ΝΑΤΟ Ευρώπη Κυπριακής ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΠΕΙΡΑΙΑΣ Βρετανία: Η λύση του Κυπριακού θα δώσει ώθηση στις ξένες επενδύσεις

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΠΕΙΡΑΙΑΣ Ο κ. ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Λίντινγκτον ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ εξέφρασε υποστήριξη στη δέσμευση του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας και της τουρκοκυπριακής ηγεσίας, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ να αναζητήσουν μια διευθέτηση που να είναι προς το συμφέρον όλων στο νησί…”

Βρετανία: Η λύση του Κυπριακού θα δώσει ώθηση στις ξένες επενδύσεις ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΠΕΙΡΑΙΑΣ

google_ad_client = ‘ca-pub-9424341373533789’;

google_ad_channel = ‘7008043064’;

google_override_format = ‘true’;

google_ad_width = 440;

google_ad_height = 60;

google_ad_type = ‘text’;

google_color_link = ‘#002f5c’;

google_color_text = ‘#454648’;

google_color_url = ‘#002f5c’;

google_color_url = ‘#002f5c’;

google_color_bg = ‘#f2f2f2’

google_language = ‘el’;

google_ad_region= “test”;

Ο κ. Λίντινγκτον εξέφρασε υποστήριξη στη δέσμευση του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας και της τουρκοκυπριακής ηγεσίας, να αναζητήσουν μια διευθέτηση που να είναι προς το συμφέρον όλων στο νησίΕνθαρρυμένος από τα όσα έμαθε κατά τις επαφές του στην Κύπρο σε σχέση με τις προσπάθειες για διευθέτηση του Κυπριακού, δηλώνει ο υφυπουργός ευρώπης της Βρετανίας Ντέιβιντ Λίντινγκτον, ο οποίος είχε σήμερα συνομιλίες στη Λευκωσία με τον Υπουργό Εξωτερικών Ιωάννη Κασουλίδη, με τον οποίο συζήτησαν, μεταξύ άλλων, το Κυπριακό, διμερή θέματα, και την κατάσταση στην Ανατολική Μεσόγειο.

Ο κ. Λίντινγκτον εξέφρασε υποστήριξη στη δέσμευση του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας και της τουρκοκυπριακής ηγεσίας, να αναζητήσουν μια διευθέτηση που να είναι προς το συμφέρον όλων στο νησί.

Υπογραμμίζοντας πως αυτή πρέπει να είναι μια κυπριακής ιδιοκτησίας διαδικασία, ο κ. Λίντινγκτον ανέφερε πως μια διευθέτηση του Κυπριακού θα προσφέρει ένα τεράστιο οικονομικό όφελος.

«Δεν μπορώ να σκεφτώ οποιαδήποτε άλλη πολιτική εξέλιξη που θα έστελνε ένα τέτοιο ξεκάθαρο μήνυμα στους διεθνείς επενδυτές στην ευρώπη και σε όλο τον κόσμο πως οι προοπτικές για διεθνή ανάπτυξη στην Κύπρο σε ένα επανενωμένο νησί θα είναι καλύτερες από ότι ποτέ πριν στη ζωή μας,» σημείωσε.

Ο κ. Κασουλίδης υπογράμμισε πως το Ηνωμένο Βασίλειο είναι ένα εταίρος μοναδικής σημασίας για την Κύπρο με τον οποίο υπάρχει μια δυνατή, πραγματιστική, και βαθιά εδραιωμένη σχέση με μεγάλη δυναμική στη βάση της αμοιβαιότητας. Είπε εξάλλου πως μεταξύ άλλων είχαν την ευκαιρία να έχουν λεπτομερείς και σε βάθος συζητήσεις για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό και πως ο ίδιος αναφέρθηκε «στη θέση μας σε σχέση με την επανέναρξη των διαπραγματεύσεων, περιλαμβανομένης της πρότασης για την Αμμόχωστο ως ένα θέμα που θα αλλάξει τους κανόνες του παιγνιδιού».

