκια με νερό, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ πολλά εκ των οποίων τον πέτυχαν καταβρέχοντας το κοστούμι του.

Ο κ. Παυλόπουλος παρέμεινε ψύχραιμος και χωρίς να πει το ο,τιδήποτε κατέφυγε στο υπηρεσιακό του αυτοκίνητο και αποχώρησε.

Εικόνες από την επίθεση

<param name="movie" value="//www. YouTube-nocookie.com/v/VBSUiqap 3Gg?hl=en_US&version=3″>

<embed src="//www. YouTube-nocookie.com/v/VBSUiqap 3Gg?hl=en_US&version=3″ type=”application/x-shockwave-flash” allowscriptaccess=”always” allowfullscreen=”true” height=”315″ width=”560″>

Νωρίτερα, οι εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ είχαν συνάντηση με τον αναπληρωτή υπ. Οικονομικών Χρ. Σταϊκούρα, χωρίς να ικανοποιηθούν από τις δεσμεύσεις του.

Το πλήθος που διαδήλωνε έξω από το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους αντέδρασε έντονα όταν ολοκληρώθηκε η συνάντηση.

Εκπρόσωποι των εργαζομένων συναντήθηκαν με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα και με τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΚΚΕ, Θανάση Παφίλη.

Ο κ. Τσίπρας δεσμεύθηκε ότι θα παραστεί στις κινητοποιήσεις τους.

Πηγή βίντεο: Ναυ Τεμπορική

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΙΝΗΤΟΥ

source: http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=282046&catID=68




ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΙΝΗΤΟΥ…

Leave a Reply