Μπάγερν πρωτάθλημα πρωτάθλημα ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΙΝΗΤΟΥ Οι τρεις για το βραβείο του κορυφαίου προπονητή

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΙΝΗΤΟΥ Η FIFA περιόρισε στους τρεις τη λίστα των υποψηφίων για το βραβείο του κορυφαίου προπονητή για το 2013……

Οι τρεις για το βραβείο του κορυφαίου προπονητή ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΙΝΗΤΟΥ Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, Χάινκες και Κλοπ έμειναν να διεκδικούν το βραβείο

Η FIFA περιόρισε στους τρεις τη λίστα των υποψηφίων για το βραβείο του κορυφαίου προπονητή για το 2013.

Όπως αναμενόταν, απέμειναν ο Σερ Φέργκιουσον, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ο Γιουπ Χάινκες και ο Γιούργκεν Κλοπ.

Ο Σκωτσέζος τεχνικός ολοκλήρωσε μία σπουδαία καριέρα κατακτώντας το πρωτάθλημα με τη Μαν. Γιουνάιτεντ. Ο Γερμανός προπονητής οδήγησε την Μπάγερν στην κατάκτηση του τρεμπλ, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ενώ ο συμπατριώτης του θεωρείται αναμορφωτής της Ντόρτμουντ.

Στην αρχική λίστα υποψηφίων ήταν επίσης οι Κάρλο Αντσελότι, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Ράφα Μπενίτεθ, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Αντόνιο Κόντε, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Ζοσέ Μουρίνιο, Λουίς Φελίπε Σκολάρι και Αρσέν Βενγκέρ.

Το συγκεκριμένο βραβείο μετρά μόλις τρία χρόνια ζωής. Το 2010 νικητής ήταν ο Ζοσέ Μουρίνιο, το 2011 ο Πεπ Γκουαρντιόλα και το 2012 ο Βιθέντε Ντελ Μπόσκε.

Πηγή: sport-fm.gr

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΙΝΗΤΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΙΝΗΤΟΥ Πικέ: ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ «Ήμασταν σκλάβοι του τίκι-τάκα»

Ο Ζεράρντ Πικέ σε συνέντευξη του τάχθηκε υπέρ της αλλαγής στον τρόπο παιχνιδιού που προσπαθεί να φέρει στην Μπαρτσελόνα ο Τάτα Μαρτίνο, δηλώνοντας ότι η ομάδα ήταν σκλαβωμένη στο «τίκι-τάκα».

Ο Ζεράρντ Πικέ σε συνέντευξη του στον ιταλικό Τύπο τάχθηκε υπέρ της αλλαγής στον τρόπο παιχνιδιού που προσπαθεί να φέρει στην Μπαρτσελόνα ο Τάτα Μαρτίνο, δηλώνοντας ότι η ομάδα ήταν σκλαβωμένη στο «τίκι-τάκα».

«Τα τελευταία χρόνια είμαστε προπονητές μέσα από την ομάδα. Πριν τον Τίτο, τον Πεπ και είχαμε παραμείνει στον ίδιο τρόπο παιχνιδιού σαν να ήμασταν σκλαβωμένοι», ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ τόνισε ο διεθνής Ισπανός τεχνικός αμυντικός και συνέχισε:

Διαβάστε περισσότερα εδώΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΙΝΗΤΟΥ Τιμητική πλάκα για τον Μάριο Φραγκούλη στην Αγία Νάπα

Σε γραπτή ανακοίνωση του Δήμου αναφέρεται ότι η τελετή «θα γίνει παρουσία του ιδίου του καλλιτέχνη, του Δημάρχου Αγίας Νάπας Γιάννη Καρούσου και του Δημοτικού Συμβουλίου το Σάββατο 28 Σεπ Τεμβρίου στις επτά το βράδυ, δηλαδή λίγο πριν την έναρξη της μεγάλης συναυλίας του καλλιτέχνη»

Τελετή αποκάλυψης τιμητικής πλάκας με το όνομα του τραγουδιστή Μάριου Φραγκούλη θα πραγματοποιηθεί στην Αγία Νάπα στη Πλατεία Διασημοτήτων, που δημιούργησε πρόσφατα ο Δήμος, στα πλαίσια του Διεθνούς Φεστιβάλ που φέτος κλείνει 29 χρόνια ζωής.

Σε γραπτή ανακοίνωση του Δήμου αναφέρεται ότι η τελετή «θα γίνει παρουσία του ιδίου του καλλιτέχνη, του Δημάρχου Αγίας Νάπας Γιάννη Καρούσου και του Δημοτικού Συμβουλίου το Σάββατο 28 Σεπ Τεμβρίου στις επτά το βράδυ, δηλαδή λίγο πριν την έναρξη της μεγάλης συναυλίας του καλλιτέχνη».

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΙΝΗΤΟΥ

source: http://www.newsbeast.gr/sports/arthro/618649/oi-treis-gia-to-vraveio-tou-korufaiou-proponiti/




ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΙΝΗΤΟΥ…

Leave a Reply