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΠΕΙΡΑΙΑΣ Εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ επιτέθηκαν στον Πρ.Παυλόπουλο

Μπουκάλια με νερό εκσφενδόνισαν διαδηλωτές εναντίον του πρώην υπουργού Εσωτερικών – Ο κ. Παυλόπουλος βρισκόταν στη συμβολή της λεωφόρου Βασιλίσσης Σοφίας με την οδό ΜέρλινΣτόχος των εργαζομένων στην μεταλλευτική βιομηχανία ΛΑΡΚΟ έγινε ο πρώην υπουργός Εσωτερικών Προκόπης Παυλόπουλος.

Οι εργαζόμενοι στη ΛΑΡΚΟ διαδήλωναν έξω από τη Βουλή και όταν εντόπισαν τον κ. Παυλόπουλο επιτέθηκαν εναντίον του καθυβρίζοντας τον με σκαιούς χαρακτηρισμούς. Ορισμένοι μάλιστα εκσφενδόνισαν εναντίον του μπουκάλια με νερό.

DNApi.kaltura.com/p/787781/sp/78778100/embedIframeJs/uiconf_id/12749501/partner_id/787781?iframeembed=true&playerId=kaltura_player_1378813378&entry_id=0_125xf6ga&flashvars[akamaiHD.loadingPolicy]=preInitialize&flashvars[akamaiHD.asyncInit]=true&flashvars[streamerType]=hdnetwork” allowfullscreen=”” webkitallowfullscreen=”” mozallowfullscreen=”” style=”width: 640px; height: 480px;” itemprop=”video” itemscope=”” itemtype=”http://schema.org/VideoObject” frameborder=”0″ height=”480″ width=”640″>

<span itemprop=”name” content=”Εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ επιτέθηκαν στον Πρ.Παυλόπουλο”></span>

<span itemprop=”description” content=””></span>

<span itemprop=”duration” content=””></span>

<span itemprop=”thumbnail” content=””></span>

<span itemprop=”width” content=”640″></span>

<span itemprop=”height” content=”480″></span>

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΕΙΡΑΙΑΣ Σοκ στην Κρήτη: Η μία αυτοκτονία μετά την άλλη

Ηράκλειο: 27χρονος κρεμάστηκε με τη ζώνη του – Χανιά: 61χρονος αυτοπυροβολήθηκε με καραμπίναΝεκρός βρέθηκε ένας 27χρονος από τη Λιθουανία, σε διαμέρισμα στην περιοχή της Αμμουδάρας, περίπου στις 00.30 μετά τα μεσάνυχτα.

Ο νέος άνδρας κρεμάστηκε μέσα στη ντουλάπα του με τη ζώνη του, ενώ είχε προηγηθεί καβγάς με την κοπέλα του.

Τις συνθήκες της αυτοχειρίας ερευνά η Αστυνομία.

Πηγή: Cretalive.gr

Και δεύτερη αυτοκτονία μέσα σε λίγες ώρες

Το πρώτο σοκ από την αυτοκτονία του νεαρού, διαδέχεται ένα δεύτερο σοκ, αφού όπως αποκαλύφθηκε άλλος ένας συμπολίτης μας έβαλε τέλος στη ζωή του στον Αποκόρωνα Χανίων.

Πρόκειται για έναν 61χρονο άντρα ο οποίος το πρωί εντοπίστηκε νεκρός μέσα σε μια λίμνη αίματος στο σπίτι συγγενικού του προσώπου στο χωριό Αμυγδάλου Καλαμίτσι στον Αποκόρωνα Χανίων..

Ο αυτόχειρας, προκάλεσε το θάνατό του με καραμπίνα καταφέροντας το μοιραίο χτύπημα στο πάνω μέρος του σώματός του, και συγκεκριμένα στη μασχάλη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr, ο 61χρονος άφησε σημείωμα με το οποίο ζητά συγγνώμη από τους οικείους του και εξηγεί ότι δεν άντεχε άλλο τα οικονομικά του προβλήματα.

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, αναφέρουν ότι ο άτυχος άντρας έπασχε από την επάρατο νόσο.

Στο σημείο σπεύδει Αστυνομική δύναμη ενώ η σορός του 61χρονου θα διακομισθεί στο νοσοκομείο Χανίων για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Πηγή: Flashnews.gr

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΠΕΙΡΑΙΑΣ

source: http://www.protothema.gr/politics/article/326030/vretania-i-lusi-tou-kupriakou-tha-dosei-othisi-stis-xenes-ependuseis-/

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΠΕΙΡΑΙΑΣ…

Leave a Reply